(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: سلام هنگامه جان. نبودی دلمون برات تنگ شده بود.به سلامتی....
مرسی سارا ، منم دلم براتون تنگ شده بود ...
نه بابا ، وقتی انرژی داری چرا استراحت ؟
من هروقت زیادی به خودم استراحت میدم تنبل میشم !
اتفاقا سرما هم خوردم ، یه مدته چشام تار هم میبینه ، از بس تو مراسم ظرف هم شستم ، دستم هم پوست میندازه !
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: جات خالی بود.
یه چیزی میگم به خودت امیدوار شی . بعد از دو ماه هفته ی گذشته رفتم سر کلاس. دوتا ارائه باید این ترم میدادم که با یه بدبختی طوری جورش کردم که هردوش توی یک هفته بیافته. کلی خوشحال پاشدم رفتم تهران. روز یکشنبه یک ارائه داشتم که بچه های دانشگاه اعتصاب کرده بودن سر کلاس نرفتن کلاس تعطیل شد و روز سه شنبه هم ارائه بعدیم بود که بعلت آلوگی هوا تهران تعطیل شد.
یعنی باید از این اتفاق باید بیان فیلم درست کنن
: ))
واقعا آخر بدشانسی بوده هاا
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (21 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: چقدر خوبه آدم صبح ها درس میخونه هااااااااااااا!!!
اصن یه جوریه....وقتی روزتو با درس خوندن شروع میکنی...تا آخر شب همش می خوای درس بخونی!!!
خیلی خوبه واقعا... من از جغدی کم کم دارم خارج میشم. قبلا تا ۶ صبح بیدار بودم.
اما الان ۲ روزه که ۷ صبح بیدار میشم. خیــــــــــــلی فرق میکنه!! الان ساعت ۱:۵۵ ه. من تا الان ۵ ساعت مفید درس خوندم!! یعنی تا شب احتمالا به ۹ یا ۱۰ ساعت برسه! اما قبلا زوووور میزدم ۷ ساعت مفید میخوندم! واقعا صبح زود بیدار شدن حرف نداره... اما حیف که دیر فهمیدم ...
واقعا خیلی عالیه صبح زود بیدار شدن
اما من یه مدته مث مریضا میخوابم ! زودتر از ۱۰ ، ۱۱ محاله از جا کنده بشم ، باید این روند رو اصلاح کنم ...
وگرنه هم دانشگاهی نمیشم با بچه های مانشت !
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: سنجش
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مدرسان داشتم نصفش غلط بود، با اعصابت بازی میشه
واقعا مدرسات نصفش غلطه؟!
یعنی من روش حساب نکنم ؟