۰
subtitle
ارسال: #۱

پایکاه داده مهندسی کامپیوتر نرم افزار
من شنیدم (تو یک فایل صوتی بود من شنیدم)که آقای رانکوهی گفته هر کی میخواد کتاب اونو واسه ارشد بخونه بهش خبر بده تا اون در پاسخ بگه کدام فصل ها از کتاب اون مهمتر است واینکه چطور باید اون کتابو خواندکسی میدونه تاکید آقای رانکوهی رو کدوم فصلها است؟؟؟؟؟؟
۰
ارسال: #۲

RE: پایکاه داده مهندسی کامپیوتر نرم افزار
(۲۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ)movaffagh نوشته شده توسط: من شنیدم (تو یک فایل صوتی بود من شنیدم)که آقای رانکوهی گفته هر کی میخواد کتاب اونو واسه ارشد بخونه بهش خبر بده تا اون در پاسخ بگه کدام فصل ها از کتاب اون مهمتر است واینکه چطور باید اون کتابو خواندکسی میدونه تاکید آقای رانکوهی رو کدوم فصلها است؟؟؟؟؟؟
من پارسال جزوه و ویس های ایشون رو کامل گوش کردم(از سایت یادمانه گرفتم ولی اینجا هم فکر کنم باشه)
مربوط به کلاس کنکور ارشد پارسه بود مطمئن باشین مباحث مهم و مرتبط گفته شده میتونی چک کنی
ارسال: #۳

RE: پایکاه داده مهندسی کامپیوتر نرم افزار
(۰۱ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ق.ظ)bitbit نوشته شده توسط:(29 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ)movaffagh نوشته شده توسط: من شنیدم (تو یک فایل صوتی بود من شنیدم)که آقای رانکوهی گفته هر کی میخواد کتاب اونو واسه ارشد بخونه بهش خبر بده تا اون در پاسخ بگه کدام فصل ها از کتاب اون مهمتر است واینکه چطور باید اون کتابو خواندکسی میدونه تاکید آقای رانکوهی رو کدوم فصلها است؟؟؟؟؟؟
من پارسال جزوه و ویس های ایشون رو کامل گوش کردم(از سایت یادمانه گرفتم ولی اینجا هم فکر کنم باشه)
مربوط به کلاس کنکور ارشد پارسه بود مطمئن باشین مباحث مهم و مرتبط گفته شده میتونی چک کنی
با سلام من اول چک کردم اینجا که نبود واسه همین پرسیدم سایت یادمانه کجاست؟؟؟؟؟؟؟
یک سوال دیگه هم دارم اینکه شما همه جزوات و ویس پارسه رو دارید؟؟؟؟؟ درباره سیستم عاملش و زبانهای برنامه سازی سوال دارم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close