(۰۶ فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ)variant20002000 نوشته شده توسط: (06 فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: به variant20002000:
به نظر من با این درصدا حتما امسال قبولی.
صنعتی اصفهان روزانه رو که حتما میاری.
من از اوایل آذر شروع کردم به خوندن.
اما فقط مرجع می خوندمو آزمونای پارسه رو می رفتم.(رتبه های پارسه زیر ۴۰و۵۰ کجا این درصدا کجا !!!!!!!!!!!!!)
امسال سال من نبود واقعا.
خوشحالم از این درصدای عالیت اما سال بعد بخدا قسم کارو یکسره می کونمو فقط رتبه تک رقمی می تونی آرومم کنه و هدفم رسیدن به شریفه اگه تو هم هستی بسم الله.
امیدوارم به یاری خدا و با تلاش به هدفم برسم.
خیلی خوب می شد اگه امسال بودیو نشون می دادم رتبه ۱ آوردن یعنی چی ؟؟؟؟ البته باز اگه سوالات تغییرات شدیدی نداشته باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی من باز امسال تلاشمو می کنم و سر قسمم هستم تا آخرین لحظه.
خدایا خودت کمکم کن که جز تو یاوری نیست.
منم هستم باهات دوست گلم.
امسال اولین کنکور من بود. توی این ترم هم ۱۸ واحد درس داشتم که بحمدلله پاس شد. من خودم اصفهانیم اگه امسال صنعتی اصفهان قبول نشدم. سال دیگه شریفم اینو با تمام وجود قبول دارم و خودمو واسه سوالای بدتر از اینا آماده میکنم که با یاری خدا بتونم جواب بدم.
من که از امروز واسه سال بعد برنامه ریزی کردم. که اگه قبول نشدم سال دیگه حتماً قبول بشم اگه هم قبول شدم با قدرت علمی بیشتری وارد دانشگاه بشم.
اسی جان توام از امروز برنامه ریزی کن شاید فردا دیر باشه واسه رتبه ۱ شدن.
واست آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که همدیگه رو شریف ببینیم.
ممنون رفیق
از نظر من که روزانه صنعتی رو حتما میاری اما اگه بخوای شریفی باشی باید ئاسه سال بعد بخونی که چندان منطقی نیست و بهتره که صنعتی رو با تمام وجود بخونی تا همونجا دکتری رو هم بخونی.
من برات آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم همیشه موفق باشی.
دمت گرم. سال اول این درصدا عالیه. من سال پیش کاملا آزمایشی اومدم و تنها ۲ ماه خوندم اونم مشترک و مشترک پارسالمو ۳۳/۳۳ زدم. امسال هم متاسفانه زیاد وقت نشد بخونم اما با توجه به اینکه پارسال هم حین تحصیل یه چیزایی خودنده بودم تو مشترک اوضام خوب بود ولی به همون قدر که خوب خونده بودم بد کنکور دادم خیلی بد شد خیلی بد شد. واقعا فکر کردن بهش آتیشم میزنه. الانم دفترچه پست کردم برم سربازی چون ۶ ماه معافیت بعد فارغ التحصیلی تموم شده و دفترچه رو پست کردم. ببینم شرایطم چطوری پیش میره. می تونم تو سربازی بخونم یا نه. امسال باید کارو یسره می کردم ولی نشد . چراشو نمی دونم. اگه مثل آزمونای پارسه راحت و بدون استرس می زدم چی میشد !!!!؟؟؟؟ ولی حیف واقعا حیف که منو ۱ سال عقب انداخت اون با کلی حرف و حدیث دوستان و آشنایان و .....
از بعد کنکور تا هنوز هنوز که هنوزه دارم آتیش می گیرم و نمی تونم از فکر اینکه که چقدر چقدر بد امتحان دادم بیام بیرون چه غلطاییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااا چرا باید ۱ سال عمرم اینطوری هدر بره و انقدر روحیمو ضعیف کنه
من که نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی خدایا خودت شاهدی . من ادعایی ندارم اما واقعا، واقعا این حق من بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این درصدا واقعا درصدا و تلاش من بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید ............................
واقعا سر در نمیارم اما هر چی بود آزمون برایه همه یکسان بود پس مشکل از منه. یعنی خدای من نخواست که من اونطور که خونده بودم جواب بدم.
حسرت چیزی رو درست نمی کنه اما بخدا نمی تونم از فکرش بیام بیرون، نمی تونم، دست خودمم نیست.
فقط میخوام فریاد بزنم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا