۰
subtitle
ارسال: #۱

[تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸
چه فرقی بین گزینه های ۱با۴ یا ۲ با ۳ هست؟
۰
ارسال: #۲

RE: سوال علوم کامپیوتر
فرقش تو ترتیبشه . منظور طراح اینه که کدوم کران بالای کدومه ... تو رابطهی O خاصیت تعدی داریم ولی بازتابی نداریم . به همین علت گزینه های ۲ و ۴ برابر نیستند .
ارسال: #۳

RE: سوال علوم کامپیوتر
(۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: تو رابطهی O خاصیت تعدی داریم ولی بازتابی نداریم . به همین علت گزینه های ۲ و ۴ برابر نیستند .برای O روابط بازتابی و تعدی داریم ولی تقارنی نداریم.متوجه رابطش با این خواص نمیشم!
منظورتون اینه که سمت راستیه باید کران بالای سمت چپی باشه تو رابطه.
اگر درست متوجه شده باشم یعنی اینکه وقتی داریم [tex]f(n)<cg(n)[/tex]
این دو رابطه با هم فرق دارند؟
[tex]f(n)=O(g(n)), O(g(n))=f(n)[/tex]
بعد یه سوال دیگه:
مقایسه بین [tex]n^{\epsilon },\sqrt{n}, (logn)^{k}[/tex] با توجه به شرایط مساله چه جوریه؟
۰
ارسال: #۴

RE: [تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸
سلام:
sepid جان این جوابش گزینه ۴ میشه ؟
اگه اپسیلون رو یه عدد خیلی خیلی کوچک بگیری مثلا بین ۰ و ۰/۱ اونوقت درست میشه ؟ و لی در حالت کلی من فکر می کنم که هم رشد هستند.
sepid جان این جوابش گزینه ۴ میشه ؟
اگه اپسیلون رو یه عدد خیلی خیلی کوچک بگیری مثلا بین ۰ و ۰/۱ اونوقت درست میشه ؟ و لی در حالت کلی من فکر می کنم که هم رشد هستند.
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

اگه بخواهیم بر اساستر تیب رشد در نظر بگیریم درسته من یه چیزی رو درست دقت نکردم ترتیب رشد رادیکال n از n به توان اپسیلون بیشتره چون نمایی هستش .بله همون گزینه ۲ درست میشه ؟
۰
ارسال: #۷

[تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸
به نظر من این اپسیلون و رادیکال رو دیگه نباید همزمان می آورد. طراح محترم شورش رو در آورده. اومده تیریک بزنه مثلا
اما بقیه مواردش خوب و جالب بود و همونطور که بقیه هم گفتن پاسخ همون گزینه ۲ هست.
اما بقیه مواردش خوب و جالب بود و همونطور که بقیه هم گفتن پاسخ همون گزینه ۲ هست.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close