(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ)mis masi نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)mis masi نوشته شده توسط: منم میخام ۲۰۱۲ نصب کنم ولی تا سی دی شو میذارم error میده که برای ویندوز ۷ باید SP1 بریزید در حالیکه روی سی دیش نوشته مناسب برای ویندوز ۷
کسی نمیدونه چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
شما باید ویندوز خودتون رو به سرویس پک ۱ ارتقاء بدید برای این کار می تونید به دو صورت عمل کنید :
ارتقاء به سرویس پک ۱ ویندوز ۷ از طریق اینترنت (System Tools > Windows Update)
خرید DVD ویندوز ۷ سرویس پک ۱ و نصب و ارتقاء ویندوز موجود
نسخه های جدید Visual Studio بعد از ۲۰۰۵ از یک وب سرور توکار به نام Cassini استفاده می کنه که برای کارهای معمولی مانند آموزشی و تست دیگه لازم به نصب IIS نیست .
مثلا برای نصب SQL Server 2012 ، روی سیستم شما باید Net FrameWork 3.5 SP1 و بالاتر نصب باشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای نصب Visual Studio 2012 می تونید با توجه به هر نسخه نیازمندی های سخت افزاری و نرم افزاری اون رو ببینید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
همانطوری که یکی از دوستان گفتن بهتره ، برای دردسر کمتر هم VS و هم SQL Server از یک نسخه باشن .
من نمی دونم نیاز دوستان چی هست اما همان نسخه SQL Server ادغام شده در VS ، که در Visual Studio 2012 به نام localDb شناخته می شه (همان نسخه SQL Server Express) برای کارهای Developer ی که باز هم نیاز اکثر ماست (دانشجویی)کافیه پس لازم نیست واقعا خیلی چیز اضافه نصب کنید