[تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸ - نسخهی قابل چاپ |
[تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸ - sepid - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۲ ق.ظ
[attachment=344] چه فرقی بین گزینه های ۱با۴ یا ۲ با ۳ هست؟ |
RE: سوال علوم کامپیوتر - parsaNA - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ
فرقش تو ترتیبشه . منظور طراح اینه که کدوم کران بالای کدومه ... تو رابطهی O خاصیت تعدی داریم ولی بازتابی نداریم . به همین علت گزینه های ۲ و ۴ برابر نیستند . |
RE: سوال علوم کامپیوتر - sepid - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: تو رابطهی O خاصیت تعدی داریم ولی بازتابی نداریم . به همین علت گزینه های ۲ و ۴ برابر نیستند .برای O روابط بازتابی و تعدی داریم ولی تقارنی نداریم.متوجه رابطش با این خواص نمیشم! منظورتون اینه که سمت راستیه باید کران بالای سمت چپی باشه تو رابطه. اگر درست متوجه شده باشم یعنی اینکه وقتی داریم [tex]f(n)<cg(n)[/tex] این دو رابطه با هم فرق دارند؟ [tex]f(n)=O(g(n)), O(g(n))=f(n)[/tex] بعد یه سوال دیگه: مقایسه بین [tex]n^{\epsilon },\sqrt{n}, (logn)^{k}[/tex] با توجه به شرایط مساله چه جوریه؟ |
RE: سوال علوم کامپیوتر - saria - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: تو رابطهی O خاصیت تعدی داریم ولی بازتابی نداریم . به همین علت گزینه های ۲ و ۴ برابر نیستند . Logn ^ k از همه کوچکتره بخاطر پایه Logn و توان ثابت K بعد n ^ اپسیلون بعد رادیکال n علت ۲تای اخریو اینطور میگم که اپسیلون رو میتونیم مثلا ۴/۱ بگیریم که در اینصورت از ۲/۱ کوچکتره |
RE: سوال علوم کامپیوتر - sepid - 08 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۲ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: علت ۲تای اخریو اینطور میگم که اپسیلون رو میتونیم مثلا ۴/۱ بگیریم که در اینصورت از ۲/۱ کوچکتره خب میتونیم اپسیلون رو قرار بدیم ۴/۳ که از ۲/۱ بزرگتره. کلا من فکر میکنم این دوتا هم مرتبه هستن. ولی نمیدونم چه جوری ثابت کنم. |
RE: [تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸ - لهمشد - ۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ب.ظ
سلام: sepid جان این جوابش گزینه ۴ میشه ؟ اگه اپسیلون رو یه عدد خیلی خیلی کوچک بگیری مثلا بین ۰ و ۰/۱ اونوقت درست میشه ؟ و لی در حالت کلی من فکر می کنم که هم رشد هستند. |
RE: سوال علوم کامپیوتر - saria - 08 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۲ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: علت ۲تای اخریو اینطور میگم که اپسیلون رو میتونیم مثلا ۴/۱ بگیریم که در اینصورت از ۲/۱ کوچکتره باید یه N و C پیدا کنیم که در همه موارد بتونیم بگیم درسته حتی زمانیکه n= 3/4 بشه چند مورد رو تست کردم درست بود مثلا اینکه C=100 باشه تقریبا به ازای همه nها این رابطه درسته(n ^3/4< 100 * n^ 1/2 ) حالا شما هم تست کن ببین میشه CوN پیدا کنی که رابطه اشتباه شه و هم مرتبه شن؟ |
RE: [تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸ - sepid - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: سلام: جواب صحیح تست گزینه ۲ هست. |
RE: [تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸ - لهمشد - ۰۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۵ ق.ظ
اگه بخواهیم بر اساستر تیب رشد در نظر بگیریم درسته من یه چیزی رو درست دقت نکردم ترتیب رشد رادیکال n از n به توان اپسیلون بیشتره چون نمایی هستش .بله همون گزینه ۲ درست میشه ؟ |
[تست] سوال علوم کامپیوتر سال ۸۸ - bijibuji - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
به نظر من این اپسیلون و رادیکال رو دیگه نباید همزمان می آورد. طراح محترم شورش رو در آورده. اومده تیریک بزنه مثلا اما بقیه مواردش خوب و جالب بود و همونطور که بقیه هم گفتن پاسخ همون گزینه ۲ هست. |