(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: والا ما که با هرکی حرف میزنیم، حتی درس خونا، مشترک رو به زور خدود ۳۰ تا ۳۵ زدن
حالا اینکه یه هو این همه آدم پیدا شدن که مشترک رو بالای ۵۵ یا بعضا بین ۶۰ تا ۶۵ (!!!) زدن، نمی دونم چطور شده!!!
حالا نمیخوام بگم حتما همشون دارن دروغ میگن... ولی خدا وکیلی و انصافا کمی با عقل جور در نمیاد!
حالا احتمالا عقل من مشکل داره که با عقل من جور در نمیاد! ولی خیلی های دیگه رو هم دیدم که با عقل اونا هم جور در نمیاد!
آخه عزیزم ... ۴۵ قبول... ۵۱ هم قبول... ولی دیگه ۶۵ مشترکت رو دقیقا کجای دلم جا بدم؟!!!!
والا!
واقعا اینا یا شانسی زدن یا دارن دروغ میگن چون من کسی را میشناسم که رتبه کنکور کارشناسیش ۱۰ بوده الانم امیر کبیر خونده و الان تو کنکور با این همه بار علمی و نخبه بودنش نزدیک ۴۰ زده و مث ما خیلی ناراحته برای همین مورد چون واقعا نخبه هاشم تو رنج ۴۰ موندن از آدمایی که به راحتی دروغ میگن تا روحیه بقیه را خراب کنن متنفرم من بودم میگفتم مشکل نیست صبر کن تا جوابا بیاد کارنامتا نشونم بده اینجوری بهتر میشه فهمید کی چیکار کرده این شانسی زدن خیلیا خراب کرده تلاش بقیه را واقعا عدالت نیست اگه اصلاح نشه جوابا
برادارا خواهرا چرا منو متهم میکنید
من که نگفتم خودم ۶۵ زدم که
منم قبول دارم مشترک امسال سخت(سخت که نبود.آشغال و افتضاح و داغون و خلاصه شکر بر سر طراحان محترم).
والا بنده خودم کنکور سال پیش رو تو خونه مشترکش رو زدم ۶۱/هیچ کدوم از سوالاتش رو هم ندیده بودم
تو پارسه هم اکثرا تک رقمی بودم همیشه مشترکم بالا ۵۰ بود
ولی الان مشترکم شده ۳۲
من که نگقتم خودم زدم
دوستام میگن.تازه آخر حرفم گفتم شاید داردن دروغ میگن.
بر من لعنت اگه بخوام روحیه کسی رو آزار بدم یا ناامید.
ولی دوستان به یه چیزی توجه کنید
۳-۴ تا از سوالای مشترک که گزینه اشتباه توسط سنحش داده شده رو خیلیا شانسی درست زدن یا دقیقا همون اشتباهی کردن که طراح کرده بوده ولی دیگه از شانسشون "فعلا" درصداشون بالاست.(""فعلا"")
حالا از دوستانی که به داشگاه شریف و امیرکبیر دسترسی دارن و یا تهران زندگی میکنن خواهش میکنم بحث اعتراض رو مهم بدونن و پیگیری کنن
چون خدایی دست ما شهرستانی ها از شریف کوتاست.البته من خودم حتما میرم سنجش.
در ضمن حتما حتما توی سایت هم اعتراض بکنید
من از بحثای بچه های پاارسال تو همین مانشت فهمیدم سنجش تغییرات نهایی رو واسه کسایی اعمال میکنه که روی اون سوالا اعتراض داشتن
امشب هم که دیگه آخرین مهلت اعتراضه
(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: دوستان من سر جلسه استرس زیادی داشتم و نتونستم چندان خوب تست بزنم
الان با توجه به کلیدهای سنجش چک کردم نتیجه این شد
مشترک : ۲۰٪
تخصصی مشترک : ۴۰ ٪
بنظرتون رتبه در چه رنجی در میاد ؟؟؟
مرسی
۷۰۰ تا ۸۰۰ فکر کنم
شایدم بالاتر