|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: کاشکی سفالگر بودم :|
چرا سفالگر؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: چند روز پیش فهمیدم جایی که چند سال بود ازش ذرت مکزیکی میخریدیم،اصلا قارچی که قاطی ذرت ها میکنه،نمیشوره،همینجوری با اون چیزای سیاه که روی قارچه،فقط حرارتش میده
ای وای ،کاش زودتر میفهمیدم
Sent from my C5302 using Tapatalk
آخه اگه قارچ هارو بشوره آب مینداره بد مزه میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
دو تا از آرزوهام از بچگی این بوده که یه روز بتونم سوار بالن بشم و یه خونه رو درخت داشته باشم. ینی اون روز میرسه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یه موقعی آدم تو stackoverflow یه سوالی می پرسه بعد می بینه یه نفری جواب داده. میری تو پروفایلش می بینی چه آدم باسواد و خفنیه و با این وجود که تو رو نمی شناسه و حتی نمی دونه از کدوم کشوری جواب سوالتو میده.
دقیقا.
همیشه آدم خفن ها سخاوت مند ترین آدمان واسه راهنمایی بقیه.
،
عاشق stackoverflow هستم. یکی بود به اسم جری .. در مورد عبارت های باقاعده واسه برنامه نویسی و غیره همیشه کمکم میکرد. منم پررو شده بودم هر وقت سوال میپرسیدم اونو منشن میکردم بیاد به سوالم جواب بده. یعنی بارها پروژه ام رو نجات داده ! هیچ وقت هم نفهمیدم اهل کجاست. کیه. چیکارست. ولی همیشه از خدا خواستم موفق باشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ
هفت پند مولانا :
() در فروتنی، مانند زمین باش.
() در بخشیدن خطای دیگران، مانند شب باش.
() هنگام خشم و غضب، مانند کوه باش.
() در مهر و دوستی، مانند خورشید باش.
() در سخاوت و کمک به دیگران، مانند رود باش.
() در هماهنگی و کنارآمدن با دیگرانر مانند دریا باش.
() خودت باش، همانگونه که می نمایی باش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: هفت پند مولانا :
() در فروتنی، مانند زمین باش.
() در بخشیدن خطای دیگران، مانند شب باش.
() هنگام خشم و غضب، مانند کوه باش.
() در مهر و دوستی، مانند خورشید باش.
() در سخاوت و کمک به دیگران، مانند رود باش.
() در هماهنگی و کنارآمدن با دیگرانر مانند دریا باش.
() خودت باش، همانگونه که می نمایی باش
مولانا هم تکلیفش با خودش مشخص نیستاااا
بالاخره خودم باشم یا زمین , دریا , کوه, جنگل, شیب باشم؟؟ چی باشم؟؟
یعنی با یه پند میتونه آدمو گمراه کنه !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: ۱۹ سالگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میخان عروسک بازی کنن
...
این صحبت های شما جواب داره ولی به دلایلی نمیخوام ادامه بدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
It's such a secret place , the land of tears .....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
دو شب هست که درمان مامانم بخاطر کمبود گلبول سفیدش انجام نمیشه
خسته شدم از کابوسهای شبانه... خدایا
این وسط پایان نامه ام هم شده دردسر... یکی از استادام بهم میگه آینده بزرگترین حسرت زندگیت رو میخوری اگه با استعدادی که داری تو این مرحله درسات رو بگذاری کنار... اما خب واقعا وقت ندارم و الان درس برام هیچ ارزشی نداره، فردام فکر نمیکنم درس بتونه آرومم کنه
خدایا از تو طلب خیر میکنم برای همه و خودم... خدایا خودت سر دوراهی ها وایسا و بگو به کدوم سمت بپیچم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iammiti - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
امشب زده رو اسلو موشن ! ! !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: امشب زده رو اسلو موشن ! ! !
آی گفتی ... آی گفتی
امروز کلا نمیرفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: دو شب هست که درمان مامانم بخاطر کمبود گلبول سفیدش انجام نمیشه
خسته شدم از کابوسهای شبانه... خدایا
این وسط پایان نامه ام هم شده دردسر... یکی از استادام بهم میگه آینده بزرگترین حسرت زندگیت رو میخوری اگه با استعدادی که داری تو این مرحله درسات رو بگذاری کنار... اما خب واقعا وقت ندارم و الان درس برام هیچ ارزشی نداره، فردام فکر نمیکنم درس بتونه آرومم کنه
خدایا از تو طلب خیر میکنم برای همه و خودم... خدایا خودت سر دوراهی ها وایسا و بگو به کدوم سمت بپیچم
یه زمانی یکی از عرفا یه مشکلی داشت رفت دعا کرد خدایا یا مشکلمو برطرف کن یا عوارضشو ازم بگیر. خدا هم عوارضشو ازش گرفت. دعا میکنم یا خدا بیماری رو بر طرف کنه یا صبرشو بده، هر کدوم که صلاحه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
خسته شدم از بس حرفامو قورت دادم!
----------------------------------------------
این بخش معرفی فیلم ها خیلی جای بحث داره.
به نظر من که خیلی از این فیلمایی که میسازن ارزش نگاه کردن نداره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: امروز یه لحظه رفتم تو حیاط هوا بخورم .
یه بچه گربه دیدم نمدونم چه فکری کردم احتمالاً فک نکردم .رفتم بگیرمش
بی چشم و رو پنجه انداخت به یه دستم ان یکی دستمم گاز گرفت..(می دونین گربه ها می تونن چند درجه سرشون رو بچرخونن مطمئنن از ۱۸۰ که بیشتره یه لحظه فک کردم ۳۶۰ درجه سرش رو چرخوند!)
جخ حالا خوب شده سوزش دستام
ولی نگرانم جاش بمونه!
آجیم گفت مثه ..شدی یه چی بکش روش ما نبینیم.
منم شونصدتا عکس از دستم گرفتم تا مایه عبرتم شه هر وقت ببینم یادش بیفتم دیگه از گربه جماعت فاصله بگیرم.
دوست من شما حتما حتما حتما حتماباید یاید باید برید نزدیک ترین مرکز درمانی تون وواکسن کزاز وضد هاری بزنید
چون برخلاف تصور عموم که فکر میکنن فقط س.گ هاری داره . گربه ها هم ناقل این بیماری هستند و حرکاتی تدافعی مانند چنگ زدن و یا گاز گزفتن را دارن
حتما برو دکتر --من خونه خودمون نبودم وبه خاطر تاپیک شما ، وارد سایت شدم--
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: خسته ام. انقدر خسته که روی مبل مچاله میشم و فکر میکنم به یه تیکه کاغذ مچاله شده .. دوست ندارم مثل تیکه کاغذ مچاله شده به درد نخور باشم.
یه روزی به بابام گفتم کاش یه عقاب بودم. یا یه پلنگ. گفت از آدم بودن مگه چه بدی دیدی؟ گفتم همش بدیه. دنیای آدما قشنگ نیست. اما عقاب دنیاش قشنگه پلنگ هم دنیاش قشنگه. بابا خسته ام. از هر مسئله ای که ربط داشته باشه به آدم ها خسته ام.
خواهر جان منم مثل شما یه چند روزی رفتیم تو فاز مچاله نشستن...
خداییش یه کم هم حال میده
چون انرژی که برا تغییر باید خرج کنی را نیاز نداری.......................................
ولی من زود از این حال زدم بیرون. به توصیه یکی از دوستان میرم ورزش خیلی خوبه واقعا حال و هوا آدم را تغییر میده
بعدشم بشین یه برنامه ریزی برا آینده ات کن
به نظر من آدم باید شادی واقعی داشته باشد که اون هم حاصل از حس مفید بودن هست چون فوقش ادم یه روز دوروز بخنده بعد انگاری حال نمیده فکر میکنه خودشو گول زده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aseman7 - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: دوست من شما حتما حتما حتما حتماباید یاید باید برید نزدیک ترین مرکز درمانی تون وواکسن کزاز وضد هاری بزنید
چون برخلاف تصور عموم که فکر میکنن فقط س.گ هاری داره . گربه ها هم ناقل این بیماری هستند و حرکاتی تدافعی مانند چنگ زدن و یا گاز گزفتن را دارن
درود دوست عزیز
اتفاقاً خواهرم هم تا دیروز بم می گفت به من دست نزن کزاز می گیرم
پارسال هم یه گربه بم چنگ زد .البته عبرتم که نشد.ولی خب احتمالاً بدنم واکسینه شده.
خب اگه می خواستم بیماری بگیرم ان موقع گرفته بودم چون ان خیلی بزرگتر بود .
بعدشم هیچ علائمی ندارم الانم دو روز شد؛ که دیگه گذشت.دستام هم داره خوب می شه . فقط جاش نمونه.
|