سوال در مورد نصب SQL - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال در مورد نصب SQL - روفی - ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ ب.ظ
سلام! کسی اینجا با SQL آشنایی داره؟ توی نصب و به کار انداختنش یه مشکلی برام پیش اومده. |
SQL - desatir7316 - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
مشکلت چیه دوست عزیز؟ |
SQL - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
برای اینکه بتونید sql و درست نصب کنید باید از قسمت کنترل پنل /windows feature turn on or off تنظیمات IIS و فعال کنید. توجه کنید که اگر visual studio نصب باشه مشکل پیش می اد و درست نصب نمی شه. معمولا سعی کنید پس از نصب ویندوز اول sql و نصب کنید. چون خیلی گیر داره نصبش. |
SQL - blackhalo1989 - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ
SQL نرم افزار نیست. منظور از SQL فکر کنم SQLServer باشه! |
SQL - روفی - ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
ببینید من SQL Server Management studio 2008 رو نصب کردم، طبق یه پی دی افی که از آموزش نصبش دارم دقیقا احساس می کنم که مراحلش رو درست اجرا کردم اما وقتی کامل نصب شد و من برنامه رو باز کردم یه پنجره ای باز میشه که ازم server name میخواد که وقتی به پی دی اف آموزشی رجوع کردم نوشته بود که باید به صورت پیش فرض (Local) بنویسیم و من هم نوشتم و بعد کانکت رو زدم ولی ارور میده! نمیدونم مشکل کجاست واقعا!! منظورم در این مرحله است. |
SQL - Helmaa - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
باید نام سرور که همون "ali" هست رو وارد کنید،یا اینکه دات ( . ) رو وارد کنید . |
RE: SQL - maziars - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ
ALI-PC اگه نشد ali-PC |
RE: SQL - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
فکر کنم نصبتون اشتباه بوده.چون اگر درست نصب کرده بودید خودش اسم سرور رو براتون می نوشت.مثل مال من(عکسشو می ذارم). وقتی می خواستید نصب کنید هیچ کدوم از اون گزینه هایی که چک می کنه قبل از نصب وارنینگ نداشت؟ فایر وال خاموش بود؟ IIS فعال بود؟ |
RE: SQL - maziars - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
احتمالا نوشته شده ولی پاکش کرده بجاش local نوشته. تو قسمت server name روی browse for more کلیک کنین. روی network service کلیک کنین. زیر database engine نام سروری که باید وارد بشه نوشته شده. |
SQL - mis masi - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
منم میخام ۲۰۱۲ نصب کنم ولی تا سی دی شو میذارم error میده که برای ویندوز ۷ باید SP1 بریزید در حالیکه روی سی دیش نوشته مناسب برای ویندوز ۷ |
SQL - روفی - ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ
نه وارنینگ نداشت. عذر می خوام فایر وال چیه؟ IIs چیه؟ به اینا اصلا توجه نکردم! خیلی کارم گیره، میگم من برنامه رو دانلود کردم،یعنی سی دی رو نخریدم،ممکنه معتبر نبوده باشه؟ |
SQL - blackhalo1989 - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ
چرا MySQL نصب نمی کنید؟ راحت نصب میشه. |
SQL - روفی - ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
ارورش اینه: ADDITIONAL INFORMATION: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2) ا فرقی نمیکنه یعنی؟؟؟؟ |
RE: SQL - Helmaa - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
برای رفع این ارور این موارد که مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بهشون اشاره کرده رو چک کنید. |
SQL - azad_ahmadi - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ
نصب sql server مقداری گیر داره. اگه نسخه های دیگه ۲۰۰۲/۲۰۰۵ یا اینا رو سیستم باشه ممکنه درست نصب نشه. همونطور که دوستان گفتند، بعد از نصب ویندوز، اگه ویژوال استادیو لازم هست که نصب می کنید و بعد از اون SQL . چون فکر کنم همراه با ویژوال یه نسخه از sql 2005 هم نصب می شه که شما اگه بخواید ۲۰۰۸ نصب کنید روی نسخه قبلی Rewrite میشه.(فکر می کنم در غیر این صورت گیر داشته باشه). تو قسمت server name هم میشه عبارات زیر رو نوشت: (.) localhost نام کامپیوتر خودتون. |