زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۷:۴۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: سایر وضعیت: دانشجوی دکتری دانشگاه: آن ور آب مقبولیت: ۳۶/۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۳۰ رتبه: ۱۰۷۲
تغییر رشته در مقطع دکترا
(۰۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ)_maryam_ نوشته شده توسط: خب برای رشته هایی مث من (مکاترونیک) که دکترا ش وجود نداره چی؟(شکک غمگین)
من قصد داشتم برای کنترل یا هوش ماشین و رباتیک که گرایش های برق هستن شرکت کنم
دانشگاه آزاد شهر مجلسی در سایتش نوشته که مجوز پذیرش دکترا مکاترونیک را گرفته است لذا به احتمال بسیار زیاد در دفترچه سال بعد دیده خواهد شد.
دانشگاهش خیلی داغونه، به خاطر بد مسیر بودن استاد درست و حسابی حاظر نیست بره اونجا ، کلا دانشگاهش چون دانشجوی لیسانس و کاردانیش خیلی کم شده مجبور شده این رشته رو بیاره ،دوستان من که اونجا مکاترونیک می خونن خیلی ناراضی هستن، استاد میگه من نمیام اونجا بعدش دانشگاه رفته یه اتاق تو دانشگاه صنعتی کرایه کرده که بعضی کلاسها اونجا برگزار میشه.
ولی من اصلا به دکترا دانشگاه آزاد اونم شهرستان فکر هم نمیکنم.
اما در مورد اینکه مجوز پذیرش گرفته اون دانشگاه یه چیزی بگم خدمتتون که
علوم تحقیقات تهران هم چند سال پیش این رشته رو گرفت سه نفر
درس ها رو هم ارائه کرد و همه چی به خوبی و خوشی پیش رفته آخر سر بهشون مدرک کنترل دادن!!
با سلام
من ارشد کامپیوتر دارم در مقطع دکتری علاوه بر گرایش هوش و نرم افزار و معماری کامپیوتر چه گرایشهای دیگر از رشته های دیگر می توانم شرکت کنم. مثلا می تونم معماری ساختمان با عمران و ...... شرکت کنم
با تشکر