با حرف دوستمون موافقم
اما یه چیزی بگم قبولی واسه جاهایی مثل علوم تحقیقات تهران که متقاضی زیاد داره تلاش بیشتری میخاد
و قبولی تو دانشگاهایی مثل علوم تحقیقات اهواز و نجف اباد اصفهان چون زیاد متقاضی ندارن راحت تره اگه خواستی بگو تا کارنامه قبوای های اهواز رو هم برات بزارم تا بخودت امیدوار بشی بخونی
من پیشنهاد دارم واست
رتبه بندی داشگاهای ازاد ایران رو واست میزارم ببین کدوم دانشگاه میخواهی قبول بشی
مثلن تحقیقات تهران رتبه ۴ هست و تحقیقات اهواز ۳۲
پس یجورایی ارزش مدرک تهران و در نتیجه متقاضی هاشم بالاتر میره اول هدفت رو مشخص کن لعد براساس دانشگاهی که میخواهی قبول بشی برنامه بریز و درس بخون
میگن یه روز یکی میاد مهمونی خونه غضنفر .. غضنفر به مهمونه میگه مرغ هست اگه گرسنه ای بگو برات تخم کنه!
یه خواهش هم از دوستانی که زحمت میکشن جواب میدن به پستهای سایت مانشت دارم بعضی از پستها تکراری هست و بعضن ما چیزی رو پیدا نمیکنیم یه لطفی بکنید یا جواب ندید تا دوستانی که قصدشون خیره بیاند ادم رو راهنمایی کنند یا اگه جواب میدین لینک مطلب رو هم بدین مثلن من کارنامه میخام از قبولی های ازاد شما نگو سرچ بزنی تو مانشت هست خب اینو که همه میدونیم! من یه تشکرم از مدیریت محترم جناب فرداد بکنم که هر وقت تذکر میدن لینک مطلبی که دنبالش هستیم رو هم میدن این خیلی خوبه جای تقدیر داره
منبع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.