(۲۴ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ)mahaya نوشته شده توسط: ازشما بابت پاسختون ممنونم...من چون خودم سرکار میرم اولویت رو به دانشگاههای نزدیک دادم...منظور شما از دانشگاههای با تراز پایین چیه؟
من انتخابم تا حدی به این شکله:۱-واحدیزد۲-واحد اراک۳-واحدمیبد۴-واحدمحلات۵-ع.ت یزد۶-ع.ت اراک۷-ع.ت خمین۸-واحد بروجرد۹-ع.ت بروجرد۱۰-نمیدونم
اگر شما نظری دارین برای جابجایی یا اضاف کردن بهم بگین...باسپاس فراوان..
دانشگاه هایی که تراز نفرات آخر در تکمیل ظرفیت قبلی از سایر دانشگاه ها کمتر بوده. به نظر من انتخاب آخر را آشتیان قرار دهید.
البته تنها پیشنهاد بود. باز بستگی به میل خودتون داره
(۲۴ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)srb2020 نوشته شده توسط: لطفا اگه تراز آخرین فرد قبولی ع.ت آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل رو هم دارید، قرار بدید. خیلی نیاز هست.
ترازهایی که قرار گرفته چون من مستند داشته ام و بر اساس حرف های افراد و شنیده ها نبوده ، قرار داده ام. اگر در سایر تاپیک ها بگردید بعضی دوستان ترازهایی نوشته اند که ممکن است درست باشد.
(۲۴ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Premier Homme نوشته شده توسط: نگفتین دوستان انتقالی داریم یا خیر ؟
زاهذان به بوشهر مثلا
به صورت پیش فرض که در دوره ارشد انتقالی ممنوع است ولی خوب دیده شده که انتقالی نیز می دهند که شرایطی دارد. فایل زیر شاید کمکتان کند:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.