|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 09 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ
خیلیا تا به جایی میرسن، مثل عقده ای ها با بقیه رفتار میکنن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 09 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ
علاوه بر بحث موس. دست باید هم راستای کیبورد قرار بگیره. مچ نباید مفصلش خم بشه موقع تایپ کردن . دست نباید رها باشه بهتره لپتاپ یکمی روی میز بره جلو که دست هم صاف روی میز قرار بگیره. اگر لپتاپتون بلنده یک چیزی قبلش بزارید که ارتفاع میز به لپتاپ برسه و مچ موقع تایپ خم نشه. ممکنه منجر به سندرم تونل کارپ بشه .
به هیچ وجه به حالت های عجیب غریب با لپتاپ کار نکنید. مثلا خوابیده خیلی بده. به گردن خیلییییییییی فشار میاد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - arshad_95 - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ
کی تا حالا دپرس شدن رو تجربه کرده ؟ 
وقتی که به هر دری میزنی جواب نمی گیری ....
وقتی اون همه علاقه و اشتیاقت داره پر میکشه و افسردگی به جاش میشینه ....
وقتی میری چند تا شرکت برنامه نویسی و همه شون میگن سابقه کار یا نمونه کار ....
یه زمانی بود که از شدت علاقه به پیشرفت و یادگیری، اگر استخدام میشدم و حقوق پایینی هم بهم می داند خوشحال می شدم و بال در می آوردم .... اما الان چی ؟! 
....
دیگه خبری از اون علاقه و نشاط نیست... همین الان که دارم تایپ می کنم دیگه حتی اگر بهترین حقوقم بهم بدن بازم خوشحالم نمی کنه 
کم کم دارم از دست این شرکتا عصبانی میشم 
دیگه اصلا برام مهم نیست کسی منو استخدام کنه یا نه حیف اون همه فرصتایی که قدرشونو ندونستم فقط به این دلیل که می خواستم توی رشته ی خودم فعالیت کنم.
اگر در مورد این نوشته حرفی دارید اشکال نداره می تونید نظر بدید...
چون دلم تنگ بود اینا رو نوشتم ... دوست ندارم کسی بخونه و نا امید بشه چون منم با ناامیدی مخالفم و توی دین ما ناامیدی از بزرگترین گناهانه !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ)arshad_95 نوشته شده توسط: کی تا حالا دپرس شدن رو تجربه کرده ؟ 
کی تجربه کرده؟ کی تجربه نکرده 
در مورد شرکت ها هم واسه همه اینطوریه و سخته و باید هزار تا نه شنید تا به بله رسید.
چاره چیه بجز تلاش بیشتر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: در دنیای تو ساعت چند است؟
در دنیای یه مسافر ساعت همیشه وقت رفتن را نشان میدهد...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 09 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ)arshad_95 نوشته شده توسط: کی تا حالا دپرس شدن رو تجربه کرده ؟ ![[تصویر: blush.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/blush.gif)
منم دوست ندارم از ناامیدی حرف بزنم
ولی اگه نمونه یه آدم دپرس را میخواستی من تا هفته یه نمونه قوی توی این زمینه بودم
کاملا دپرس تا حدی که نگران بودم افسرده بشم
دیگه چهارشنبه تصمیم گرفتم همه چی را فراموش کنم و بچسبم به زندگی ام مشکل من هم همین بحث کار و ارشد هست
والا دیدم که من هرچی حالم خوب باشه اتفاقای خوب تری سراغم میاد
ولی فکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه و خیلی زود حالم خوب شد. دیدگاهت را نسبت به مسائلی که فکر میکنی اسمش مشکل هست تغییر بده یه کم تفریح کن مثلا ورزش برو و اشکال نداره هر قدر میتونی دنبال کار بگرد و جواب نه بشنو ولی ناامید نشو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 09 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ)arshad_95 نوشته شده توسط: کی تا حالا دپرس شدن رو تجربه کرده ؟ ![[تصویر: blush.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/blush.gif)
منم دوست ندارم از ناامیدی حرف بزنم
ولی اگه نمونه یه آدم دپرس را میخواستی من تا هفته یه نمونه قوی توی این زمینه بودم
کاملا دپرس تا حدی که نگران بودم افسرده بشم
دیگه چهارشنبه تصمیم گرفتم همه چی را فراموش کنم و بچسبم به زندگی ام مشکل من هم همین بحث کار و ارشد هست
والا دیدم که من هرچی حالم خوب باشه اتفاقای خوب تری سراغم میاد
ولی فکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه و خیلی زود حالم خوب شد. دیدگاهت را نسبت به مسائلی که فکر میکنی اسمش مشکل هست تغییر بده یه کم تفریح کن مثلا ورزش برو و اشکال نداره هر قدر میتونی دنبال کار بگرد و جواب نه بشنو ولی ناامید نشو
ورزش خیلی خوبه و تاثیر داره . البته وقتی ناراحت و دپرسم نمیتونم ورزش کنم ولی وقتی عصبانی میشم ورزش خیلی کمک میکنه آروم تر شم . وقتی هم دپرسم تنهایی میرم پیاده روی ی جای شلوغ 
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: در دنیای تو ساعت چند است؟
در دنیای یه مسافر ساعت همیشه وقت رفتن را نشان میدهد...
عاشقم مثل مسافر عاشقم , عاشق رسیدن به انتها ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Doctorwho - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ
این گروه با رویکرد علمی برای بحث و گفتگو در مورد موضوعات مختلف علمی و هنری ایجاد شده، علاوه بر بحث و گفتگو ارائه مطالب بطور زمانبدی و سوال جواب هم داریم.گروه جو دوستانه ای داره ،توهین و الفاظ زشت به هیچوجه قابل تحمل نیست-تبلیغات هم نداریم مگر در رابطه با کتاب
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ
این پست برای همه دوستانی که نا امید شدند ...
دارویی بالاتر از امید نیست!
![[تصویر: 423280_pd7mrgvo76l752ikfnm6.jpg]](https://img.manesht.ir/423280_pd7mrgvo76l752ikfnm6.jpg)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zarisa - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۸ ب.ظ
: (۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: "حسرت" سپیده دمی رو به صلح است
در پس ِ آخرین شلیک!
به فرجام بوسه ی اشکی در پناه زخم ها . . .
تو شعرهایی که اینجا گذاشتید و من دیدم، این از همه قشنگتره.
BIG LIKE
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ
این نماد توی کوتیشن کجای ورد است؟
[attachment=20650]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ ب.ظ
خوابم خیلی زیاد شده، از ۱۰ صبح تا الان خواب بودم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: خوابم خیلی زیاد شده، از ۱۰ صبح تا الان خواب بودم!
اواتارتم همینو نشون میده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 09 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱ ب.ظ
اگه فروش کتاب اینقدر اینجا محبوبه، چرا بخش مجزا نداشته باشه؟
ملت لیست کتابا رو بدن با هر قیمت یا اصلا هدیه
فروش کتاب/جزوه دست دوم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: خوابم خیلی زیاد شده، از ۱۰ صبح تا الان خواب بودم!
این دیگه اسمش خواب نیست 
(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: اگه فروش کتاب اینقدر اینجا محبوبه، چرا بخش مجزا نداشته باشه؟
ملت لیست کتابا رو بدن با هر قیمت یا اصلا هدیه
فروش کتاب/جزوه دست دوم
بخشش جدا هست دیگه.
تالار مانشت > بازارچهی کتاب > کتابها و جزوات کنکوری
ولی حیف که به اونجا دسترسی ندارم. ۱۰ درصد پورسانت نگیرم تاپیکا رو تأیید نمیکردم
|