(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ق.ظ)shark نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان.
دوستان بنده رتبه ۱۰۹ نرم و ۱۱۹ معماریو آوردم و کلا به نرم علاقه ای ندارم و بیشتر دوست دارم برم معماری؛ لیسانسمم نرمه.
الان بدجور دودل موندم که برم معماری یا نرم؛ اگه برم معماری با یه سری دروس عجیب و غریب مواجه میشم که تا حالا اسمشونم به گوشم نخورده و اگه برم نرم با هر واحد درسی که پاس می کنم انگار یک ماه از عمرم کم میشه (پیرتر میشم)!!!!
در همین راستا چنتا سوال میپرسم که از دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنن.
۱- معماری برم یا نرم؟!!!!
۲- میشه دروس معماری (انتقال داده، مدارهای الکتریکی، VLSI، الکترونیک دیجیتال و پیش نیازهاشون) رو تابستون خوند یا نه؟
۳- واحد پیش نیاز بهمون میدن یا نه؟
به قول یکی از دوستام : تحصیلات تکمیلی یعنی علاقه . اگه شما به معماری علاقه داشته باشید میتونید خیلی سریع جمش کنید، تابستون بهترین فرصته، در ضمن تو دانشگاه هم میتونید خیلی موفقتر باشید، ولی اگه برید نرم افزار به قول خودتون هر ترم مجبورید یه چند سالی از عمر خودتون رو کم کنید
در مورد اینکه میشه دروس معماری رو خوند یا نه باید بگم که کار نشد نداره مدار الکتریکی و الکترونیک دیجیتال رو که فکر کنم پاس کرده باشید... من خودم آی تی هستم ... الکترونیک دیجیتال رو تو پیام نور بدون استاد ۱۰ گرفتم و پاسش کردم شما که جای خود داری... در مورد پیش نیاز هم فکر نمیکنم که بهتون بخوره چون پارسال یکی بود که رشته ی کارشناسیش کتابداری بود بعد کامپیوتر رتبه آوورده بود اگه قرار بود پیش بخوره فکر کنم باید یه ۶۰-۷۰ واحدی در بهترین حالتش پیش میخورد
، ولی کل ارشد ۳۷-۳۸ واحد بیشتر نیست . باز هم بشین فکر کن، باز هم به نظر بنده اگه برید دنبال علاقه اونم تو مقطع کارشناسی ارشد موفق تر خواهید بود...