(۲۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: درس رو ول نکن ، اما نه لزوما تو دانشگاه و آکادمیک
تو دانشگاه خبری نیست، من که تو دانشگاه خودمون چیزه خاصی ندیدم. با توجه به وضعیت زندگی که شما دارید واقعا ارزش نداره برید دنبال درس تو دانشگاه. اما اگه واقعا علاقه دارید(واقعا ها) تو خونه هم میشه درس خوند، اصلا چرا باید ماها فکر کنیم درس خوندن فقط تو دانشگاهه !!!! مگه جابز و بیل گیتس و هزاران آدم موفق دیگه رفتن دانشگاه ؟؟؟؟؟
فرض کن قبول شدی، رفتی مثلا شریف،امیر کبیر، تهران . و امروز فارغ التحصیل شدی ، که چی بشه ؟؟ به آینده بعد قبول شدن فکر کن و شغل آینده ای که میخوای بری ، موقعیت خیلی بهتر میشه واقعا ، ارزش اون زمان و هزینه رو داره ؟ یه چرتکه بنداز پیش خودت ببین واقعا می صرفه .
دانشگاه رفتن خوبه اما با شرایط مناسبش و نسبت به هزینه و زمانی که میذارید، به نظر من یکی بچسب به کارت ، تو خونه هم یه فیلد خاص رو پیدا کن و پیگیرش باش که علاقه داری. اینطوری علم واقعا ارزش پیدا می کنه واست.
لازمه ی درس خوندن خارج از دانشگاه اینه که علاقه ی علمیتو هدفت از زندگی قرار بدی. من الان دارم در اتاقم از منابع درسی دانشگاه های معتبری مثل MIT استفاده می کنم .منابع من برای درس خواندن شامل فیلم کلاس ها ،جزوه ها و کتاب ها ،فایل های مالتی مدیا و غیره است و فکر میکنم که به اندازه ی کافی دارم بهره می برم و مشغول نوشتن کتابی نیز در حوزه ی مورد علاقم نیز هستم .اما مسئله اینجاست که برای من هیچ وقت کاغذ پاره ای به اسم مدرک مهم نبوده هر چند در کشوری زندگی می کنم که این کاغذ پاره حکم آیه ی الهی را دارد اما خب فعلا به خاطر شرایط خاص زندگیم مجبور شدم کمی از دانشگاه فاصله بگیرم ،البته دانشگاه(تاکید می کنم دانشگاه!) رفتن را هم بسیار دوست دارم. در کل منظورم اینه که درس خواندن خودکار نیاز به این داره که اهدافت از درس خیلی متفاوت تر از افکار عام باشه،در غیر این صورت کار دشواری به حساب میاد..اگر کسی با تمام وجود علاقه مند به کسب علم در شاخه ی تخصصی خود باشه از خلوت خودش میتونه بهترین بهره رو ببره،نمونه هاش در دنیا زیادند.
فکر می کنم samaneh_aftab هم باید خودش و موقعیتشو بسنجه.. شما با همین مقدار درس خوندن میتونید دانشگاه آزاد قبول بشید،اما ببینید که هزیته ی زمانی و مالی آن براتون صرفه داره؟متتاسب با اهدافتون هست؟اگر هست بخونید.اگر پایه ی خوبی داشته باشید دانشگاه های دولتی هم به راحتی میتونید قبول بشید،نا امید نشید..اما به نظرم اول از همه ببینید که برای چه می خواهید درس بخوانید اگر به این سوال پاسخ دادید مسیرتون را حتما انتخاب می کنید..حتی شاید خواستید خارج از ایران ادامه بدید