(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۸ ب.ظ)bahar نوشته شده توسط: بچهها اون سوال گسسته که اون رنگ آمیزی بود میشد هر سه معادلن
فکر نکنم من گزینهی یک رو زدم! این رو مطمئنم که الف و ب معادلند! ولی برای ج شک داشتم! چون مثال نقض آوردم گزینهی ۱ رو زدم!
اگر یه دوبخشی کامل ۲ و ۳ رو در نظر بگیرید و راس های بخش سه تایی رو ۱، ۲، ۳ اسم بگزاریم، از ۱ به ۳ و از ۲ به ۳ وصل کنیم اون موقع یک دور داریم که زوجه ولی شکل دوبخشی نیست!!!
اگر اشتباه میگم اشتباهم رو تصحیح کنید...
(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۳ ب.ظ)grayman نوشته شده توسط: خدا وکیلی آمار و گسسته رشته مهندسی از این آبکیتر می شد؟!!!!!
من رشته اصلیم علوم کامپیوتر بود. به معنای واقعی م یگم بچه های مهندسی نمی تونستن آمار علوم رو بزنن. یا گسسته بعضی سوالاش وقت گیر خفن بود!!!!!!
زبان تخصصی های امسال سطحش نسبت به سالای قبل پایین بود. من هیچ مشکلی تو درکش نداشتم و فکر می کنم خوب زدم.
محاسبات فقط وقت گیر بود. فقط! یعن یباید جمع و ضرب بلد می بودی تا بتونی حل کنی!!!
نظریه زبان اصلا با علوم کامپیوتر قابل مقایسه نبود!!!!!
خب پس باید مهندسی قبول بشی؟!!! خوش به حالت...
درسته که بعضی از درسها تقریباً فوق العاده آبکی بود ولی امسال نامردی های دیگه ای کردند!
مثلاً معماری خیلی، خیلی سخت بود و برای سیستم عامل باید کلی وقت میگذاشتی تا سئوالی رو جواب بدی بعد جواب توی گزینهها نبود! همه ساله سیستم ۴ تا سئوال بیشتر نمیدادند، امسال ۶ یا ۷ تا دادند!!! همه اش هم محاسباتی که اگر اولش رو خراب میکردی تا ثریا کج میرفتی!!!!
محاسبات خیلی وقت گیر بود!!! برای همین معمولاً کسی وقت نگذاشته که جواب بده! هر چند که من برای محاسبات عددی وقت گذاشتم اما نمیدونم چرا هر چی حل میکردم جواب توی گزینهها نبود!!!!
نظر کلیام دربارهی کنکور اینه که: یه مشت دیوونهی عقده ای طراح سئوال کنکورند!!! حالا میخوان استاد دانشگاه باشن، پروفسور باشند یا هر چیز دیگه!!! شعور نداشته باشند یعنی هیچند!!! آدم دقیقاً گیج و منگ بود!!!
من در حال حاضر نمیتونم نظرم رو بگم که آیا حتی مجاز میشم یا نه!!! از ریاضی ۸ تا سئوال بیشتر حل نکردم!!! (۳ تا با شک زدم) مشترک هم نشمردم ولی میدونم که معماری و سیستم عامل روی هم رفته فقط ۲ سئوال زدم، ساختمان داده هم دو سئوال رو با شک جواب دادم!!!
اصلاً سئوال های ساختمان داده همه اش شده طراحی الگوریتم!!! بیچاره بچه های گرایش معماری کامپیوتر...