(۰۶ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ق.ظ)persianboy1993 نوشته شده توسط: آخرین رتبه بندی بهترین دانشگاه های جهان در ۲۰۱۳ در حالی صورت گرفت که تنها ۲ دانشگاه شریف و تهران توانستند در این رتبه بندی حضور یابند هر چند با وجود شایستگی های فراوان نتوانستند در بازه بهتری از ۶۵۰-۶۰۱ حضور یابند.
جای بسی تعجب است که دانشکده های مطرح برق وکامپیوتر تهران و شریف در بین بهترین دانشکده ها حضور نداشتند,دیگر بماند که دانشگاه های مطرحی همچون امیرکبیر - علم وصنعت یا حتی صنعتی اصفهان در آن حتی حضور هم نداشتند.
اطلاعات بیشتر را دراین لینک مطالعه فرمایید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
.........
اصلا جای تعجب نیست و بلکه کاملا طبیعی و باعث تاسف هم هست!
هر وقت یک دانشجوی فلک زده وقت و چشم و فکرش را شبانه روز پای یک کار تحقیقاتی می گذارد و در نهایت قصد چاپ آنرا دارد دوستان درگیر این پروسه خوب میدانند که روش کار در همه جای دنیا بدین شکل است که کار را به صورت چند قسمتی و نه کامل در کنفرانس های مطرح در زمینه مربوطه ارائه کرده و به دلیل داوری سریع اینگونه کنفرانس ها و بررسی مشکلات احتمالی و غیره ، کار در نهایت به شکل یکپارچه تحت عنوان یه پیپر خوب به ژورنالی با ایمپکت فکتور بالا ارسال می شود؛ چرا که زمان پذیرشو چاپ در اینگونه ژورنالها حدود یکسال زمان لازم دارد و در واقع کارهای ارائه شده متعلق به یکسال پیش است!!. منظور بنده از این روال برای ژورنالهای خوب است. حال فرض کنید دانشجویان بیچاره با این قیمت دلار و هزینه های شارژ کنفرانس ها کلا باید چیکار کنند!؟ البته هزینه ای شرکت در کنفرانس که معمولا کلیه این قشر از دستش فراریند را کنار بگذاریم!.
متاسفانه انتظارات بالایی از امکانات محدود داریم!! هر ووقت هدف از تحصیلات تکمیلی ارتقاع شغلی و افزایش حقوق است هیچ آینده ای درون دانشگاه و صنعت{!!!} وجود نخواهد داشت البته دانشگاه بدلیل حفظ هویتش توسط خود دانشجویان تا حدی زنده است اما مفهوم صنعت به کل در حال حاضر عبارتی گنگ و ناشناخته است!
کمیت گرایی با کنفرانسهای دقوز آبادی و سالی ۱۰، ۱۵ مقاله نتیجه ای جز این ندارد. صدالبته که هزار پراید تولیدی به پای یک مازراتی نمیرسد!