من اول نظرم رو بگم.به نظر من روتین ترین سوالات ریاضیات از ریاضی مهندسی میاد چون واقعا طراح خیلی حوصله پیچوندن سوالات این درس رو نداره.که این مزیت این درس هست.مشکلش این هست که این درس زمان زیادی رو مطلبه و تقریبا خیلی از بخش ها رو حتی اگر توی دانشگاه خونده باشید باید به حد کنکور برسید که این خودش زمان می بره ولی به سرمایه گذاریش می ارزه...جزوه ای که توی مانشت بود هم خیلی از مشکل اتلاف زمان رو حل می کنه.
درس آمار : این درس رو میشه چنان ازش سوال داد که حتی نشه خیلی از سوالاتشو جواب داد و محدوده ی تنوع سوالش زیاده ولی خوشبختانه طراحان در این درس این عمل خبیثانه رو به کار نمی گیرند
و منبع خوبی مثل کتاب پارسه واسش هست که کامله.و تنها مشکلش ، مثل ریاضی مهندسی این هست که حجم بالایی داره و زمان میبره.اما کسی روی این درس هم سرمایه گذاری کنه ضرر نمی کنه.
محاسبات : اصل درس بسیار ساده هست و مشکلی برای یادگیری درس (به جز فصل های آخر که معمولا توی دانشگاه هم فرصت تدریسش نیست) وجود نداره اما باید با زدن تست های زیاد خودتون رو به سطح کنکور برسونید.مشکل این درس این هست که بعضی سال ها یه سوالاتی ازش میاد که اصلا فکرشم نمی کنید.به عبارتی طرح سوال از این درس اصلا روتین نیست و شکل ثابتی نداره.جزوه ای در مانشت هست که برای موسسه پارسه بوده و مناسبه و بسیار هم توصیه میشه(در کنارش هم تست های پوران)
ریاضیات گسسته : این درس هم در بعضی از فصول مباحث درسی مشکلی داره و هم سوالاتی که توی کنکور میاد شکل ثابتی نداره و از این لحاظ مثل محاسبات هست.توی چند فصل با آمار مشترک هست و بهترین کتاب به نظر من پوران پژوهش هست و دیگر هیچ/
جمع بندی : اگر شما روی دو درس ریاضی مهندسی و آمار سرمایه گذاری کنید و مسلط بشید با این فرض که تعداد سوالات مساوی باشه (هر درس ۴تا) و هر کدوم از این دو درس ۱ سوال مشکل رو نزنید(یعنی دو سوال) و اینکه از گسسته و محاسبات هر کدوم یک سوال رو بزنید. می تونید (یعنی ۳تا ریاضی مهندسی ۳تا آمار و ۱ گسسته و ۱آمار جمعا ۸سوال) درصدی معادل ۵۰% بدست بیارید که خیلی ایده آل هست.
با این تحلیل توصیه میشه به جای حذف دو درس، فصل هایی از دو درس رو حذف کنید.