|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 28 مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (28 مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۱۶ ب.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: گوشی من شده ۷میلیون و چهارصد
تولید مثلم میکرد نباید اینطور میشد . . .
شاید تخم دو زرده کرده

الان جوجه هاش نصف اپلن نصف سامسونگ
گوشی خواهرم احتمالا ۱۱ میلیون باشه!!
ماشینم قراره ۸۰ تا ۱۴۰ درصد گرون بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 28 مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۳۶ ب.ظ
من دیگه کم کم پول ایران برام معنیشو از دست داده. صبحانه یه لیوان کافی لاته خوردم در اومد ۴۰ هزار تومن طبیعیه این؟ )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 28 مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۳۶ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: من دیگه کم کم پول ایران برام معنیشو از دست داده. صبحانه یه لیوان کافی لاته خوردم در اومد ۴۰ هزار تومن طبیعیه این؟ )
هفته بعد میشه ۱۰۰هزار تومن تا میتونی بخور از اینا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۲۳ ق.ظ
نخیر مث اینکه این عمرش رو کرده، باید یکی دیگه بخرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 29 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۴ ق.ظ
گوشیم از ۳۵۰۰ پاییز شده ۸۳۰۰
واقعا کجا داریم میریم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۵ ق.ظ
چه گوشی های گرونی داشتید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۵ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چه گوشی های گرونی داشتید ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
پولو بدی دست زن و بچه همین میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 29 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: پولو بدی دست زن و بچه همین میشه 
من با حقوق خودم خریدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: (29 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: پولو بدی دست زن و بچه همین میشه 
من با حقوق خودم خریدم
من با حقوق خودم هم این ریخت و پاش ها رو نمیکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: من با حقوق خودم خریدم![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
پس مدیر شرکت یه چیزی میدونسته پولا رو نمیداده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۱۲ ق.ظ
سلام برای دور کاری کسی شرکتی سراغ نداره، پایتون، جنگو، فلسک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 29 مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۶ ب.ظ
اگر ما خودمون متحد برخورد کنیم میتونیم یه تاثیر فوق العاده عالی توی جامعه داشته باشیم و جلوی گرونی بگیریم. بیایید همین ما که توی همین سایت میریم و میاییم هماهنگ بشیم یکاری باهمدیگه انجام بدیم. باور کنید تاثیرگذار هست.
الان قیمت پژو از ۴۰تومن رسیده به ۷۰تومن باز هم مردم میخرن! چندروز پیش رفتم یه گوشواره خیلی زیبا که مدتها بود چشمم دنبالش بود بگیرم میگفت ۴۰تومن. امروز اومدم بخرمش گفت ۴۵تومن!! نخریدم! و واقعا خودم تعجب کردم که نخریدم و چقدر خوشحال شدم که تونستم خودمو کنترل کنم و میگذارم وقتی مدتها توی ویترین موند و کسی نخرید و مجبور شد آف بزنه بعد میرم میخرم! هرکسی باید با یک کار کوچیک جلوی این گرانفروشیها بگیره.
آزمون آیلتس هفته پیش ۱۲۰۰بود دیروز سازمان سنجش اعلام کرده ۲۷۵۰تومن!!! آخه چرا؟!
یکی از آشناهامون که هروقت میبینمش در حال نالیدن هست یه قطعه زمین خیلی کوچیک فروختند و رفتن مرکز شهر خونه رهن کردن. فقط برای اینکه بگن ما مرکز شهر میشینیم و دخترم که میخواد بره پیش دبستانی راحتتر بره و بیاد!!!!! اگر همین پول میگذاشت بانک سودش میگرفت براش سوددهی داشت. آخه چشم و هم چشمی تا چه حد؟! فقر فرهنگی تا چه حد؟!!!!
اونوقت ما بیست ساله توی یه خونه با کلی قناعت زندگی میکنیم. خونواده التماسمون میکنه بیایید ماشین براتون بخرم، حاضر نیستم پولمو خرج کنم! میگم اتوبوس بی دغدغه و خرجش کمتره!
دوستان بیایید هممون هرکسی در هرکجا که هست با حتی یک کار کوچیک که شاید به چشم نیاد جلوی این شرایط بگیره. یکی با لکسوس نخریدن میتونه جلوی یه شرایط بگیره یکی مثل من با گوشواره ۴۵تومنی !!
تلاشمون بکنیم.
من امید دارم که خداوند جواب حق را به همه ما میده و شرایط بهبود پیدا میکنه به شرطی که خودمون بخواهیم. اگر بخواهیم خدا معجزه میکنه در زندگی و جامععمون. فقط بخواهیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 29 مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من امید دارم که خداوند جواب حق را به همه ما میده و شرایط بهبود پیدا میکنه به شرطی که خودمون بخواهیم. اگر بخواهیم خدا معجزه میکنه در زندگی و جامععمون. فقط بخواهیم.
من امید ندارم که خداوند جواب حق را به همه ما بدهد و شرایط بهبود پیدا کند چون خودمون نمی خواهیم. . با این وضعیت نابسامان، اگر هم بخواهیم، خداوند معجزه نمی کند در زندگی و جامععمون...یعنی نمیزارن که معجزه کنه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: یکی با لکسوس نخریدن میتونه جلوی یه شرایط بگیره یکی مثل من با گوشواره ۴۵تومنی !!
اینو از من نخواین ![[تصویر: 459726_21.gif]](https://img.manesht.ir/459726_21.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 29 مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۵۵ ب.ظ
امروز رفتم یه شرکت برای مصاحبه. می گفت وقتی از کار خسته شدید می تونید برید پایین استراحت کنید یه دفعه یاد گوگل افتادم. نمی دونستم چنین شرکت هایی هم هستند. البته سطح کاری اینا کجا گوگل کجا. و هم چنین حقوق.:/
۳/۵ واقعا حقوق پیشنهادی زیادی نیست.
|