(۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)fereshteh JI نوشته شده توسط: شما کلاسی رفته بودین یا فقط خودتون خوندین با کتابا.میشه راهنمایی بکنین که واسه دانشگاه دولتی قبول شدن حداقل رتبه مون چند باید باشه واسه هوش مصنوعی؟بسته اموزشی کتابای پارسه خوبن؟
نه من هیچ کلاسی رو شرت نکردم و تماما خودم خوندم. البته منکر نمیشم که کلاس ها به درد نیمخوره و خوب نیست ولی من به خاظر شرایطی که توش بودم نتونستم از کلاسها استفاده کنم. ممکنه اگه از کلاسها استفاده می کردم خیلی بهم کمک می شد. برای دانشگاه دولتی قبول شدن فکر می کن بالاترین رتبه ای که گرفته میشه تا حود ۷۰۰ باشه. البته شبانه تا ۸۰۰ ۹۰۰ هم هوش مصنوعی سراسری میاره که تقریبا این رِنج رتبه رو میشه خیلی راحت آورد. شما باید تلاشتون رو بذارید برای رتبه زیر ۱۰۰ که به نظر خیلی دست یافتنی تر از اونی چیزی هست که دیگران فکر می کنن.
بسته های آموزشی رو من توصیه نمی کنم. میدونید چرا؟ ببینید مثلا در مورد پارسه فقط تعدادی از کتابهای پارسه خوبه ولی شما توی بسته مجبورید همه کتابهای پارسه رو بخرید. به نظرم اگه بتونید هر منبع رو جداگانه بخرید بهتره. توضیحات بیشتر رو هم میتونید در لینک زیر بخونید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
موق باشید