![]() |
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - پشتکار - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
با سلام بچه ها من از بانک صادرات کارت خرید کتابهای خارجی رو دریافت کردم. که فقط در مهلت نمایشکاه می تونم خرید کنم میخوام ببینم: ۱- این کارت رو باید به کجا بدهم تا بن دریافت کنم؟ ۲- آیا بن کارت الکترونیکی می دهند یا بن ها بصورت کاغذی است؟ ۳- اونجا باید چه مدارکی رو بهشون نشون بدهم؟ کارت ملی فکر می کنم مهمه . حالا مدرک تحصیلی هم رو باید همراهم ببرم یا نیازی نیست؟ ۴- آیا می تونم بن کارت یکی دیگه رو بگیرم؟ اونجا اصلا بهم می دهند؟ اگه آره چه مدارکی میخواد؟ اصلش یا کپیش؟ لطفا کسانیکه تجربه دارند کمکم کنند. متشکرم |
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - پشتکار - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
بچه ها کسی واقعا نمی دونه؟ هرکسی هر اطلاعی داره لطفا بگه... مثلا اونجا چه مدارکی باید ببریم تا بن رو بهمون بدهند؟ خواهش می کنم کمکم کنید |
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - pos - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ
۱و۲ - اون کارت خودش بن هست و کارت الکترونیکی واسه کتب خارجی نمیدن ۳- مدرک تحصیلی نیازی نیست. ۴- من پارسال بن کتاب یکی از کارمندای بانک صادرات را واسه خودش گرفته بود و نمی خواست را گرفتم. فقط گفت بیا پیش خودم پرداخت کن. البته پارسال تو خود نمایشگاه هم به اونهایی که بن نگرفته بودند، بن میدادند. فکر کنم کارت دانشجویی و کارت ملی می خواست. روال کارش هم اینطوری هست: دقیق یادم نیست ![]() |
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - پشتکار - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
خیلی ممنونم میخواستم بدونم من می تونم بن یکی از دوستام رو ببرم و باهاش کتاب بخرم؟ کارت ملی و کارت دانشجویی هم دارم ازش |
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - pos - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
اینجا یکی از دوستان گفتن میشه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوال در مورد بن کارت کتابهای خارجی - samira20 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
سلام من ۱ بن کتاب واسه خرید کتابهای خارجی دارم اما متاسفانه امسال فرصت رفتن ندارم اگر کسی هست خبر بده ۲ میلیون تومان هست................ |