۰
subtitle
ارسال: #۱

کمممممممک،معمای ۸
سلام دوستان
یه تست توی کتاب هوش پوران مبحث حل مساله با استفاده از جست وجو دیدم هرچی جوابشو میخونم نمیفهمم.اگه کسی بلده حواهش میکنم به منم یادبده.
سوال: در مساله معمای ۸ حالت شروع را شکل A وحالت هدف را شکل B در نظربگیرید.تخمین مناسب برای تعدادحرکت های لازم برای انتقال از Aبه Bکدام است؟
ممنون
یه تست توی کتاب هوش پوران مبحث حل مساله با استفاده از جست وجو دیدم هرچی جوابشو میخونم نمیفهمم.اگه کسی بلده حواهش میکنم به منم یادبده.
سوال: در مساله معمای ۸ حالت شروع را شکل A وحالت هدف را شکل B در نظربگیرید.تخمین مناسب برای تعدادحرکت های لازم برای انتقال از Aبه Bکدام است؟
ممنون
۰
ارسال: #۳

RE: کمممممممک،معمای ۸
۰
ارسال: #۴

کمممممممک،معمای ۸
نگاه کن تنها کافیه از حالت A برای تمام خونه ها نگاه کنی چطور به حالت B میرسن مثلا دو در شکل A چطوری حرکت می کنه تا بشه شکل B .خوب یدونه سمت راست میاد . درسته؟
برای بقیه اعدادم (۲و۸و۳و۱و۶و۴وو۷و۵) میشن به ترتیب ۱و۲و۰و۱و۱و۰و۰و۰ گام
اینایی که صفرن برای خونه هایی هستش که حرکت نکردن یعنی سرجاشونن. برای هشتم میبینی دو شده چون با دوحرکت چپ و پایین به شکل B میرسه.
این یه نوع هیروستیکه برای تخمین رسیدن از یه حالت به حالت دیگه
اینجا میشه ۵
اینایی که صفرن برای خونه هایی هستش که حرکت نکردن یعنی سرجاشونن. برای هشتم میبینی دو شده چون با دوحرکت چپ و پایین به شکل B میرسه.
اینجا میشه ۵
ارسال: #۵

RE: کمممممممک،معمای ۸
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: نگاه کن تنها کافیه از حالت A برای تمام خونه ها نگاه کنی چطور به حالت B میرسن مثلا دو در شکل A چطوری حرکت می کنه تا بشه شکل B .خوب یدونه سمت راست میاد . درسته؟
اینجا میشه ۵
خیلی ممنون وتشکر.میدونین حلال پوران خییییییییلی بد توضیح داده.این روشو بلد بودم ولی تو پوران دوتاسوال مثل هم داده ، من رو اولیش تست کردم درست نشد ورفتم راه حل تشریحیشو خوندم به کلی گیج گیج شدم.
ممنون دوست عزیز.تشکر
۰
ارسال: #۶

کمممممممک،معمای ۸
به این روش حل، الگوریتم فاصلهی منهتن میگن که برای تک تک خونهها، فاصلشون تا هدف رو پیدا میکنیم و با هم جمع میکنیم.
دقیقا همین چیزیه که mahdii توضیح داد.
دقیقا همین چیزیه که mahdii توضیح داد.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close