۰
subtitle
ارسال: #۱

چند سوال از کنکور های IT89-90 و کامپیوتر ۹۰
سلام یه چند تا سوال از کنکور های IT89-90 و کامپیوتر ۹۰ رو میخواستم اگه کسی بلده برام توضیح بده ...
کامپیوتر ۹۰ سوال ۷۶ : این رو به کل نفهمیدم !!
کامپیوتر ۹۰ سوال ۷۷ : این سوال رو من حساب کردم و به گزینه ی ۳ رسیدم ، اما کلید سنجش میگه ۴ !!
آیتی ۸۹ سوال ۹۵: نتونستم حلش کنم ، اگه کسی توضیح بده ممنون میشم .
آیتی ۸۹ سوال ۱۰۰: من گزینه ی ۳ بدست آوردم اما کلید سنجش میگه : ۱/
آیتی ۹۰ سوال ۸۰: نتونستم حلش کنم، اگه کسی توضیح بده ممنون میشم .
آیتی ۹۰ سوال ۸۱: نتونستم حلش کنم ، اگه کسی توضیح بده ممنون میشم .
کامپیوتر ۹۰ سوال ۷۶ : این رو به کل نفهمیدم !!
کامپیوتر ۹۰ سوال ۷۷ : این سوال رو من حساب کردم و به گزینه ی ۳ رسیدم ، اما کلید سنجش میگه ۴ !!
آیتی ۸۹ سوال ۹۵: نتونستم حلش کنم ، اگه کسی توضیح بده ممنون میشم .
آیتی ۸۹ سوال ۱۰۰: من گزینه ی ۳ بدست آوردم اما کلید سنجش میگه : ۱/
آیتی ۹۰ سوال ۸۰: نتونستم حلش کنم، اگه کسی توضیح بده ممنون میشم .
آیتی ۹۰ سوال ۸۱: نتونستم حلش کنم ، اگه کسی توضیح بده ممنون میشم .
۰
ارسال: #۲

چند سوال از کنکور های IT89-90 و کامپیوتر ۹۰
it 90 سوال ۸۰ من مدرسان و خوندم(خودم گیج شدم نفهمیدم منظورشو) نوشته بود چون فرایند اول میاد mutex رو میگیره و وارد میشه و مقدار اولیه هم ۱ هستش انحصار رو داره واز اونجا که بودن یا نبودن بقیه فرایند ها تاثیری ندارن پس پیشرفت رو داره ولی صف چون اولویت رو برعکس کرده انتظار نامحدود داره
it 90 سوال ۸۱ من با یه حساب سرانگشتی میگم چون اندازه صفحه ۲به توان ۱۰ هست از اون ور چون حافظه فیزیکی ۲ به توان ۳۲ پس باید حداقل ۴ سطح داشته باشیم که بتونیم فیزیکی رو ساپورت کنیم چون با سه سطح تنها میتونیم ۲ به توان ۳۰ رو ساپورت کنیم
it 90 سوال ۸۱ من با یه حساب سرانگشتی میگم چون اندازه صفحه ۲به توان ۱۰ هست از اون ور چون حافظه فیزیکی ۲ به توان ۳۲ پس باید حداقل ۴ سطح داشته باشیم که بتونیم فیزیکی رو ساپورت کنیم چون با سه سطح تنها میتونیم ۲ به توان ۳۰ رو ساپورت کنیم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close