۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۲۴ نرم افزار ۸۹ - کامپایلر
دوستان منظور از حداکثر طول متن گونه در این سوال چیه؟
از کجا متوجه میشیم توی هر اشتقاق از کدوم قاعده استفاده کنیم؟
از کجا متوجه میشیم توی هر اشتقاق از کدوم قاعده استفاده کنیم؟
۰
ارسال: #۲

با توجه به lookhead که داریم و با توجه به قانون های که داریم حرکت میکنیم.
حداکثر طول متن گونه هم ترکیبی از پایانهها و غیر پایانهها میباشد
حداکثر طول متن گونه هم ترکیبی از پایانهها و غیر پایانهها میباشد
۰
ارسال: #۳

حل این سوال خیلی زمانبر هست.
کسی راه کوتاهتری سراغ نداره؟
کسی راه کوتاهتری سراغ نداره؟
۰
ارسال: #۴

فکر کنم فقط همین راه حل را داره البته میتونه در ادامه مسیر حدسی بزنی که از یک مرحله ای به بعد دیگر کاهش طول را داری و دیگه ادامه ندی من اینو در کمتر از ۱ دقیقه حل کردم
۰
ارسال: #۵

RE: تست ۲۴ نرم افزار ۸۹ - کامپایلر
دوستان به نظرتون این سوال اشتباه نیست ؟؟؟ به نظرم این طول می تونه بی نهایت باشه چون می تونیم با انتخاب
[tex]E \rightarrow T{E}' \rightarrow F{T}'{E}' \rightarrow (E){T}'{E}'[/tex]
و ادامه ی این روند هر چقدر بخوایم طول شکل جمله ای رو افزایش بدیم. پس اصلا حداکثر چه معنی داره ؟؟؟
و ادامه ی این روند هر چقدر بخوایم طول شکل جمله ای رو افزایش بدیم. پس اصلا حداکثر چه معنی داره ؟؟؟
ارسال: #۶

(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون این سوال اشتباه نیست ؟؟؟ به نظرم این طول می تونه بی نهایت باشه چون می تونیم با انتخاب
قرار نیست که یه رشته به طول بی نهایت تولید کنیم
سوال یه عبارت ریاضی مشخص کرده و گفته حداکثر طول متن گونه برای این عبارت چقدر است
حالا اگه بخواهیم همینطور به دلخواه خودمون طول شکل جمله ای را افزایش بدیم که به احتمال زیاد
دیگه نمیتونیم عبارت مورد نظر سوال را تولید کنیم
ارسال: #۷

(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون این سوال اشتباه نیست ؟؟؟ به نظرم این طول می تونه بی نهایت باشه چون می تونیم با انتخاب
خواستم بگم سوال یه عبارت ریاضی داده دیدم یکی زودتر گفته
باید اعتراف کنم که نمی دونستم منظور سوال چیه ولی با توضیحاتی تو یکی دو تا پست اول دادین جوابش میشه ۱۹ تا
نکته اش همونیه ک همه اشاره کردن گرامر رو باز کنیم با توجه به عبارت ریاضی هر دفه سمت چپ ترین غیرترمینال رو طوری باز میکنیم که به هدف برسیم
علاوه بر اینکه خیلی زمانگیره مشکل اصلی اینه که چقدر جا هم واسه محاسباتش میخواد
۰
ارسال: #۸

(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)hemoso نوشته شده توسط: قرار نیست که یه رشته به طول بی نهایت تولید کنیممن اصلا ندیده بودم اون عبارت ریاضی رو با تشکرات فراوان
سوال یه عبارت ریاضی مشخص کرده و گفته حداکثر طول متن گونه برای این عبارت چقدر است
حالا اگه بخواهیم همینطور به دلخواه خودمون طول شکل جمله ای را افزایش بدیم که به احتمال زیاد
دیگه نمیتونیم عبارت مورد نظر سوال را تولید کنیم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close