زمان اجرای الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
زمان اجرای الگوریتم - zr2358 - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ ق.ظ
این سوال رو چطوری حل می کنید؟ زمان اجرای الگوریتمی مطابق رابطه بازگشتی زیر محاسبه شده است. کدام گزینه صحیح است؟ [tex]f(n)=bn^{2} n.f(n-1) f(1)=a[/tex] [tex]f(n)=\theta (2^{n}) f(n)=\theta (n!) f(n)=\theta (2^{n!}) f(n)=\theta (n!)^{2}[/tex] جواب n! میشه |
زمان اجرای الگوریتم - ف.ش - ۱۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ب.ظ
چرا با TEx نوشتین ولی اینجوریه! اگه میشه درستش کنید خوانا نیست! [tex]T(n)= nT(n-1) bn^{2}[/tex] میتونید از بسط برید. [tex]T(n)= nT(n-1) bn^{2}=n.n-1T(n-2) n^{2} n-1^{2}=......=n!T(1) n^{3}[/tex] از این نکته هم استفاده کردم. [tex]\sum_{i=1 }^{n}i^{2}=O(n^{3})[/tex] و چون [tex]n^3=o(n!)[/tex] جواب آخر میشه [tex]n![/tex] |
زمان اجرای الگوریتم - zr2358 - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۴ ب.ظ
ممنونم فهمیدم نمی دونم چرا درست نمیشه هرچی روی tex کلیک می کنم نمیاد دیگه!! |
زمان اجرای الگوریتم - شیما رمضانی - ۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ق.ظ
با سلام اگر زحمت نیست مرتبه زمانی الگوریتم را برایم توضیح دهید بطور کامل چونکه من اصلا" چیزی متوجه نمی شوم |
RE: زمان اجرای الگوریتم - ف.ش - ۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ق.ظ)شیما رمضانی نوشته شده توسط: با سلامیک سری عملیات در الگوریتم هست که زمان بر است مثل عملیات جمع،ضرب،... و شرطها و حلقهها باید تعداد این عملیات رو حساب کنید. مثلا یه حلقه دارید که n بار تکرار میشه و هر بار در این حلقه یک عمل جمع انجام میشه پس ما n تا جمع داریم یعنی مرتبه زمانی این حلقه n هست. |
RE: زمان اجرای الگوریتم - farzaneh6 - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ
سلام دوستان مرتبه زمانی قطعه کد زیر چیه ؟؟ کسی می تونه توضیح بده ، چطوری باید مرتبه زمانی را تعیید کرد؟ ممنون میشم کسی کمکم کنه |
RE: زمان اجرای الگوریتم - ف.ش - ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ)farzaneh6 نوشته شده توسط: سلام دوستانشما باید برای سوالتون یک تاپیک (موضوع) جدید در قسمت مناسب و با عنوان مناسب ایجاد کنید. فکر کنم ++n باید ++i باشه. فکر کنم مرتبه logn باشه چون logk بار اون حلقه while اجرا میشه و بعد از اون دیگه مقدار k <1 است پس دیگه حلقه اجرا نمیشه البته اگر مرتبه چک کردن حلقه while رو یک بگیریم چون n بار حلقه for اجرا میشه و هر بار مقدار k با یک مقایسه میشه مرتبه میشه n+logn که میشه n اما اگر اون چک کردن رو در نظر نگیریم میشه logn |