(۰۷ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Manix نوشته شده توسط: (07 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)a.nikfarjam نوشته شده توسط: عجب چوب حراجی داره می خوره به مدرک کارشناسی ارشد!!!
علم و صنعت و امیرکبیر که جداگونه پذیرش دانشجوی مجازی دارن کرور کرور ... تربیت مدرس و شهید بهشتی به نام پردیس و با چه هزینه های گزافی اقدام به پذیرش دانشجو کردن و البته پردیس های بین الملل دانشگاه های نه چندان مطرح که بی سروصدا اقدام به پذیرش دانشجو می کنن
دانشگاه آزاد هم که هر دو ماه یک بار تکمیل ظرفیت داره! من نمی دونم این چه ظرفیتیه که تکمیل نمیشه؟!
ای کاش یه جایی به یه شکلی این روند متوقف بشه
یه شخص سالمی داشت تو خیابون لنگان لنگان راه میرفت ، یکی اومد بهش گفت مرد حسابی ، مثل آدم راه برو.. طرف جواب داد شما کفش منو پا کن بعد این حرف رو بزن! حکایت کار ماست!
حرف شما از منظری که ما می بینیم درسته ، چون با افزایش کمیت اصولا کیفیت کم میشه و ایجاد شغل برای یک شخص لیسانسه بسیار آسان تر از ایجاد کار برای یک شخص با تحصیلات ارشد یا دکتراست و شاید خیلی دلایل دیگر ، اما بهتر است از یه سمت دیگه هم نگاه کنیم.
این دوره ها برای اشخاص خاص برگزار میشه.. یعنی من شاید هیچوقت نتونم ترمی ۵ میلیون تومان برای ادامه تحصیلم فراهم کنم ولی کسانی هستند که این مبلغ براشون پول خرد هست. وقتی تمایل افراد جامعه به سمت تحصیلات عالیه هست و از نظر مالی هم مشکلی نداشته باشند ، وقتی کشور ظرفیت پذیرش نداشته باشه خیلی راحت می تونن برای خارج از کشور اقدام کنند و در دانشگاه هایی که شاید سطح علمی اونها از پایین ترین دانشگاه های کشور ما هم پایین تر باشد ، با هزینه های بالا به ادامه تحصیل بپردازند.
اینجاست که کشور با مشکلات بیشتری مواجه میشه ، مثل خروج ارز از کشور و مشکلاتی که برای اتباع ایرانی در خارج از کشور پیش میاد ، تامین ارز برای اونها و خیلی چیزهای دیگه...
در این موارد دولت تشخیص داده از طریق سیاست هایی چون پردیس و دوره های مجازی دانشگاه ها ، نیازهای این قشر رو پاسخ بده تا هم اونها به خواسته هاشون برسن و هم مشکلات برای خودش کمتر بشه و خیلی چیزهای دیگه..
برای انتقادات مطرح شده احترام قائلم و شاید از جهاتی باید به منتقدین حق بدیم. ولی من بیشتر با شما موافقم. از دو دیدگاه متفاوت ، بسیار درست و سنجیده موضوع را ارزیابی کردید. من هم اضافه کنم که آموزش مجازی بیشتر برای افراد شاغل مناسبه که از یک طرف موقعیت شغلی شون کمتر به خطر می افته و مجبور نمی شوند که هفته ای چندبار برای حداقل چهارترم مدام مرخصی بگیرند و در کلاسهای حضوری شرکت کنند. البته به این معنی نیست که از کار خودشون بزنند. بخش اعظمی از متقاضیان آموزش مجازی متهلین هستند که شرایط حضور در کلاسها را ندارند.
افراد شاغل بواسطه ارتقاء سطح تحصیلی رقیب شغلی افرادی که می خواهند با بعد از فارغ التحصیلی جایی استخدام شوند نیستند.
نهایتا می تونه حفظ و ارتقاء شغلی افراد شاغل به حساب بیاد.
به هر حال این مکانیزم در بسیاری از کشورها رایج شده و به نوعی پذیرفته شده است.