زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۴۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: باورم نمیشه سوال ۱ رو زدم گزینه ۴ و غلطه میشه گزینه ۳
سوال ۲ هم من گزینه ۳ زدم که فکر می کنم درسته
سؤال ۱ گزینه ۲ میشه، جواب میشه
'ad+b'd
که میشه ۳ تا گیت دو ورودی
سلام
به نظرم جوابا از این قرار باشه. البته من سر کنکور چند تاشون را چیز دیگه ای زدم. ضمن اینکه بعضی از جوابا را مطمئن نیستم. دوستان اگر مایل باشن می تونیم روشون بحث کنیم. سوالای معماری را هم آخر هفته.
سوال ۱ گزینه۲
سوال ۲ گزینه۴(اون دوستانی که گفتن دو و سه میشه، به نظرم طولانی ترین مسیر مربوط به s2 است چون: یک تاخیر برای P و g، چهار تاخیر برای c2 و چهار تاخیر برای s2(چون دو تا گیت xor میخواد تا یک سه ورودی درست بشه بنابراین میشه ۹) مسیر c3 میشه ۸ تاخیر که کمتره. به عکس ضمیمه نگاه کنید مال کتاب هوانگه)
سوال ۳ گزینه۳
سوال ۴ گزینه۱
سوال ۵ گزینه۲
سوال ۶ گزینه۴
سوال ۷ گزینه۴
سوال ۸ گزینه۲
سوال ۹ گزینه۳
سوال ۱۰ گزینه۴
سوال ۱۲ گزینه۲
سوال ۱۳ گزینه۳
سوال ۱۴ گزینه۴
سوال ۱۵ گزینه۱
سوال ۱۶ گزینه۳
سوال ۱۷ گزینه۳
سوال ۱۸ گزینه۴
سوال ۱۹ گزینه۴
سوال ۲۰ گزینه-
دوستان عزیز لطف کنند برای حل سوالات برای هر درس در محل خودش تاپیک باز کنند این طوری هم این که برای سالهای اتی برای استفاده سایرین راحت تر خواهد بود و هم این که خودتون بهتر می تونید به نتیجه برسید و دوستانی که در مورد سوالات نظر دادند می تونند ارسالشون رو کپی کنند.
فعلا این تاپیک بسته می شه تا دوستان ادامه حل رو در اینجا نداشته باشند.
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند