زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۲۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

راهنمایی در مورد رتبه و درصد ها

ارسال:
۰۴ خرداد ۱۳۹۲, ۰۵:۲۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ، توسط nima20-20.)
با سلام خدت تمامی دوستان

من یه راهنمایی از دستانی که تجربه دارن میخاستم

من میخام از الان یعنی از ۵ خرداد ماه شروع به خوندن برای ارشد کنم البته من سرباز ستم و تا ساعت ۲ میرم اداره و شروع درسم از ساعت ۴ خواد بود و تا ساعت ۱۱ ادامه خواهد داشت و میشه گفت که میتونم روزانه ۶ ساعت بخونم و پنج شنبه و جمعه وقت بیشتری دارم

البته من به رتبه های زیر ۱۰۰ فکر یم و خیلی دوست دارم که تک رقمی بیارم و برای همین میخام تلاش کنم تا ای ۴۵ هفته را بخوبی بخونم

حالا میخام بدونم که برای رتبه تک رقمی اوردن باید چه تراز و درصدهایی را را اورد لطفا با مثال بگید مثلا ریاضی چند درصد مشترک چند درصد و...
و نیز اگر چند تست درست بزنم این درصدها حاصل یشه
همچنین برای قبولی در دانشگاه تهران چه رتبه هایی را میخاد و در صورت امکان کارنامه های قبولی در چند دانشگاه مهم تهران را قرار بدید

در اخر سوالی که دارم اینه که ایا با این شرایطی که توضیح دادم میتونم خودو برسونم و نیز جای امیدواری هست یا صبر کنم تا خدمتم تموم بشه و برای سال بعد یعنی ۹۴ خودو اماده کنم( البته بگم که من خدمتم اسفند ماه تموم میشه)

یه سوال دیگه در برنامه ریزی فردی موسسه پارسه نشته بود که تمامی دروس را مطالعه کنید یعنی هفته را به ۴۲ ساعت تقسیم کرده بود و برای هر درس ساعت تعیین کرده بود مثلا زبان ۲ ساعت ریاضی ۴ ساعت و ...

میخاستم ببینم که منم تمامی دروس را بخونم یا یکی یکی یا دو کتاب
لطفا ترتیب خوندن درسها را هم بگید

با تشکر
با تشکر

با هزار تومان چیکار میشه کرد؟
میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کردو...

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۰۴ خرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۲۴ ب.ظ
RE: راهنمایی در مورد رتبه و درصد ها
(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)nima20-20 نوشته شده توسط:  با سلام خدت تمامی دوستان

من یه راهنمایی از دستانی که تجربه دارن میخاستم

من میخام از الان یعنی از ۵ خرداد ماه شروع به خوندن برای ارشد کنم البته من سرباز ستم و تا ساعت ۲ میرم اداره و شروع درسم از ساعت ۴ خواد بود و تا ساعت ۱۱ ادامه خواهد داشت و میشه گفت که میتونم روزانه ۶ ساعت بخونم و پنج شنبه و جمعه وقت بیشتری دارم

البته من به رتبه های زیر ۱۰۰ فکر یم و خیلی دوست دارم که تک رقمی بیارم و برای همین میخام تلاش کنم تا ای ۴۵ هفته را بخوبی بخونم

حالا میخام بدونم که برای رتبه تک رقمی اوردن باید چه تراز و درصدهایی را را اورد لطفا با مثال بگید مثلا ریاضی چند درصد مشترک چند درصد و...
و نیز اگر چند تست درست بزنم این درصدها حاصل یشه
همچنین برای قبولی در دانشگاه تهران چه رتبه هایی را میخاد و در صورت امکان کارنامه های قبولی در چند دانشگاه مهم تهران را قرار بدید

در اخر سوالی که دارم اینه که ایا با این شرایطی که توضیح دادم میتونم خودو برسونم و نیز جای امیدواری هست یا صبر کنم تا خدمتم تموم بشه و برای سال بعد یعنی ۹۴ خودو اماده کنم( البته بگم که من خدمتم اسفند ماه تموم میشه)

با تشکر

کارنامه بچه ها و رتبه هاشون تو سایت هست ، میتونین اونارو ببینین که چند درصد زدن و خودتون مقایسه شون کنین .
مشترک و اختصاصی بالای ۵۰ بزنی ، راحت زیر ۱۰۰ میاری

رسوندن خودتون هم بستگی داره که درس هارو چقدر بلد هستین . ( البته حتی اگه بلد نباشین هم میتونین خودتون رو برسونین ) .
فقط توصیه ای که میتونم داشته باشم اینه که پیوسته بخونین . نذارین فاصله بین درس خوندناتون بیفته .
۲
۰
ارسال:
۰۴ خرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۲۵ ب.ظ
فک کنم نتونی مفید روزی ۶ ساعت بخونی اگه بخوای از ۴ شروع کنی!
(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)nima20-20 نوشته شده توسط:  حالا میخام بدونم که برای رتبه تک رقمی ...
عزیزم رتبه تک رقمی میخوای چیکار میخوای پزشو بدی؟!!!
آخه رتبه ۴۰ هم میتونه بره بهترین دانشگاه ایران درس بخونه !این تفکر به خودتون آسیب میرسونه.فقط یه بار اضافی روی دوشت میذاری.الان که خیلی تا کنکور مونده استرس نداری.ولی روزای نزدیک کنکور داغون میشی.سرجلسه ممکنه از استرس هر اتفاقی بیفته.پس بهتره این افکار و از خودت دور کنی.اگه تهرانی هستی هدفتو بذار یکی از دانشگاههای شهر تهران_روزانه .ولی نهایت تلاشتو بکن.تلاشت در حد رتبه تک رقمی باشه اصن ایرادی نداره ولی افکارت جوری نباشه که واست استرس درست کنه.به امید روزی که بگی بیشترین تلاشو کردم.

HeartTongue
۶
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: svk7
ارسال:
۰۵ خرداد ۱۳۹۲, ۰۲:۳۱ ب.ظ
ممنون از راهنمایی دوستان

لطفا در مورد طریقه درس خواندن هم توضیح بدید که چطوری درسها را مطالعه کنم در هفته تمامی کتابها را مطالعه کنم یا نه

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
ارسال:
۰۵ خرداد ۱۳۹۲, ۰۶:۲۵ ب.ظ
از مصاحبه رتبه های برتر استفاده کن،مصاحبه های سال ۹۱ و هم بخون

HeartTongue
۱
۱
ارسال:
۰۵ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۰۳ ب.ظ
نه منظور من این هست که اول از چه درسهایی شروع کنم و چطوری مثلا یک درس را تمام کنم و عبد برم سراغ درس بعد یا دو درس را همزمان بخونم و یا همه دروس را همزمان بخونم و نیز وقت مرور و همچنین این که اول از تخصصی ها بخونم یا ریاضی یا مشترک

با تشکر

۰
۰
ارسال:
۰۵ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۲۴ ب.ظ
اتفاقا اینم تو مصاحبه ها نوشتن.توصیه اکثر دوستان صاحب نظر اینه که روز رو به سه قمست تقسیم کنید.این واسه اونایی هست که یه روز کامل وقت دارن.
ولی شما به نظرم بهتره هر روز دو تا کتاب رو بخونید.مثلا اینطوری برنامه بریز از ساعت ۴ تا۸ ونیم بذار واسه دروس مشترک.ساعت ۸تا۱۱ هم دروس تخصصی و ریاضی
بعد یه کتاب از مشترکا بردار به فرض معماری یه کتاب از ریاضی ها بردار به فرض محاسبات بعد اینارو بخون.یعنی مثلا از امروز که شروع کردی به مدت یه هفته همین ۲ تا کتابو بخون.بعد مثلا بعد از یه هفته محاسبات تموم میشه خب حالا به جای محاسبات یکی از دروس تخصصی رو بردار به فرض پی ال.حالا بعد از ۳ روز معماری تموم میشه.خب به جای معماری کتاب دیگه ای از مشترکارو انتخاب کن مثلا منطقی و ..... همین روند و ادامه بده.بخش مصاحبه ها بعضی وقتا نکات جالبی از توش درمیاد پیشنهاد میکنم از دستشون ندید.یه کاغذ و خودکار بردارید و یه خلاصه برداری ازشون داشته باشید و یه سری اشتراک بگیرید .امیدوارم مفید باشه براتون.موفق باشید

HeartTongue
۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: nima20-20
ارسال:
۰۵ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ ب.ظ
RE: راهنمایی در مورد رتبه و درصد ها
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ)nima20-20 نوشته شده توسط:  نه منظور من این هست که اول از چه درسهایی شروع کنم و چطوری مثلا یک درس را تمام کنم و عبد برم سراغ درس بعد یا دو درس را همزمان بخونم و یا همه دروس را همزمان بخونم و نیز وقت مرور و همچنین این که اول از تخصصی ها بخونم یا ریاضی یا مشترک

با تشکر

این دیگه به روحیه و علایق خودت بستگی داره ، در یک کلام : هر طوری دوس داری بخون Smile

ولی اگه من بخام توصیه ای داشته باشم اینه که : اول درسای مشترک و تخصصی رو بخون ( چون الان که وقت داری با خیال راحت میتونی شروع کنی و با دقت و حوصله بخونی ، نه اینکه نزدیک کنکور باشه و عجله ای بخونی که بعضی جاهارو هم واسه خودت حذف کنی ) .

مورد دوم : همه ی درسا رو باهم بخون ( به خاطر این میگم که از یکنواختی درسا درت بیاره ; اگه یکنواختی هم واست نداره ، دونه دونه بخون )

در مورد مرور هم بگم که دو هفته آخر رو بذار واسه مرور که مطالب کتابارو با دقت بخونی . خیالت تخت ، بعد از یه هفته یادت نمیرن ( من خودم یه هفته واسه مرور گذاشته بودم که کم آوردم و کتابارو فقط یه نگاه اجمالی میکردم که فک میکنم این بزرگترین اشتباهم بود Sad اگه این کارو نمیکردم راحت زیر ۱۰۰ میاوردم Sad هیییییییی )
۱
۰
ارسال:
۰۶ خرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۵۹ ق.ظ
جواب اکثر سوالات رو تو مصاحبه ها می تونی بگیری، فقط یه نکته رو بهت بگم اینم اینه که هر سال درصدای خاص خودش رو داره و بستگی به سختی کنکوره! امسال درصدا پایین اومده. پارسال ریاضی آسون بود راحت می شد بالا زد اما امسال...!
مشترک هم همینطور! امسال با تا سوالی که حذف شد کلی درصدا جابجا شدن.

با درصدای من و ترازی که آوردم پارسال رتبم حدود ۳۰۰ می شد. اما امسال ۱۵۱! پس این رو هم در نظر داشته باش Wink
۱
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی در مورد تعریف محیط عملیاتی داروخانه برای آز پایگاه داده ngmsshd ۲ ۸,۰۲۷ ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Eris_mw
  چطور درصد زبانم رو به بالای ۹۰-۸۰ برسونم؟ s.gg ۸ ۳,۳۰۳ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ۰۹:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: s.gg
  دانلود جزوات طرح ۹۰ درصد پارسه SarahArshad ۱۱ ۳۱,۹۴۷ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۰۲:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: paaaaah
  راهنمایی در مورد کنکور ارشد ۱۴۰۰ قاصدک۲۳ ۱۳۷ ۶۷,۸۹۶ ۲۹ آذر ۱۴۰۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: M423sr
  سوال در مورد سهمیه رتبه اولی rezamim2020 ۰ ۲,۲۲۵ ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ ۰۴:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: rezamim2020
  راهنمایی در مورد محلی امن برای زندگی نزدیک چهارراه ولیعصر kadoos ۹ ۷,۹۶۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: ehsan0000
  راهنمایی برای ورودی های ۹۵ هوش مصنوعی دانشگاه تهران saeed93 ۱۶ ۱۴,۱۹۲ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: imali
  درخواست راهنمایی در مورد خوابگاه Amirhosseinam ۱ ۳,۲۵۹ ۲۳ تیر ۱۳۹۸ ۰۱:۵۸ ق.ظ
آخرین ارسال: edward71
Information اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ aliali256 ۲۰ ۱۴,۹۴۹ ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Fot30
  رتبه های دعوت شدگان مصاحبه دانشگاه های شرایط خاص ali hjt ۵۹ ۵۷,۲۱۰ ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: musicianband1

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close