|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۳۵ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: من چون خیلی اهل تلویزیون نیستم و تا حالا مورد اینچنینی ندیده بودم، فکر میکردم با اطمینان از صحت ادعاهای این فرد دعوتش کردند.
آخه من باورم نمیشه یکی بیاد رو آنتن زنده تلویزیون مملکت به دروغ ادعای مشاور یک مسئول رو کنه.
اگر دروغ باشه، واقعاً خجالتآوره.
چیزی که من برداشت کردم یه پدری هست که دو تا انگشتر عقیق دست راست بچهی از همه جا بیخبرش کرده و بهش یاد داده هر جملهش رو با الحمدلله شروع و با ماشالله تموم کنه و ادعای کانسپت پیتزای قرمهسبزی بکنه، که بتونه توو این بلبشو یه چیزی بکَنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۱۱ ق.ظ
خوب خدا رو شکر بریم سر اصول تایمینگ!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۰۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۰۴ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: چقدر حس خوبی بابت آشنا شدن با حسین عطایی دارم. چقدر خوب که نبوغ و استعدادش شکوفا شد.
چقدر بد که مضحکترین سؤال ممکن از حسین عطایی این باشه که آیا در کنار ولوو و تسلا، ایران خودرو و سایپا هم بهت پیشنهاد دادند یا نه؟!
من این شخص رو دیدم،فهمیدم که موتزارت چطور شخصی میتونسته باشه ! (البته اگر اینم تقلبی نبوده باشه). البته نوابغ اینچنینی کم نیستن، یکیش Erik Demaine هست که توی ۲۰ سالگی استاد دانشگاه ام ای تی شد.
اینو میگید ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالا ایشالله نابغه باشه راست راستی
اما یه حسی بهم میگه تو زرده 
مجری سوالای مسخره ای پرسید!
میتونست سوالات کلیدی تری هم بپرسه !
مثلاً اینکه پدرش چکارست ؟!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۱۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: مثلاً اینکه پدرش چکارست ؟!!! ![[تصویر: cool.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/cool.gif)
پرسید اتفاقا, گفت پدرم یه ساله و نیمه شغلشو رها کرده در خدمت شکوفایی منه
ولی گذشته از این حرفا, این قسمتش که میگفت مدرسه نمیرم و فقط امتحان میدم مهترین قسمتش بود, چقدر عمر تو این مدرسه ها تلف میشه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۵۹ ق.ظ
بعضی وقت ها جلوی تعارف زیاد کوتاه میام. باید این اخلاقمو عوض کنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۳:۰۶ ق.ظ
اگه اینقد که واسه خوب پرزنت کردن وقت گذاشته واسه کارایی که میگه وقت گذاشته باشه خوبه
از سه سالگی خودرو طراحی می کردم! یعنی ماشین نقاشی میکرده به زبون ساده! حالا یکی گوش میکنه میگه اوه انجین sls داشته کد میزده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۳:۱۹ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۳:۰۶ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: اگه اینقد که واسه خوب پرزنت کردن وقت گذاشته واسه کارایی که میگه وقت گذاشته باشه خوبه
بهش یاد دادند، خودش هم استعداد بازیگری خوبی داره. حتی صرفِ طراحی و نه ساخت همون پهباد عمودپرواز (مگه پهباد کلا نباید عمود پرواز باشه!؟) یه تیم مهندسی کامل با تخصصهای مختلف میخواد، خودرو هم همینطور. ربطی به استعداد هم نداره.
چند تا اختراع به اسمش نوشتند که من عنوان هر کدوم رو سرچ کردم چیزی نبود؛ جوهر پخشکن، جوهر پاککن، تایر پازلی، قایق جنگی!!!، پهباد، کنترل چندمنظوره تلویزیون و ...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در کل از الان تا اطلاع ثانوی از هر جنبندهای شنیدید "به گفتهی خانوادهاش می خواهد با اختراعاتش موجب کارآفرینی و اشتغال و ثروت برای ایران شود" شک نکنید کلاهبردار هست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۳:۳۶ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۳:۱۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: بهش یاد دادند، خودش هم استعداد بازیگری خوبی داره.
خیلی عجیبه برام اکثرشون یه استعداد فوق العاده تو حرف زدن و قانع کردن عوام دارن و بر عکس کسایی که واقعا کاری کردن حتی نمیتونه درست بگه چه کار کرده!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۴۲ ق.ظ
امشب در جریان بیخوابیم، کتاب "پستچی" چیستا یثربی رو خوندم! جالب بود!
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۲۵ ق.ظ
فقط من هنگ اینم که داستان چیه که تسلا و ولوو و دانشگاههای هاروارد و ... واسه یسری ها دعوت نامه{!!!} میفرسته و اونا هم نمیرن!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۵۰ ق.ظ
عجب!
یعنی هیچی به هیچی؟
به هر حال استعدادش توی پرزنت کردن که عالیه
زندگی خوابگاهی یه اعصاب فولادی میخواد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 17 دى ۱۳۹۶ ۰۸:۵۷ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۸:۲۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: فقط من هنگ اینم که داستان چیه که تسلا و ولوو و دانشگاههای هاروارد و ... واسه یسری ها دعوت نامه{!!!} میفرسته و اونا هم نمیرن!! 
این که واقعا شو بود،اخه هرجور حساب میکنم که یه بچه از سه سالگی طراحی مفهومی خودرورو انجام میداده نمیتونم باور کنم و یه قول شما از اونور براش دعوت نامه اومده و پدری که برای بچه اش انقدددرررر وقت گذاشته ترغیبش نکرده به رفتن والا اگه شو نبود خب دوتا از کاراشو نشون میدادن :/
شبکه افق سه شنبه شبها یه برنامه داره به اسم نواوران یه قسمتش درمورد طراحان خودرو بود که چند تا جوون داخل ایران اصلا تحویلشون نگرفتن و با این که داخل ایران هستن و نرفتن اما برای مرسدس بنز و... اینا طراحی انجام میدن.و کاراشونو هم نشون میداد.
حالا این بچه برا تسلا و ولوو چکار کرده فقط رشیدپور میدونه
(۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۴۲ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: امشب در جریان بیخوابیم، کتاب "پستچی" چیستا یثربی رو خوندم! جالب بود!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۷ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۶ ق.ظ
درس خوندنم رو حالت کانکتینگ مونده 
در راستای بحث های صورت گرفته لازم به ذکر است که: بچه نابغه ایرانی منم که از ترم۲ تا ۸ ریاضی۲ رو برمیداشتم ،هربار میرفتم سرکلاس استاد میگفت بــله، نابغمـون هم تشریف آوردن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ق.ظ
وقتی یه ایمیل دریافت میکنی و اینجوری شروع میشه:
Dear Crevice,
It is sad that I have to chase you.
آدم توش میمونه که طرف داره فوش میده یا میخاد مثلن کارتو پیگیری کنه. و در نتیجه من همچنان بازم جوابشو نمیدم -_- اصن همچی آدم دل نازکی م من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۷ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: وقتی یه ایمیل دریافت میکنی و اینجوری شروع میشه:
Dear Crevice,
It is sad that I have to chase you.
آدم توش میمونه که طرف داره فوش میده یا میخاد مثلن کارتو پیگیری کنه. و در نتیجه من همچنان بازم جوابشو نمیدم -_- اصن همچی آدم دل نازکی م من 
مگه شما پلنگین که میخواد شکارتون کنه 
تازه اظهار ناراحتی هم کرده 
مثل اینه که شیر به آهو بگو ببخشید که تو نهار منی و میخوام بخورمت
|