خیلی جالبه. اینجور که علی آقا فرمودن هرکی زودتر پروپوزالش تصویب شد ... شاید پروپوزال چند نفر دیرتر تصویب بشه ولی موضوعات گرانبهاتری باشه نسبت به قبلی ها
و این که می فرمایین از مبلغ ۲/۵ میلیون چیزی حدود ۳۰۰ من حتی میگم ۵۰۰ تومن بخواد دست دانشجو رو بگیره، ارزش اینو نداره منطقا که بخوایم تعهدی رو برای خودمون ایجاد کنیم
مگر اینکه امتیازهای دیگه ای تو این قرارداد فی مابین لحاظ بشه که ارزش اینو داشته باشه که از مسائل مالی چشم پوشی کرد
[ویرایش] جست و جو کردم دیدم پایان نامه هایی از دانشگاه هایی غیر از دانشگاه های تهران هم بود که مورد حمایت قرار گرفته بودند
تو سایتشون این آیین نامه رو پیدا کردم
Sposnsorship12دستورالعمل حمایت از پروژه های دانشجویی کارشناسی ارشد و دکتری.pdf |
|
اندازه فایل: ۷۳/۶۷ KB |
صفحه ۶، بند ۲/۵ جدول مبلغ حمایت رو مشخص کرده
طبق بند ۳/۵ ۳۰% مبالغ مراحل دوم و سوم یعنی جمعا ۶۶۰ هزار تومان سهم دانشجوئه، اگر مرحله سومی هم در کار نباشه میشه ۵۱۰۰۰۰ تومان ، مابقیش سهم استاده
طبق تبصره ۲ تو صفحه ۵ هم حداکثر ۳ ماه باید از تاریخ تصویب پروپوزال گذشته باشه، با این حساب چرا این دوستمون رو با ۲ ماه رد کردن؟؟!!
در مورد تعهدات دانشجو در قبال پژوهشگاه هم چیز خاصی ننوشته، فقط گفته پژوهشگاه میتونه استاد مشاور رو خودش تعیین کنه و نتایج حاصل ازش متعلق به هر دو طرف قرارداده و اینکه باید اگر مقاله ای از این پایان نامه استخراج میشه اسم اونا هم بیاد که این هم منطقیه. چیز دیگه ای ذکر نشده راجع به تعهدات دانشجو.
با این حساب فکر کنم بیارزه آدم پیگیرش بشه.