(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ق.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: با سلام خدمت جناب آقای فرداد کاش دانشگاه ها رو هم رده بندی می کردین که بدونیم از نظر اساتید تو هر گرایش کدوم دانشگاه بهتره ... ممنون
البته گشتم سال ۹۰ یا ۸۹ آقای دکتر یه رده بندی ای ارائه داده بودن... ممنون می شم اون رو آپدیت کنین
یه فایلی بچه ها قرار داده بودن تو اون ردهبندی بعد شریف و امیرکبیر و تهران, زده بود خواجه نصیر بعدش بهشتی و علم و صنعت (البته شهرستانها هم بودن)
نمیدونم در چه رشته و گرایشی بوده اون رتبه بندی ولی تقریبا" میشه گفت دانشگاهها تا رتبه ۶ و ۷ همه رشته گرایشها معلومه. بیشتر اختلافها بعد از اون هست.
مثلا" نرم افزار شریف و تهران و امیر کبیر و بهشتی و علم و صنعت دیگه تقریبا" مسجله. بعدش دیگه بحث هست مثلا" بین خواجه نصیر و اصفهان و شیراز و فردوسی و تبریز .
بچه ها هم گاهی بر حسب شهر انتخاب میکنن مثلا" بجز بعضی گرایشهای آیتی شاید شاید (من مطمئن نیستم) بشه گفت خواجه نصیر از اصفهان و شیراز و صنعتی اصفهان پایین تره. تنها امتیازش تهران بودنشه.
در غیر انتفاعی ها هم معمولا" بیشتر سابقه مورد نظره. بعضیها خیلی جدید هستند و شاید کسیکه انتخاب میکنه دوره اول و یا دوم ارشد اونجا باشه. طبیعی است که اینجور جاها جا نیافتاده اند . خیلی درسهای اختیاری ارائه نمیشه. محدودیت تو انتخاب موضوع تز و سمینار هست و ....
که اینها در انتخاب غیرانتفاعی ها باید توجه بشه. ولی بجز چندتاشون بقیه خیلی سطح مشخصی ندارند که بشه گفت کدام بالاتر از اون یکی هست.بعضی تقریبا" جا افتاده اند و چندساله که ارشد میگیرند.
من در پیام خصوصی هم که این روزا خیلیها می پرسند خیلی توصیه نمیکنم. موارد متعددی رتبه های هفتصد به بالا میپرسند . من میگم انتخاب رشته بکنید و مجازی یا شبانه و پیام نور بزنید ولی تا اعلام نتایج یک تصمیم جدی بگیرید و اگه فکر میکنید کنکور میتونید بهتر بدین ، کنکور را تکرار کنید بهتره. چون شانس تون را تو مقاطع بالاتر و یا استخدامهای دولتی با انتخاب مجازی و غیرانتفاعی اتوماتیک کم میکنید و جبران این کسر شانس خیلی زحمت زیادی برای خودتون داره و اکثرا" موفق نیستند در جبران این کسر شانس. ولی موفق هم داریم.
الآن شما ببینید در کنکور ارشد از دانشگاههای خیلی دورافتاده یا کوچک با سطح خیلی پایین بچه ها میان شریف و تهران و پلی تکنیک پس امکانش هست ولی وقتی ارشد را از جای خیلی سطح پایین بگیری با توجه به ظرفیت یک بیستم یا یک سی ام دکترا ، اونوقت باید تو مصاحبه با اونها رقابت کنی. در استخدام هم همینطوره. حتی کارشناسی هم مهمه.
مثلا" کارشناسی علم و صنعت هست رتبه اش شده هشتصد . خب من بهش میگم اگه بری غیرانتفاعی فلان شهر خوب نیست. یا مثلا" معدل ۱۸/۵ داره از یه دانشگاه کوچک. رتبه اش هزار شده. خب عزیز من شما با این معدل یه سال دیگه کنکور بده. آیه نیومده که پاشی بری فلان دانشگاه غیر انتفاعی تازه تاسیس درس بخونی.
ولی اگه کسی به تلاشش در ارشد یقین داره و میتونه خودش را در کارهای علمی و تحقیقاتی نشان بده دیگه حالا ارشد هر جا بخونه خیلی مهم نیست. یا در استخدام بند پ داره. فقط مدرک برایش مهمه. یا کلا" خودش میدونه که کنکور را نمیتونه با رتبه بالا رد کنه قطعا" ارشد در هر جایی برایش بالاتر از کارشناسی خواهد بود.
من سعی کردم خیلی از سوالات مکرر را با نظر خودم اینجا جواب بدهم.
البته این نظر منه.