کمممممممک،معمای ۸ - نسخهی قابل چاپ |
کمممممممک،معمای ۸ - M.Amin.M - 30 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
سلام دوستان یه تست توی کتاب هوش پوران مبحث حل مساله با استفاده از جست وجو دیدم هرچی جوابشو میخونم نمیفهمم.اگه کسی بلده حواهش میکنم به منم یادبده. سوال: در مساله معمای ۸ حالت شروع را شکل A وحالت هدف را شکل B در نظربگیرید.تخمین مناسب برای تعدادحرکت های لازم برای انتقال از Aبه Bکدام است؟ ممنون |
کمممممممک،معمای ۸ - mahdiii - 31 فروردین ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ
جواب ۵ میشه؟ |
RE: کمممممممک،معمای ۸ - M.Amin.M - 01 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: جواب ۵ میشه؟ آره درسته.من راه حل تشریحی میخوام. |
کمممممممک،معمای ۸ - mahdiii - 01 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
نگاه کن تنها کافیه از حالت A برای تمام خونه ها نگاه کنی چطور به حالت B میرسن مثلا دو در شکل A چطوری حرکت می کنه تا بشه شکل B .خوب یدونه سمت راست میاد . درسته؟ برای بقیه اعدادم (۲و۸و۳و۱و۶و۴وو۷و۵) میشن به ترتیب ۱و۲و۰و۱و۱و۰و۰و۰ گام اینایی که صفرن برای خونه هایی هستش که حرکت نکردن یعنی سرجاشونن. برای هشتم میبینی دو شده چون با دوحرکت چپ و پایین به شکل B میرسه. این یه نوع هیروستیکه برای تخمین رسیدن از یه حالت به حالت دیگه اینجا میشه ۵ |
RE: کمممممممک،معمای ۸ - M.Amin.M - 01 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: نگاه کن تنها کافیه از حالت A برای تمام خونه ها نگاه کنی چطور به حالت B میرسن مثلا دو در شکل A چطوری حرکت می کنه تا بشه شکل B .خوب یدونه سمت راست میاد . درسته؟ خیلی ممنون وتشکر.میدونین حلال پوران خییییییییلی بد توضیح داده.این روشو بلد بودم ولی تو پوران دوتاسوال مثل هم داده ، من رو اولیش تست کردم درست نشد ورفتم راه حل تشریحیشو خوندم به کلی گیج گیج شدم. ممنون دوست عزیز.تشکر |
کمممممممک،معمای ۸ - Amir V - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
به این روش حل، الگوریتم فاصلهی منهتن میگن که برای تک تک خونهها، فاصلشون تا هدف رو پیدا میکنیم و با هم جمع میکنیم. دقیقا همین چیزیه که mahdii توضیح داد. |