(۰۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)saturn2201 نوشته شده توسط: شما میشه چندتا راهکار بگی ؟
فکر میکنم خیلی از بچه هایی که امسال آزمایشی امتحان دادن رتبه هاشون جالب نشده و خیلی خیلی مشتاق هستن بدونن رمز موفقیت این صعود چی بوده؟
بنظر من روشایی که شما واسه درس خوندن داشتی افراد بیشتری رو میتونه کمک کنه نسبت به روشای درس خوندن رتبه ۱ مثلا.
چون رتبه ۱ شرایطش از اون اول تحصیل فرق داشته..و به عبارت دیگه صعود شما از نظر من ار رتبه یک شدن با ارزش تره..
مرسی
راستش دوست عزیز، میتونم تجربه و روش خودمو بگم، نمیشه گفت که بهترین روش هست ولی برای من جواب داد، البته تاچند روز دیگه هم مصاحبم رو میذارم تو مانشت
به نظرم یکی از مهمترین چیزا اینه که دُرست بخونی، درست خوندن به این معنی که اینطور نباشه که یه درس رو بخونی و بذاریش کنار و بعد از خوندن و تکمیل کردن درسای دیگه دوباره بیای سراغ این درس، سعی کن درس ها رو باهم بخونی، زیاد بین دوباره خوندنشون فاصله نیفته
در موردن برنامه خوندن هم من برنامه هفتگی رو میپسندیدم که ریز هر روزش رو هم مشخص میکردم و هر شنبه برنامم رو آپدیت می کردم.
منبع رو هم درست انتخاب کن،یه نکته دیگه هم هست که خیلی مهمه، مهم این نیست که منابع زیادی رو بخونیم، مهم اینه منبعی که شروع به خوندش کردیم رو کامل بخونیم و تسلط کامل داشته باشیم( این زمانی صادقه که منبع درست انتخاب بشه)
امیدوارم مفید بوده باشه
یاعلی