(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: [quote='salehi57' pid='132144' dateline='1348665011']
[quote='hanieh18' pid='132141' dateline='1348664619']
[......
رتبم نرم ۴۷۷۴ و معماری ۵۶۹۵ شده....
نرمتون پایینه رتبتون معماری هم نمی دونم.کجا رو می خواین ..............
نرم افزار که چون تراز منم ۴۷۹۲ شده از چند نفر پرسیدم گفتن مگه قشم معماری رو هم دقیق نمی دونم تراز های معماری من از ۶۰۰۰ به بالا دیدم.نا امیدتون نکنم ولی بازم توکل به خدا انشالله که قبول می شین.
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری اراک ۱/۷ ۰ ۱۴۶
۱۰۵ ۴۰۰۰ ۴۷۷۵ ۴۹۵۰ ۱۳/۳ ۸ قبول در انتخاب اول - عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری قزوین ۱/۷ ۳۱/۱ ۸۸
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری علوم و تحقیقات ۵۲ ۴۰۰۰ ۶۲۷۴ ۵۷۸۸ ۶/۷ ۲۴ ۱۸/۳ ۳۷/۸ ۸۹ قبول درانتخاب دانشگاه - واحد علوم و تحقیقات قزوین
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری علوم و تحقیقات ۵۲ ۴۰۰۰ ۶۲۷۴ ۶۱۱۷ ۲۱/۷ ۳۳/۳ ۰ ۴۴/۴ ۶۰ قبول درانتخاب دانشگاه - واحد علوم و تحقیقات قزوین
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۵۳ ۴۰۰۰ ۵۵۸۶ ۵۳۳۶ ۱/۷ ۲۱/۳ ۵ ۴۶/۷ ۹۴ قبول درانتخاب دانشگاه - واحد نجف آباد
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۵۳ ۴۰۰۰ ۵۵۸۶ ۵۱۹۴ ۳/۳ ۱۸/۷ ۱/۷ ۴۲/۲ ۱۲۶ قبول درانتخاب دانشگاه - واحد علوم و تحقیقات کرمان
۵۳ ۴۰۰۰ ۵۵۸۶ ۵۲۲۴ ۵ ۲۲/۷ ۸/۳ قبول درانتخاب دانشگاه - واحد علوم و تحقیقات کرمان - عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۱۳/۳ ۱۱۷
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۵۳ ۴۰۰۰ ۵۵۸۶ ۵۸۵۴ ۲۳/۳ ۲۵/۳ ۱/۷ ۳۱/۱ ۲۹ قبول در انتخاب اول
۵۳ ۴۰۰۰ ۵۵۸۶ ۵۷۵۹ ۵ ۳۶ قبول در انتخاب اول - عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۱/۷ ۴۴/۴ ۳۶
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۵۳ ۴۰۰۰ ۵۵۸۶ ۵۱۶۲ ۰ ۲۵/۳ ۳/۳ ۲/۲ ۱۳۶ قبول درانتخاب دانشگاه - واحد علوم و تحقیقات کرمان
۲۴ ۴۰۰۰ ۵۴۴۶ ۴۸۷۴ ۱/۷ ۱۷/۳ مردود - عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری اراک ۱/۷ ۱۱/۱ ۸۰
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۲۶ ۴۰۰۰ ۵۹۳۳ ۶۱۹۹ ۲۰ ۲۹/۳ ۱۰ ۵۳/۳ ۱۰ قبول در انتخاب اول
جانبازان کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۱۷۵ ۴۰۰۰ ۴۹۵۵ ۴۹۹۵ ۵ ۱۶ ۳/۳ ۶/۷ ۱۷۵ قبول سهمیه در انتخاب اول
عادی کامپیوتر کامپیوتر- معماری تبریز ۲۶ ۴۰۰۰ ۵۹۳۳ ۶۱۸۲ ۵ ۳۰/۷ ۲۳/۳ ۵۷/۸ ۱۱ قبول در انتخاب اول
بخاطر اینا من انتخاب کردم یکم اومید دارم