امروز که داشتم سایت سنجش رو نگاه می کردم یکسری قوانین جدید که نسبت به آزمون سال قبل (۹۱) ایجاد شده بود رو براتون فهرست میکنم
نقل قول: تذکر: بر اساس بخشنامه شماره ۴۷/۲ مورخ ۱۰/۱/۸۳ معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به محدود بودن امکانات دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و نیز ضرورت توزیع عادلانه امکانات مذکور بین متقاضیان، هر یک از داوطلبان ورود به آموزش عالی در هر یک از مقاطع تحصیلی تنها برای یک بار میتوانند از امکانات دولتی استفاده نمایند. لذا پذیرفتهشدن برای بار دوم در دورههای روزانه مستلزم پرداخت شهریه معادل دوره شبانه خواهد بود.
نقل قول: تذکر: داوطلبانی که متقاضی ثبتنام و شرکت در آزمون کدرشتههای امتحانی مندرج در جدول ذیل (اصلی و شناور) میباشند و علاقمند به شرکت در گزینش رشتههای تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی هستند (رشته های که برای این دوره ها پذیرش دارند در جدول ذیل مشخص شده است)، لازم است علاوه بر پرداخت مبالغ ثبتنام، نسبت به پرداخت مبلغ ۵۸/۰۰۰ (پنجاه و هشت هزار) ریال دیگر نیز برای دورههای مذکور، برای اعلام علاقمندی اقدام نمایند.
اگه به این نوع دانشگاه های علاقه ای ندارید و قصد انتخاب اونها رو ندارید ، هزینه شو واریز نکنید زیرا در تکمیل ظرفیت با نصف این مبلغ می تونید این دانشگاه ها رو انتخاب کنید. برای اطلاعات بیشتر می تونید دفترچه شماره یک آزمون ک.ا ۹۱ (صفحه ۵ دفترچه)+
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو از سایت سنجش بخونید
نقل قول: تبصره ۷: داوطلبان شاغل در وزارتخانهها، سازمانها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبتنام موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگه دارند.
که پیشنهاد می کنم امیدتون رو واسه دوره های مجازی بگذارید . زیرا کلاسهای دوره های روزانه/شبانه همگب صبح و در طول هفته به صورت پراکنده می باشد. این قانون رو هم می تونید از وزارت علوم پیگیر بشد. این موضوع واسه خودم خیلی مشکل ساز شد. چونکه من هم روزانه قبول شده بودم اما بنا به دلایل غیر منطقی از سوی وزراتخانه و دانشکده منجر به انصرافم از دانشگاه شد.