۰
subtitle
ارسال: #۱

کتاب مقدّمه ای بر الگوریتم با رویکرد خلاقانه
سلام.
من این تاپیک رو جای دیگه ای زده بودم(زیر بخش منابع-لینک در بخش طراحی الگوریتم) که به دلیل تخطّی از قوانین جدید سایت به دست رئیس پلیس(جناب فرداد خان) توقیف شد(بسته شد) و دستور داده شد تا در اینجا بنویسیم که اطلاعت از مافوق واجبه!
و امّا شرح درخواست:
۰- در نت هرچی دنبال این کتاب گشتم، پیدا نکردم.
۱-اگر کتاب Introduction to Algorithm: A creative approach را دارید، لطفا لینکش را اینجا بگذارید.
۲- اگر حل تمریناتش رو هم دارید، بگذارید.
۳- فارسی باشه بهتره. ولی انگلیسی هم خوبه.
۴- آیا این کتاب به درد کنکور میخوره؟ واسه درس های دانشگاه چطور؟ به نظر میرسه خلّاقیت بیشتری داشته باشه(حداقل اینطوری که از اسمش بر مییاد)
۵-اگه این کتابو خودندین، بگین چطوره؟ بخصوص در مقایسه با کتابهایی مثل CLRS
ممنون.
من این تاپیک رو جای دیگه ای زده بودم(زیر بخش منابع-لینک در بخش طراحی الگوریتم) که به دلیل تخطّی از قوانین جدید سایت به دست رئیس پلیس(جناب فرداد خان) توقیف شد(بسته شد) و دستور داده شد تا در اینجا بنویسیم که اطلاعت از مافوق واجبه!
و امّا شرح درخواست:
۰- در نت هرچی دنبال این کتاب گشتم، پیدا نکردم.
۱-اگر کتاب Introduction to Algorithm: A creative approach را دارید، لطفا لینکش را اینجا بگذارید.
۲- اگر حل تمریناتش رو هم دارید، بگذارید.
۳- فارسی باشه بهتره. ولی انگلیسی هم خوبه.
۴- آیا این کتاب به درد کنکور میخوره؟ واسه درس های دانشگاه چطور؟ به نظر میرسه خلّاقیت بیشتری داشته باشه(حداقل اینطوری که از اسمش بر مییاد)
۵-اگه این کتابو خودندین، بگین چطوره؟ بخصوص در مقایسه با کتابهایی مثل CLRS
ممنون.
۲
۰
ارسال: #۵

RE: کتاب مقدّمه ای بر الگوریتم با رویکرد خلاقانه
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(02 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:حجمش خیلی زیاده. احتمالا باید اسکن شده باشه یا از صفحات کتاب عکس گرفته باشن!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شما توی این سایت سرچ کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۶

کتاب خوبی است ولی من هر چی گشتم حل المسائل این کتاب رو جایی گیر نیاوردم. کسی تونسته حل المسائل اون رو گیر بیاره؟
ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close