وای بحثه داغه مهندسی نرم افزار!!!!!!! من هیچ کتاب مرجعی براش نخوندم!!! پارسال ۲ تا کتاب کنکوری خوندم براش
یکیش کتاب پارسه بود که پیشنهاد میکنم اصلاً ورق هم نزنید! خیلی مزخرف و چرت نوشتن! واه واه.... یادم افتاد
من چه عذابی کشیدم سر این کتاب! هر چی هم قبلاً از مهندسی نرم افزار می دونستم یادم رفت با خوندنش!
امسال مال مدرسان رو می خونم نسبتاً بهتره....
ولی پارسال با اینکه هیچ کتاب مرجعی نخونده بودم از ۶ تا سوال به جرات میگم ۴تاشو درست جواب داده بودم.
کتابای مرجع خیلی وقت گیره ذهن آدمم آشفته می کنه!!
یه نگاه به سوالات بندازید می بینید واقعاً درس ساده ای هست! نیازی نیست این همه براش وقت بزارید و کتبای مرجع بخونید! حداقل من که تجربه ام اینه!
هیچ کتاب مرجعی نخوندم ولی تو آزمونای آزمایشی و کنکور تست کردم که سه چهار تا رو درست جواب میدم!!
تازه جالب اینجاست این آقای علیرضا تفاوت ویرایش پنجم و هفتم رو هم پیدا کرده!!! به نظر من مثلاً در مورد همین متدولوژی agile یه سرچ تو اینترنت بکنی و یکم مطالب در موردش بخونی واسه کنکورش هم کافیه!!!!
یاد جوونیای خودم افتادم! من پارسال که واسه کنکور می خوندم کارم شده بود اینکه واسه تست های مشابه تو کتابای متفاوت گزینه های متفاوت می دیدم!! جالب اینجا بود بعضی کتابا تو متن درس هم توضیح های متفاوت می دادن و ....
کچلم کرده بودن ایناااا....
دیگه دنبال یه کتاب سوم می گشتم که هر چی اون نوشته باشه اونو بخونم
خوندن کتاب مرجع این سردرگمی ها رو نداره....
موفق باشید همگی...
منم تفریح مو خام!!!!
یواش تیکه تیکه کن! تیکه هاش سال دیگه لازمت میشه!
شوخی کردم تیکه تیکه کن بره ه ه ایشاالااا دیگه لازمت نمیشه