|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ)Snow White نوشته شده توسط: دله تنگم، میگه که بستنی شکلاتی با پر از خامه میخوااااام
جاش میتونید از هات چاکلت استفاده کنید و سفارش کنید کف شیرشو زیاد بزاره.
البته در جایی که خانم انرژی حضور دارن زشته من راجع به خوراکی حرف برنم.
هات چاکلت خوردنش زیاد نمیچسبه..
توی هوای سرد بستنی خیلی میچسبه دوست دارم قشنگ بستنی رو با خامه ببینم با آدم حرف میزنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ)fatemesoleimani نوشته شده توسط: وقتی که هیچ آرزویی برای خودت نداشته باشی همه چیز را بزاری خدا برات انتخاب کنه تو به دست اوردن و از دست دادن هیچ چیز مغرور و ناراحت نشی به آرامش می رسی انوقت کم کم می بینی خدا بهترین ها را داره برات رقم می زنه ....
مگه میشه آرزو نداشت!!!
اندکی سرما خوردم
دوست دارم زودتر تکلیفم با خودم مشخص شه
دوباره پایان نامه شروع کنم... یا برم آموزش محور کنم و تمومش کنم
یعنی آخر کدوم به نفعم هست و بهتره
خداااااایا پوکیدم، نمیشه در گوشی بهم بگی چه کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemesoleimani - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ
خانم vesta ممنون ازاینکه نظرتون را بیان می کنید
نظر شخصی خودم را گفتم
مثلا آرزو می کنی که ارشد قبول بشی می تونی آرزو کنی که علمت را در اختیار دیگران قرار بدی . من گفتم آدم برای خودش آرزو نداشته باشه آره خیلی شاید سخت باشه که آرزو برای خودش نداشته باشه اما اینطوری دیگه خواسته ناممکن نداری نگرانی خاصی نداری اگه هم خدا بخواد از لطف
خودش بهترین ها را بهت عطا می کنه .شاید اون چیزی که آرزوشو داشته باشی به صلاحت نباشه و....وقتی فقط برای دیگران آرزو داشته
باشی و از بهترین خواسته های خودت بگذری خدا بهترین ها را برات مهیا می کنه...حداقلش اینه که تو زندگیت آرامش داری ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ)fatemesoleimani نوشته شده توسط: خانم vesta ممنون ازاینکه نظرتون را بیان می کنید
نظر شخصی خودم را گفتم
مثلا آرزو می کنی که ارشد قبول بشی می تونی آرزو کنی که علمت را در اختیار دیگران قرار بدی . من گفتم آدم برای خودش آرزو نداشته باشه آره خیلی شاید سخت باشه که آرزو برای خودش نداشته باشه اما اینطوری دیگه خواسته ناممکن نداری نگرانی خاصی نداری اگه هم خدا بخواد از لطف
خودش بهترین ها را بهت عطا می کنه .شاید اون چیزی که آرزوشو داشته باشی به صلاحت نباشه و....وقتی فقط برای دیگران آرزو داشته
باشی و از بهترین خواسته های خودت بگذری خدا بهترین ها را برات مهیا می کنه...حداقلش اینه که تو زندگیت آرامش داری ....
خواهش میکنم
خب هر کس یه دیدی داره، خدا دوست داره بنده هاش دعا کنن و چیزایی که میخوان رو بهش بگن بنظرم این میشه آرزو حالا یا برای خودت یا بقیه، فکر میکنم آرزو داشتن امید بخش و محرک باشه واسه رفتن به جلو
شایدم اشتباه میکنم و شایدم هر دو یه چیز رو میگیم ولی با ادبیاتای متفاوت
انشاالله به آرزوهای قشنگت که برای بقیه داری برسی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ec_a_j - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
آنفولانزای شدید اونم وسط امتحانا!!!!!!!!!
آخه این وقتش بود؟!!!!!!!!!!!!!!
ای باباااااااااااااااااااااااااا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumn.Folio - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
یا عاصِمَ مَنِ اسْتَعْصَمَهُ، یا راحِمَ مَنِ اسْتَرْحَمَهُ، یا غافِرَ مَنِ اسْتَغْفَرَهُ، یاناصِرَ مَنِ اسْتَنْصَرَهُ، یا حافِظَ مَنِ اسْتَحْفَظَهُ، یا مُکْرِمَ مَنِ اسْتَکْرَمَهُ، یا مُرْشِدَمَنِ اسْتَرْشَدَهُ، یا صَریخَ مَنِ اسْتَصْرَخَهُ، یا مُعینَ مَنِ اسْتَعانَهُ، یا مُغیثَ مَنِ اسْتَغاثَهُ
اى نگهدار کسى که نگهداریش خواهد اى رحم کننده کسى که ترحمش خواهد اى آمرزنده کسى که از او آمرزش خواهد اى یاور کسى که از او یارى طلبد اى نگهدار کسى که از او نگهدارى خواهد اى اکرام کننده کسى که از او بزرگوارى خواهد اى راهنماىکسى که از او ره جوید اى دادرس کسى که از او دادرسى خواهد اى کمککار کسى که کمکش خواهد اى فریاد رس کسى کهبه فریادرسیش خواند
خدای من در میان این همه چشم...
نگاه تو،
مرا بی نیاز می سازد؛
از هر نگاهی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)nazanin92 نوشته شده توسط: دلم میخواد دیگه امسال ارشد روزانه شبکه شریف قبول شم
بگو انشاالله
انشاا...
البته به شرط تلاش و پشتکار : )
خب الحمد لله یه مصاحبه به مصاحبه های سال بعد اضافه شد : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
دیشب وقتی داشتم می خوابیدم شروع کردم به شمردن... شما هم بشمارید ببینید چند تا شکر می تونید بگید؟
۱- خدایا شکرت که می تونم درسم رو بخونم، و بهم این توان رو می دی که درسام رو خوب پیش ببرم.
۲- خدایا شکرت که این سقف بالا سرمونه و مجبور نیستیم بیرون از سرما بلرزیم.
۳- خدایا شکرت که این اتاق قشنگ رو دارم و خودم با سلیقه خودم چیدمش.
۴- خدایا شکرت که خانواده ام صحیح و سالم کنارم هستن.
۵- خدایا شکرت که منو تو مراحل مختلف زندگیم راهنمایی کردی و می کنی.
۶- خدایا شکرت که بعد از اون روزهایی که تو خودم رفته بودم، دوباره زندگی رو از سر گرفتم و شادم و اون حالت کرختی و پژمردگی ازم دور شده.
۷- خدایا شکرت که این لباسای قشنگ رو دارم و همه شون رو دوست دارم.
۸- خدایا شکرت که لباس گرم دارم که وقتی می رم بیرون از سرما یخ نزنم.
۹- و خدایا شکرت که می تونم نعمت هایی که بهم دادی رو ببینم و می تونم این شکر رو به زبون بیارم...
از دست و زبان که برآید کز عهده شکرش به در آید؟
خیلی چیزای دیگه هم هست که اگه بخوایم بنویسیم کلی میشه.... واقعا زیاد می شن... همین چیزایی که به نظرمون ساده میان.... ولی یه روزی نداشتیمشون... اون روزا حسرت شادی های امروز رو می کشیدیم...به خدا اعلام کنیم که قدر چیزایی که بهمون داده رو می دونیم... بهش بگیم که حواسمون هست چقدر بهمون محبت کرده.... اون وقت ببینید چه اتفاقای خوشگلی تو زندگیمون می افته... امتحانش کنید... ضرری نداره...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
بس بگردید و بگردد روزگار .... دل به دنیا درنبندد هوشیار
ای که دستت میرسد کاری بکن .... پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
برنامه من از صبح اینه:
من: امروز دوشنبه است! عــــــه !!! نکنه یکشنبه باشه!؟؟؟!
بعد از یه نفر می پرسم امروز چند شنبه است؟ بهم میگن یکشنبه! بعد خوشحال میشم ....
دوباره ۲ساعت بعدش میخوام برنامه ریزی کنم ! باز میگم خـــــب امروز که دوشنبه است! باز یه خورده فکر می کنم؟ میگم امروز دوشنبه است دیگه نه؟!! و باز از یه نفر می پرسم امروز چند شنبه بود؟!!
و این حلقه همچنان ادامه داره!! :|
خوب میشم نه؟!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fulgent - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
خدایا آرامشی بهم بده که ایمانم رو باهاش محکم کنم....آرامشی که باهاش با مردم مدارا کنم...آرامشی که منو بهت نزدیک کنه...آرامشی که بدونم حالم رو خوب می کنی... آرامشی که یه لحظه هم یادم نره که همیشه پیشم هستی...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
یاد گرفتم که تنهایی و اسارتم را به حرفهای از سر منت و ناعادلانه نفروشم ..
یاد گرفتم که غریبه را آشنا نبینم چون غریبه هرگز مردانگی ، انصاف و معرفت یاد نخواهد گرفت !
یاد گرفتم که لازم نیست مهربانیهایم را با کسی تقسیم کنم وقتی که توان هضم محبتم را ندارند !
یاد گرفتم که اصالت با ارزش ترین چیزی است که یک انسان می تواند داشته باشد و اصالت ذاتی است نه اکتسابی !
اما نتوانستم به کسی بیاموزم که توجه کردن ، وظیفه نیست ! لطف است ، عشق است .. درک میخواهد!
اما چه فایده که نفهمیدند و هرگز نخواهند فهمید !
شاید روزی نامردی های روزگار بهشان بفهماند که دل شکستن تاوان سیاهی دارد !!
و سیاهی آن روز را سپیدی نیست !
.
.
.
خدایا تنها توام پناهی ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
بالاخره این چشمای لعنتی تصمیم گرفتن با دل من همراهی کنن
گویند که اشک خون دل است......
------------------------------------------------------------------------------------------
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ec_a_j - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: آنفولانزای شدید اونم وسط امتحانا!!!!!!!!!
آخه این وقتش بود؟!!!!!!!!!!!!!!
ای باباااااااااااااااااااااااااا
بچه ها گواهی پزشکی واسه حذف درسه یا بعدا از امتحانا ازت امتحان میگیرن؟؟؟؟؟؟؟
چه جوریه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: کاشکی یه نفر بود یکم راهنماییم می کرد.
اگه کاری از دست ما برمیاد بگو :-)
|