|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ق.ظ
حرف دلم :
Syntax Error...Abort , Retry , Cancel
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Xilinx - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ق.ظ
حلاج وشانیم که از دار نترسیم/مجنون صفتانیم که در عشق خداییم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)nina69 نوشته شده توسط: همه جوره توی فشارم
کنکو و هزار تا چیز دیگه که فقط خودت میدونی
فشار کنکور و فشار خراسان جنوبی آره؟
بیخیال مرجان قوی باش تو میتونی. چرا ناامیدی. من شک ندارم که قبول میشییی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تینا - ۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ
خدایا شککککککککککککککککرت که اینبارم رومو زمین ننداختی و نذاشتی شرمنده بشم فقط تو میتونستی کمکم کنی خدایا شککککککککککرت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
از خدا پرسیدم:
خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟
خدا جواب داد :
گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر،
با اعتماد زمان حالت را بگذران
و
بدون ترس برای آینده آماده شو .
ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز .
شک هایت را باور نکن وهیچگاه به باورهایت شک نکن .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yasemi - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ
بچه ها فرداشب قرار تکلیف من با زندگیم معلوم بشه ! امشب از خدا خواستم که اگر فردا کارم درست نشد دیگه از خواب بیدارم نکنه چون واقعا دیگه دوست ندارم زندگی کنم اگه کارم درست نشه دوست ندارم دین و دنیا رو خدا رو همه رو از دست بدم به خدا امشب گفتم اگه کارمو درست نکردی لاقل میتونی که جانم رو بگیری چون اینجوری به نظرم مرگ خیلی بهتر از زندگیه که به هیچ چیزی ایمان نداری. برام دعا کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
ای خــــــــــدا آخه چرا .... تو که میگی هرکی تلاش کنه تلاشش بی نتیجه نمی مونه .... خودت که دیدی من تمام تلاشمو کردم
تو مباحث نمرم کم شده
آخه من واسه دوستام رفع اشکال میکردم ، چرا باید نمره من کمتر بشه .....
نمیدونم این ترم چی شده با اینکه درسامو خوب میخونم..... فووووووووووووول... ولـــــــــــــــــــی ؟؟؟؟؟!!!!! نتیجه نمیگیرم چرا؟؟
فک نکنم این ترم جزء نفرات برتر بشم ... حتی امید ندارم الف بشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yasemi - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
این امضای پست بالا بغضم رو ترکوند "خداوند به هر آنکه بخواهد بی حساب عطا میکند."
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: بچه ها فرداشب قرار تکلیف من با زندگیم معلوم بشه ! امشب از خدا خواستم که اگر فردا کارم درست نشد دیگه از خواب بیدارم نکنه چون واقعا دیگه دوست ندارم زندگی کنم اگه کارم درست نشه دوست ندارم دین و دنیا رو خدا رو همه رو از دست بدم به خدا امشب گفتم اگه کارمو درست نکردی لاقل میتونی که جانم رو بگیری چون اینجوری به نظرم مرگ خیلی بهتر از زندگیه که به هیچ چیزی ایمان نداری. برام دعا کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه..... توکلتون به خدا باشه .
خداوند گر زحکمت ببندد دری / ز رحمت گشاید در دیگری
مطمئن باشید ، کسانی هستن که تو مشکلاتشون غرق شدن و فقط دست و پنجه میزنن و آرزوی مرگ میکنن ولی باز هم توکلشون به خداست.انشالله کارتون درست میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yasemi - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: (02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: بچه ها فرداشب قرار تکلیف من با زندگیم معلوم بشه ! امشب از خدا خواستم که اگر فردا کارم درست نشد دیگه از خواب بیدارم نکنه چون واقعا دیگه دوست ندارم زندگی کنم اگه کارم درست نشه دوست ندارم دین و دنیا رو خدا رو همه رو از دست بدم به خدا امشب گفتم اگه کارمو درست نکردی لاقل میتونی که جانم رو بگیری چون اینجوری به نظرم مرگ خیلی بهتر از زندگیه که به هیچ چیزی ایمان نداری. برام دعا کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه..... توکلتون به خدا باشه .
خداوند گر زحکمت ببندد دری / ز رحمت گشاید در دیگری
مطمئن باشید ، کسانی هستن که تو مشکلاتشون غرق شدن و فقط دست و پنجه میزنن و آرزوی مرگ میکنن ولی باز هم توکلشون به خداست.انشالله کارتون درست میشه
فکر نمیکردم به جای برسم که یه روزی احساس مردن از احساس زندگی شیرین تر بشه! نمیدونم چرا خدا وضعیت منو داره میبینه و سکوت کرده
خدا میگه منو بخوانید تا کمکتون کنم اما دارم کم کم از کمک خدا هم نا امید میشم فردا شب معلوم میشه تو زندگیم این همه تا حالا به خدا احتیاج نداشتم امیدوارم کمکم کنه . برام دعا کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: فکر نمیکردم به جای برسم که یه روزی احساس مردن از احساس زندگی شیرین تر بشه! نمیدونم چرا خدا وضعیت منو داره میبینه و سکوت کرده
خدا میگه منو بخوانید تا کمکتون کنم اما دارم کم کم از کمک خدا هم نا امید میشم فردا شب معلوم میشه تو زندگیم این همه تا حالا به خدا احتیاج نداشتم امیدوارم کمکم کنه . برام دعا کنید.
سلام دوست عزیز و قدیمی . انشاالله هر چه زودتر مسئله ات حل بشه .
آقا کمی از دست من برمیاد حتما بگو ، تعارف نکن.
خدا به همه مون کمک کنه ، دوستانی که دست به دعا شدید، برای منم دعا کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 03 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: فکر نمیکردم به جای برسم که یه روزی احساس مردن از احساس زندگی شیرین تر بشه! نمیدونم چرا خدا وضعیت منو داره میبینه و سکوت کرده
یه فایل پاورپوینت هستش اگه دوست داشتید نگاه کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
راستی دوستان ، مدت حیات لینک ۱۰ روز هستش.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 03 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: برام دعا کنید.
همیشه تلاش برای بدست آوردن اونچه که میخوایم نتیجه میده.همه ما(نه فقط شما)دردها و آرزوها و خواسته هایی داریم و گاهی توی یک شرایطی قرار میگیریم که خیلی تحملش سخته.به نظرتون تنها کسی که میتونه کمکمون کنه کیه؟امیدتون رو از دست ندید
من همیشه وقتی توی شرایط غیر قابل تحمل و بغرنجی قرار میگیرم و واقعا امیدم ناامید میشه دعای فرج امام زمان رو میخونم یا بالاخره یه جورایی توسل و توکل میکنم، باور کنید هر وقت این کارها رو کردم به شکل معجزه آسای و راحتی مسئله ام حل شده.
جوان نباید از زندگیش ناامید بشه.همیشه یه راهی هست همیشه...
به نظر من شرایط سخت و تنگناها و مصائب توی یک مقاطعی از زندگی برای همه هست . فقط باید بهتر باهاش کنار بیایم و برخورد کنیم و برای بهبودش تلاش کنیم
(۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: همیشه تلاش برای بدست آوردن اونچه که میخوایم نتیجه میده.
الان که خودم این حرف رو زدم گفتم نکنه برداشت نادرستی بشه ازش.منظورم اینه که زود ناامید نشیم.و اگر یه چیزی رو بدست نیاوردیم چیزهای بهتری هست.منظورم این نیست که فقط و فقط یک هدف رو بخوایم و تنها برای بدست اوردن اون تلاش کنیم چون در این صورت فشار زیادی بهمون میاد.باید یکم منعطف تر باشیم.
در قران گفته:"ان مع العصر یسری فان مع العسر یسری" دوبار هم تکرار کرده و جمله دوم یه جور تاکید بیشتر همراهش هست تا مطمئن کنه!(البته این تفسیر خودم بودم)
در ناامیدی بسی امید است/پایان شب سیه سپید است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Xilinx - 03 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ق.ظ
خب قضیه اینه که هیچ چیزی در کار نیست
میری جلو
می بینی چرا هست
می ایستی می بینی باز چیزی نیست
می فهمی باید هی بری جلو
اما فقط یه کم بایستی بعد خوب نگاه کنی
به جایی که بودی
و
به جایی که می خوای دقیقا باشی
همش همین ! به همین سادگی
منتها اگه همین موضوع ساده رو هر لحظه یادت موند اصله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 03 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ
دوستان عزیز بهم مشاوره بدید :
به نظرتون بعد از این که فوق لیسانسم رو گرفتم فلافلی بزنم یا آب هویجی ؟؟؟
|