۰
subtitle
ارسال: #۱

حل تشریحی خودآزماییها کتاب پارسه
سلام دوستان یک سری تمرینات تو کتاب پارسه اومده که فقط کلید داره و نوشته به سایت برای حل تشریحی مراجعه کنید
تو سایت مهندس طورانی هم نوشته بزودی راه اندازی خواهد شد این حل های تشریحی رو اگه کسی داره بی زحمت بزاره رو نت ما هم استفاده کنیم
تو سایت مهندس طورانی هم نوشته بزودی راه اندازی خواهد شد این حل های تشریحی رو اگه کسی داره بی زحمت بزاره رو نت ما هم استفاده کنیم
۱
ارسال: #۲

RE: حل تشریحی خودآزماییها کتاب پارسه
۰
ارسال: #۳

یعنی شما کل تستهای آمار (برق، کامپیوتر و ... )رو زدین که حالا رفتین سراغ خودآزماییها ؟!!!
۰
ارسال: #۴

افاق من الان دور دوم تست هاش هستم من امسال امار رو خیلی خوندم روز در میون ۶ ساعت حال فکرشو بکن هنوز کتاب ایوزیان(کتاب دوجلدی معروف که بیشتر صنایع میخونن واقعا نکات خوبی داره) رو هم بررسی کردم الان رسیدم به این خود آزماییها که خوب کلید داره اما میخوام پاسخ تشریحی هم داشته باشم
اگه دوستان از سال قبل دارند حتما برای ما لود کنند
ارسال: #۵

(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۵۵ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: افاق من الان دور دوم تست هاش هستم من امسال امار رو خیلی خوندم روز در میون ۶ ساعت حال فکرشو بکن هنوز کتاب ایوزیان(کتاب دوجلدی معروف که بیشتر صنایع میخونن واقعا نکات خوبی داره) رو هم بررسی کردم الان رسیدم به این خود آزماییها که خوب کلید داره اما میخوام پاسخ تشریحی هم داشته باشمایول من که تستهای علوم کامپیوترشم حوصله ندارم بزنم
پس زحمت این ۲ سوالم بکشید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
به بچه های پارسال حل تشریحی آمار رو ندادن!
۰
ارسال: #۶

(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: سلام دوستان یک سری تمرینات تو کتاب پارسه اومده که فقط کلید داره و نوشته به سایت برای حل تشریحی مراجعه کنید
من حل تشریحی امار را دارم به ایمیلتون میفرستم
ارسال: #۷

(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۸ ب.ظ)delta نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: سلام دوستان یک سری تمرینات تو کتاب پارسه اومده که فقط کلید داره و نوشته به سایت برای حل تشریحی مراجعه کنید
دوست عزیز، شما که داری لطف می کنی، خوب اینجا هم بذار تا بقیه هم استفاده کنند .
ارسال: #۸

(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۸ ب.ظ)delta نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: سلام دوستان یک سری تمرینات تو کتاب پارسه اومده که فقط کلید داره و نوشته به سایت برای حل تشریحی مراجعه کنید
سلام
لطفا برای منم بفرستید
shahini.milad@gmail.com
۰
۰
۰
ارسال: #۱۱

ممنون مجبور شدم به خاطر این دانلود بیام واقعا ممنون
۰
ارسال: #۱۲

این سوالا مال کجای کتابه؟
چرا کتاب من این سوالا رو نداره
میشه اگه کسی لینک سوالات یا کتابش که این سوالات توشه رو اینجا بذاره؟؟
ممنون میشم
چرا کتاب من این سوالا رو نداره
میشه اگه کسی لینک سوالات یا کتابش که این سوالات توشه رو اینجا بذاره؟؟
ممنون میشم
۰
۰
ارسال: #۱۴

اینم خود سوالات خودآزمایی های کتاب آمار پارسه (طورانی):
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حلش را هم که دوستان قبلا گذاشته بودن:
حلش را هم که دوستان قبلا گذاشته بودن:
(۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۱ ق.ظ)delta نوشته شده توسط: اینم حل آمار
۰
ارسال: #۱۵

خیلی به حال شما دوستان غبطه می خورم.
چقده شما انسان دوستانه به هم دیگه کمک می کنید...
کاش منم کاری از دستم بر می اومد.
انشاالله سال آینده که ارشد قبول شدم و اطلاعاتم بیشتر شد، میام اینجا کمک میدم
چقده شما انسان دوستانه به هم دیگه کمک می کنید...
کاش منم کاری از دستم بر می اومد.
انشاالله سال آینده که ارشد قبول شدم و اطلاعاتم بیشتر شد، میام اینجا کمک میدم
۰
ارسال: #۱۶

لینکها از کار افتادن ... لطفا دوباره آپلود کنید !
۰
ارسال: #۱۷

سلام دوستان عزیز مانشتی:
لینک جواب خوذآزمایی آمار کار نمیکنه و داخل سایت مورد نظر نیست.
دوستانی که دارند لطف کنند و دوباره upکنند ممنون میشیم.
لینک جواب خوذآزمایی آمار کار نمیکنه و داخل سایت مورد نظر نیست.
دوستانی که دارند لطف کنند و دوباره upکنند ممنون میشیم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close