(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: واقعا" نتیجه دلخواه شما خواجه نصیره؟
نمیدونستم سطح انتظارتون در این حده. قبلنا شریف و تهران و پلی تکنیک نتیجه دلخواه بود. علم و صنعت و خواجه نصیر و بقیه شهرها فقط خوب بود که رد نشیم.(با عرض پوزش قصد توهین به هیچ دانشگاهی را ندارم)
یادتون باشه دارید ارشد میخونید. اگه دست پایین قبول شید ممکنه بعدها فقط بتونید برید دانشگاه آزاد ادامه بدین.
باید ارشد شریف بخونی که دکترا دیگه به اصفهان یا شیراز برسی. دکترا ظرفیتها یک بیستم میشه. پس باید پرش کافی داشته باشید.
اگه ارشد را غیر از اون سه تا قبول شید تو دکترا قبول شدن کارتون از حد متعارف خیلی سخت میشه یا باید پول خرج کنید یا استثنایی باشید. ظرفیت سه نفر دو نفر پنج نفر تو قبولی دکترا دیگه یه کم کارها را سخت میکنه. البته جدیدا" مثلا" از ارشد علم و صنعت رفتن شریف . حتی شنیدم از آزاد هم پارسال یکی رفته دکترای شریف. ولی استثنائات کارشون سخته و واقعا" استثناء هستند.
من از دید خودم گفتم. البته شبانه اگه بخواید بخونید تا بالای صد و پنجاه هم پلی تکنیک قبول میشید.
باز هم عذرخواهی میکنم این جملات واسه امشب که فردا نتیجه رو میزنن نیست.
این حرفا مال قبل از امتحانه. ولی چون بعضی پرسیدند روی چه حسابی گفتم تا حدود ۱۰۰ نفر به نتیجه دلخواه میرسند گفتم.بنابراین بکسی بر نخوره.
پیروز باشید.
جناب آقای فرداد خط تیره آ
اولا کی گفته خواجه نصیر و یا علم وصنعت دست پایینن؟؟؟؟؟
از شما انتظار بیش از اینا میره آقای مدیر کل
دوما شما زیادی داری از بالا بالا ها به قضیه نگاه میکنی.من دوست خودم اقای علیرضا . الف فارغ التحصیل خواجه نصیر بود و با استاد راهنمای توپی که داشت تونست ۲-۳ تا مقاله بده و الان داره اسپانیا درس میخونه.
سوما اگه اینجوریه که شما میگی پس رتبه ی ۶۰ به اونور که نه شریف میارن نه امیرکبیر برن بزن نو نخ کار آزاد؟؟؟؟
همون جور که مدام صحبتای امثال منو سانسور میکنید بد نیست کمی هم خود سانسوری داشته باشید