|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - agwdt2012 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ)majids5 نوشته شده توسط: سلام بچه ها.
این ریمل خوبه برای هدیه دادن؟؟
در کل بهترین هدیه چی میشه داد به نظرتون؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اول فکر کردم دختر نوشته این پست رو گفتم ااا چه جالب یکم گفتگو دخترونه بکنیم یهو دیدم پسرین یعنی مردم از خنده     خیلی خیلی باحال بود...خیلی باحاله ی پسر ریمل بخره      هی میگم بیشتر خندم میاد....حالا درمورد ریمل دوسه مارک خوبیه ولی اگه اصل شو گیر بیارین...بستگی داره حجم دهنده میخاین بخرین یا بلند کننده ...با توجه به مژه طرف میتونیم راهنمایی تون کنیم   لانکوم هم خوبه ولی گرونه خب ...اورال هم خیلی خوبه ولی اگه اصل شو اگه پیدا کنین...سایت خانومی و زیبارو اجناس شون خوبن این سایت خانومی:http://www.khanoumi.com/specialSaleLand...برای هدیه هم لوازم ارایش یکم سلیقه ای هست ولی خب برای پارتنرتون خیلی جالب میشه ریمل بخرین من که هی یادم میاد خندم میگیره     تو سایت خانومی برین چیزای قیمت مناسب و خوشگلی داره برای هدیه...دخترا معمولا لاک دوست دارن D    البته اگه ریمل رو برای خودتون نمیخاین D   
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alisahaf70 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: عجیبه این ۴ سالی که طبقهی شش هستم و حداقل ۲سالش رو میدونستم چهرهی ادمین چطوری هست یه بار هم ندیده بودمشون (با اینکه آزمایشگاه اونا هم همین طبقه بوده) ولی دیروز و امروز چند بار همدیگه رو رؤیت کردیم بالاخره!
معرفی کنین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ)majids5 نوشته شده توسط: سلام بچه ها.
این ریمل خوبه برای هدیه دادن؟؟
در کل بهترین هدیه چی میشه داد به نظرتون؟
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ق.ظ)majids5 نوشته شده توسط: وسیله ایست که دختران لولو را به هلو تبدیل میکند ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
خب حواست رو جمع میکردی لولو بهت نندازن 
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: عجیبه این ۴ سالی که طبقهی شش هستم و حداقل ۲سالش رو میدونستم چهرهی ادمین چطوری هست یه بار هم ندیده بودمشون (با اینکه آزمایشگاه اونا هم همین طبقه بوده) ولی دیروز و امروز چند بار همدیگه رو رؤیت کردیم بالاخره!
معرفی کنین 
این روزا سر ادمین شلوغ هست زیاد دانشگاه نمیاد ولی هماهنگ میکنم فعلا codin دم دست هست با هم دوست بشین آفرین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۳۴ ق.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۱ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط:
دوست دارم یه فیلم ترسناک ببینم ولی جرئت نمیکنم.
سرچ کردم قیافه هاشون وحشتناک بود.
فیلم ترسناکی که یکسال پیش دیدم هنوزم یادمه.
به نظرتون بجای فیلم ترسناک چی دیدم؟
جواب:دوربین مخفیه ترسناک :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ب.ظ
اولین پروژه واقعی رو امروز انجام دادم !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: اولین پروژه واقعی رو امروز انجام دادم !
منظورتون از واقعی چیست؟
بیشتر توضیح میدید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۲ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: اولین پروژه واقعی رو امروز انجام دادم !
منظورتون از واقعی چیست؟
بیشتر توضیح میدید؟
راه اندازی یه شبکه داخلی ... lan
می خوام برم ورزشگاه ولی حسس نیست به نظرتون ایران می بره یا قطر !؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۵ ب.ظ
سینما چقدر خلوته!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام
دوستان به نظرتون این همایش برای ارسال مقاله خوب هست؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این رو تازه توی گروه های تلگرام دیدم. و آیا اصلا می تونم همایشی پیدا کنم که مقاله منو isi کنه، بدون دریافت پول.
من گیج شدم، یک جایی می خونم که isi پولی نیست ولی یک جای دیگه پولی هست...
در حالت کلی خواستم نظرتون در خصوص این تیپ کنفرانس ها بدونم.
بعد چرا اینجا نمیاد آدرس جایی که پیپراشون رو می خوان بفرستن بدن، اینکه ما if رو چک کنیم و ...، شاید مد نظرمون نباشه ... یا شاید هم من پیداش نمی کنم :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: می خوام برم ورزشگاه ولی حسس نیست به نظرتون ایران می بره یا قطر !؟
من حسش نیست بشینم بازی رو پای تلویزیون ببینم. بس که بازی های ایران چشم نوازه!
همین برنامه خودمو ادامه بدم بهتره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۵ ب.ظ
بعد یکسری اتفاقا فکر کردن به یک سری چیزها که سخت بود حالا سخت تر شده؟ واقعا دیگه حال خودم رو نمی فهمم.
چقدر دلم یکجایی رو می خواد. برم از نزدیک اونجا رو ببینم. کاش اون فرد، الان بود و می تونستم باهاش حرف بزنم. چقدر باهاش حرف زدم. کاش صدامو شنیده باشه. صدامو شنیده باشه و جوابمو بده. یعنی اون فرد اگر تو این دنیا بود به من چی می گفت و چیکار می کرد؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ
کسانی که کلاینت ساید کار می کنن این سوال منو جواب بدن: چرا انگیولار انقدر معروفه اما من تو سرویس های تجاری بک بون رو بیشتر میبینم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: بعد یکسری اتفاقا فکر کردن به یک سری چیزها که سخت بود حالا سخت تر شده؟ واقعا دیگه حال خودم رو نمی فهمم.
چقدر دلم یکجایی رو می خواد. برم از نزدیک اونجا رو ببینم. کاش اون فرد، الان بود و می تونستم باهاش حرف بزنم. چقدر باهاش حرف زدم. کاش صدامو شنیده باشه. صدامو شنیده باشه و جوابمو بده. یعنی اون فرد اگر تو این دنیا بود به من چی می گفت و چیکار می کرد؟
چرا زندگی رو برای خودتون سخت کردید ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۵۹ ب.ظ
یه روز و نصفی مهمونی بودم دو تا مانتو هم خریدم خخخ روز خوبی بود فقط سرما خوردگی کمی گند زد بهش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چرا زندگی رو برای خودتون سخت کردید ؟
اون دو تا کلمه ی سختی که گفتم، در مورد یکسری مسائل هست که آره در موردشون سخت گیرم. ولی اشکال نداره. کلا زندگی ساده نیست.
فکر کنم سخت می گیرم. اینو خیلی ها بهم میگن. دوباره اشکالی نداره. بالاخره یروزی درست میشه.
|