۰
subtitle
ارسال: #۱

زمان اجرای الگوریتم
این سوال رو چطوری حل می کنید؟
زمان اجرای الگوریتمی مطابق رابطه بازگشتی زیر محاسبه شده است. کدام گزینه صحیح است؟
[tex]f(n)=bn^{2} n.f(n-1)
f(1)=a[/tex]
[tex]f(n)=\theta (2^{n})
f(n)=\theta (n!)
f(n)=\theta (2^{n!})
f(n)=\theta (n!)^{2}[/tex]
جواب n! میشه
زمان اجرای الگوریتمی مطابق رابطه بازگشتی زیر محاسبه شده است. کدام گزینه صحیح است؟
[tex]f(n)=bn^{2} n.f(n-1)
f(1)=a[/tex]
[tex]f(n)=\theta (2^{n})
f(n)=\theta (n!)
f(n)=\theta (2^{n!})
f(n)=\theta (n!)^{2}[/tex]
جواب n! میشه
۰
ارسال: #۲

زمان اجرای الگوریتم
چرا با TEx نوشتین ولی اینجوریه!
اگه میشه درستش کنید خوانا نیست!
[tex]T(n)= nT(n-1) bn^{2}[/tex]
میتونید از بسط برید.
[tex]T(n)= nT(n-1) bn^{2}=n.n-1T(n-2) n^{2} n-1^{2}=......=n!T(1) n^{3}[/tex]
از این نکته هم استفاده کردم.
[tex]\sum_{i=1 }^{n}i^{2}=O(n^{3})[/tex]
و چون [tex]n^3=o(n!)[/tex]
جواب آخر میشه [tex]n![/tex]
اگه میشه درستش کنید خوانا نیست!
[tex]T(n)= nT(n-1) bn^{2}[/tex]
میتونید از بسط برید.
[tex]T(n)= nT(n-1) bn^{2}=n.n-1T(n-2) n^{2} n-1^{2}=......=n!T(1) n^{3}[/tex]
از این نکته هم استفاده کردم.
[tex]\sum_{i=1 }^{n}i^{2}=O(n^{3})[/tex]
و چون [tex]n^3=o(n!)[/tex]
جواب آخر میشه [tex]n![/tex]
۰
ارسال: #۳

زمان اجرای الگوریتم
ممنونم
فهمیدم
نمی دونم چرا درست نمیشه
هرچی روی tex کلیک می کنم نمیاد دیگه!!
فهمیدم
نمی دونم چرا درست نمیشه
هرچی روی tex کلیک می کنم نمیاد دیگه!!
۰
ارسال: #۴

زمان اجرای الگوریتم
با سلام
اگر زحمت نیست مرتبه زمانی الگوریتم را برایم توضیح دهید بطور کامل چونکه من اصلا" چیزی متوجه نمی شوم
اگر زحمت نیست مرتبه زمانی الگوریتم را برایم توضیح دهید بطور کامل چونکه من اصلا" چیزی متوجه نمی شوم
ارسال: #۵

RE: زمان اجرای الگوریتم
(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ق.ظ)شیما رمضانی نوشته شده توسط: با سلامیک سری عملیات در الگوریتم هست که زمان بر است مثل عملیات جمع،ضرب،... و شرطها و حلقهها
باید تعداد این عملیات رو حساب کنید.
مثلا یه حلقه دارید که n بار تکرار میشه و هر بار در این حلقه یک عمل جمع انجام میشه پس ما n تا جمع داریم یعنی مرتبه زمانی این حلقه n هست.
۰
ارسال: #۶

سلام دوستان
مرتبه زمانی قطعه کد زیر چیه ؟؟ کسی می تونه توضیح بده ، چطوری باید مرتبه زمانی را تعیید کرد؟
ممنون میشم کسی کمکم کنه
مرتبه زمانی قطعه کد زیر چیه ؟؟ کسی می تونه توضیح بده ، چطوری باید مرتبه زمانی را تعیید کرد؟
ممنون میشم کسی کمکم کنه
ارسال: #۷

(۱۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ)farzaneh6 نوشته شده توسط: سلام دوستانشما باید برای سوالتون یک تاپیک (موضوع) جدید در قسمت مناسب و با عنوان مناسب ایجاد کنید.
ممنون میشم کسی کمکم کنه
فکر کنم ++n باید ++i باشه.
فکر کنم مرتبه logn باشه چون logk بار اون حلقه while اجرا میشه و بعد از اون دیگه مقدار k <1 است پس دیگه حلقه اجرا نمیشه البته اگر مرتبه چک کردن حلقه while رو یک بگیریم چون n بار حلقه for اجرا میشه و هر بار مقدار k با یک مقایسه میشه مرتبه میشه n+logn که میشه n اما اگر اون چک کردن رو در نظر نگیریم میشه logn
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close