(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ق.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: من یه سوال داشتم رشته معماری توی شریف قوی تره یا تهران ؟یه سوال دیگه شریف معمولا تا رتبه چندمیگیره؟
یه سوال دیگه کلا معماری تو ارشد روی کدوم مباحث بیشتر تاکید میکنه ؟مثلا تو لیسانس بیشتر روی مباحث شبکه است تو ارشد چی؟
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: شانستون برای ...
میشه درمورد این دو گرایش بیشترتوضیح بدید؟
ممنون
بین شریف و تهران رو من خیلی بحث نمی کنم چون شریف نبودم و بصورت کلی نظرات مختلف. من اونجا فقط دکتر اجلالی رو میشناسم و می تونم بگم که اینجا ما همچین کسی نداریم. و دوباره ما اینجا دکتر فخرایی رو داریم که فکر نمی کنم اونجا هم همچین کسی رو داشته باشن. اما به صورت کلی به نظرم سطح دانشگاه های ایران تو مقاطع بالاتر به شدت نسبت به خارجی ها افت میکنه.
شریف رو فکر کنم تا ۵۰-۶۰ بیارن.
تو لیسانس تمرکز سخت افزار رو شبکه نیست! اونجا هم مباحث ویژه معماری کامپیوتر، الکترونیک دیجیتال، معماری کامپیوتر، VLSI و VHDL و این چیزها پیدا میشه.
تو ارشد بچه های طراحی دیجیتال بیشتر در سطح معماری پردازنده (خاص منظوره، انواع Multicore و ...) کار میکنن. حالا ممکن این وسط کار یه عده الکترونیکی تر هم بشه. البته یه قسمت دیگه هم هستن که رو کارایی که در سطح OS و زمانبندی ها (Schedulingها با اهداف مختلف) و اینجور چیزا کار میکنن.
زیر گرایش شبکه ای ها هم ممکنه رو Network Processorها و کارای مرتبط با مالتی مدیا (پروسسورهایی که برای کدینگ و دیکدینگ استفاده میشن) کار کنن.
همین دیروز بچه ها تو درس سمینار راجع به موضوعات کاریشون حرف زدن که معماری کامپیوتری ها تقریبا همین چیزایی بود که بالا گفتم.
گرایش طراحی دیجیتال بیشتر برای سطح معماری به پایین و گرایش سیستم و شبکه برای بحث های ۱) سیستمی و ۲) شبکه در نظر گرفته شده. (به صورت کلی، بقیه چیزایی که مربوط به معماری کامپیوتر میشه و اینجا براش استاد دارن)
یه مقدار دقیق تر بگین که از این دو زیر گرایش چی می خواین بدونین بیشتر می تونم کمکتون کنم.