۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۴۳ گسسته سال ۹۱
دوستان این سوال رو حلش رو پی دی اف ماهان خوندم اما نفهمیدم لطفا توضیح بدید.
سوال:معادله زیر در مجموعه اعداد فرد طبیعی چند جواب دارد؟
در حل اینگونه توضیح داده که اگرn=k=3 اختیار کنیم گزینه ۱ رد می شود. اگر k=2 و n=4 قرار دهیم گزینه ۲ رد می شود. اگر n=k=3 قرار دهیم گزینه ۴ رد می شود.
دوستان فایل کامل سوال رو پیوست کردم لطفا راهنمایی کنید
مرسی
سوال:معادله زیر در مجموعه اعداد فرد طبیعی چند جواب دارد؟
در حل اینگونه توضیح داده که اگرn=k=3 اختیار کنیم گزینه ۱ رد می شود. اگر k=2 و n=4 قرار دهیم گزینه ۲ رد می شود. اگر n=k=3 قرار دهیم گزینه ۴ رد می شود.
دوستان فایل کامل سوال رو پیوست کردم لطفا راهنمایی کنید
مرسی
۰
ارسال: #۲

سوال ۴۳ گسسته سال ۹۱
سلام. قبلاً حل شده بود. یه تغییر متغیر نیاز داره:
با توجه به اینکه xها اعداد فرد هستن پس بازه هر y از ۰ تا بقیه اعداد حسابی خواهد بود.
با توجه به فرض مسئله برای باقی مونده، مقدار سمت راست عدد صحیح میشه. پس جواب مسئله میشه [tex]\binom{\frac{n-k}{2} k-1}{k-1}=\binom{\frac{n k}{2}-1}{k-1}[/tex].
[tex]x_i=2y_i 1;(1\leq i\leq k)[/tex]
با توجه به اینکه xها اعداد فرد هستن پس بازه هر y از ۰ تا بقیه اعداد حسابی خواهد بود.
[tex]\sum_{i=1}^{k}x_i=2\times\sum_{i=1}^{k}y_i k=n\Rightarrow \sum_{i=1}^{k}y_i=\frac{n-k}{2}[/tex]
با توجه به فرض مسئله برای باقی مونده، مقدار سمت راست عدد صحیح میشه. پس جواب مسئله میشه [tex]\binom{\frac{n-k}{2} k-1}{k-1}=\binom{\frac{n k}{2}-1}{k-1}[/tex].
۰
ارسال: #۳

سوال ۴۳ گسسته سال ۹۱
ممنون از جوابتون
می شه یک کم خوده سوال رو توضیح بدید، در درک اینکه چی می خواد مقداری مشکل دارم؟ مرسی
می شه یک کم خوده سوال رو توضیح بدید، در درک اینکه چی می خواد مقداری مشکل دارم؟ مرسی
۰
ارسال: #۴

سوال ۴۳ گسسته سال ۹۱
ما یه فرمول داریم که برای معادله بفرم x1+x2+...+xk=n با فرض xi>=0 جواب میده. توی صورت سوال گفته {xi={1,3,5,...,2k+1 هست. تنها کاری که کردم این بود که این مجموعه رو به {yi={0,1,2,k تبدیل کردم. یعنی کاری کردم که متغیرهامون در بازه مجاز باشن. درنظر گرفتم xi=2yi-+1 فقط همین. یه رابطه یک به یک به ترتیب بین اعضای دو مجموعه خواهیم داشت.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close