تالار گفتمان مانشت
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - پشتکار - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ

با سلام
بچه ها من از بانک صادرات کارت خرید کتابهای خارجی رو دریافت کردم. که فقط در مهلت نمایشکاه می تونم خرید کنم
میخوام ببینم:
۱- این کارت رو باید به کجا بدهم تا بن دریافت کنم؟
۲- آیا بن کارت الکترونیکی می دهند یا بن ها بصورت کاغذی است؟
۳- اونجا باید چه مدارکی رو بهشون نشون بدهم؟ کارت ملی فکر می کنم مهمه . حالا مدرک تحصیلی هم رو باید همراهم ببرم یا نیازی نیست؟
۴- آیا می تونم بن کارت یکی دیگه رو بگیرم؟ اونجا اصلا بهم می دهند؟ اگه آره چه مدارکی میخواد؟ اصلش یا کپیش؟
لطفا کسانیکه تجربه دارند کمکم کنند. متشکرم

سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - پشتکار - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ

بچه ها کسی واقعا نمی دونه؟
هرکسی هر اطلاعی داره لطفا بگه...
مثلا اونجا چه مدارکی باید ببریم تا بن رو بهمون بدهند؟
خواهش می کنم کمکم کنید

سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - pos - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ

۱و۲ - اون کارت خودش بن هست و کارت الکترونیکی واسه کتب خارجی نمیدن
۳- مدرک تحصیلی نیازی نیست.
۴- من پارسال بن کتاب یکی از کارمندای بانک صادرات را واسه خودش گرفته بود و نمی خواست را گرفتم. فقط گفت بیا پیش خودم پرداخت کن. البته پارسال تو خود نمایشگاه هم به اونهایی که بن نگرفته بودند، بن میدادند. فکر کنم کارت دانشجویی و کارت ملی می خواست.

روال کارش هم اینطوری هست:
دقیق یادم نیستBig Grin. ولی فکر می کنم اینطوری بود که شما میری طبق دوم شبستان (محل عرضه کتب خارجی ارزی) کتابی که می خوای را انتخاب می کنی. پشت هر کتاب یک سریالی نوشته شده (می تونی از مسئولین غرفه ها بپرسین سریال این کتاب چیه). اون سریال را یادداشت می کنین و میرین محل باجه های بانک صادرات که معمولا کنار پله های طبقه دوم هست و کد کتابی که می خواین را می گین و اون برگه بن را هم میدین (اگر اشتباه نکنم یک کارت مقوایی هست که قبلا از بانک گرفتین و یک سریال روش نوشته . کارت ملی یادم نمیاد می خواد یا نه). مسئول باجه هم چک می کنه اگر اون کتاب موجودیش تمام نشده باشه سهم شما را ازتان میگیره و بقیه مبلغ کتاب را از بنتان کم می کنه (پارسال دلاری ۳۵۰ تومان سهم شما میشد) و یک فاکتور بهتان میده. فاکتور را می برین انبار کتب خارجی (تو خود مصلا ) و میدین به مسئول انبار اون ناشری که کتاب را عرضه کرده و کتابتان را تحویل میگیرین.

سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - پشتکار - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ

خیلی ممنونم
میخواستم بدونم من می تونم بن یکی از دوستام رو ببرم و باهاش کتاب بخرم؟
کارت ملی و کارت دانشجویی هم دارم ازش

سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - pos - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ

اینجا یکی از دوستان گفتن میشه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - samira20 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ

سلام من ۱ بن کتاب واسه خرید کتابهای خارجی دارم اما متاسفانه امسال فرصت رفتن ندارم اگر کسی هست خبر بده ۲ میلیون تومان هست................