(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Sara.A نوشته شده توسط: منم واقعا موندم که چرا این همه خوندن نتیجه نداد؟باور کنید از روز اعلام نتایج و روبروشدن با پدر و مادر وفامیلو دوستانم از همه چیز بیشتر می ترسم.هنوز نتایج نیومده همه سوال می کنن چه کار کردی؟چه جوابی بدم بعد اینهمه حبس کردن خودم توخونه؟واقعا موندم چه کار کنم
دوست خوبم اینکه بقیه چی میگن و چه نظری در موردت دارن رو از فکرت دور کن اونهایی که می خوان در مورد آدم قضاوت کنن می کنن شما به هر مرحله ای هم برسی اونها همونی هستند که بودند مثل کسایی که بیرون زمین بازی هستند و همیشه بازیکنان رو مورد شماتت قرار میدن ولی آیا خودشون تا بحال جرات و جسارتش رو داشتن که وارد این بازی بشن؟؟؟
واسه آرامشت و اینکه بدونی چقدر شرایط بدتر از شما هم هست میگم : من دو تا بچه دارم ۶ ساله و چهار ساله بعد از کلی سال اون هم با وجود مخالفت اطرافیان تصمیم گرفتم درس بخونم چون واقعا تنها راهی بود که واسم باقی مونده بود, غیر از کنکور پارسال که واسم مثل دوره بود تا درسها یاد آوری بشه واسم و حتی ریاضیات رو دوباره از پیش دانشگاهی شروع کردم به خوندن, یکسال درس خوندم چون بیشتر از روزی ۴ یا ۵ ساعت نمی تونستم چرا که مادر بودن بزرگترین وظیفم بود از جلسه که اومدم بیرون فکر میکردم کنکور رو خیلی خوب دادم ولی بعد دیدم تعدادی غلط دارم . نتیجه : توکلت علی الله . اگر قبول نشم باید جواب خیلیها رو پس بدم بویژه والده سلطان رو .
ولی تو این یک سال تلاش خیلی چیزها رو مرور کردم و کتابهایی رو خوندم که واقعا از خوندنشون خوشحالم مثل CLRS و هوش راسل .
سیستم آموزشی ما ایراد داره , کسایی هستن که شاید با نیمی از تلاش شما و با سهمیه قبول شن , زمانی که کنکور می دادیم شرایط خوبی فراهم نبود مثلا پشتی صندلی من خراب بود و تا بیان یکی دیگه بیارن دفترچه اول رو داشتن جمع میکردن
سالهای عمره که پشت کنکور میگذره و هزارتا اما و اگر دیگه شرایط باید تغییر کنه این رو ۱۰ ساله که داریم میشنویم که کنکور باید حذف شه ولی فعلا همین شرایط هست نمیگم باید ساخت ولی نامیدی و غصه خوردن و با دلهره زندگی کردن آدم رو ضعیف تر میکنه.
همین که شما تونستی لیسانس کامپیوتر بگیری و بخوای درست رو ادامه بدی یعنی که انسان توانایی هستی موضوع این نیست که بقیه چی فکر میکنن موضوع اینه که شما در مورد خودت چه نظری داری همین که تلاش کردی و چیزهایی رو یاد گرفتی که ممکنه قبلا بسادگی از کنارشون گذشته باشی باید به خودت افتخار کنی .
بقیه هر چی میگن مهم نیست مهم اینه که همه اونهایی که دارن تلاش میکنن تا از این سد بزرگ رد بشن " که تو کشورهای دیگه از خداشون هست چنین نیروی جویای علمی داشته باشن, " دارن واسه آرزوهاشون می جنگن , فقط ای کاش میشد آدم بدون مبارزه به یه همچین آرزویی برسه.
امیدوارم که توی کنکور زندگی موفق باشی