(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)iri-ahmadi نوشته شده توسط: سلام
تبریک بابت موفقیتتون و آرزومند موفقیتهای روزافزون براتون
من شدیدا به فکر تک رقمی شدن توی ارشد سال بعد هستم,ولی تجربه کمی تو بحث انتخاب منابع خوب دارم,بطور کل نمیدونم پله اول واسه قرار گرفتن توی مسیر درست کجاست که برم از اونجا شروع کنم,اینم خدمتتون بگم که پایه زبان و ریاضی بسیار خوبی دارم بطوریکه بدون مطالعه تستهای زبان پارسال رو حدود ۷۰ درصد و مجموعه ریاضی رو ۵۰ درصد زدم.
لطفا راهنمایی بفرمایید که از کجا شروع کنم ,در ضمن بین مدرسان و پارسه کدوم رو ترجیح میدین(هم به لحاظ کیفیت کتب و هم برنامه ریزی و آزمونها)
شرمنده پر حرفی کردم
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام
خیلی ممنونم، امیدوارم شما هم موفق باشید.
منبع خوب کتابی هست که ۳تا فاکتور داشته باشه: ۱/مطالب علمی درست و کاملی رو پوشش بده. ۲/تجربه ای که از حل کردن تمرینات و تست هاش به دست میاری برای حل بقیه مسائل کمکت کنه. ۳/با کتاب رابطه خوبی برقرار کنی.
من منابعی که برای خودم خوب بودند رو نوشتم، شاید برای شما هم مفید باشه. ضمنا دو درسی که توش قوی هستین به شدت کمکتون خواهد کرد و امید دارم که سال بعد مصاحبه شما رو در قسمت رتبه های برتر کنکور ۹۴ ببینم.
موسسه ای که من شخصا ترجیح میدم پارسه هست، اما باز هم تحقیقی داشته باشید در مورد بقیه (مثلا در مورد مهستان تعریف هایی شنیدم اما اطمینان ندارم هنوز)
روشی که من پیشنهاد می کنم اینه که از الان تا مهر سال آینده درس ها رو یکی یکی (یا نهایتا دوتا دوتا) شروع کنین، مفهوم و تست رو بخونین و برین سراغ درس های بعد. از مهر هم با برنامه آزمونها مطالب رو دوره کنین. جزئیات بیشتری در مورد این برنامه هست ولی توی ۲ خط بهتر از این نمیشد بگم