|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۸ ب.ظ
بعضی آدما هستن که با وجود اینکه تو موضع قدرت هستن اما هرگز بدیهاتو به روت نمیارن و میگذرن و لبخند میزنن.
لبخند میزنن و کوچیکی تو رو تو بزرگی خودشون حل میکنن
کسایی که با بدترین حال میری پیششون و با بهترین حال برمیگردوننت.
کسایی که تمام وجودشون محبت خالصه.
این آدما رو با هیچ واژهای نمیتونی توصیفشون کنی
فقط میتونی با شنیدن اسمشون لبخند بزنی و سکوت کنی...
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: گیرم که عادل هم از ته دل اون حرفو زده باشه ! نظر عادل واقعیت رو عوض نمی کنه !
پرتغال اصلاً لیاقت صعود از گروهشم نداشت چه رسد به قهرمانی !
و به نظرم ضعیف ترین تیم تورنومنت بود ! و این یورو مسخره ترین یورویی بود که تو عمرم دیدم !
پرتغال اگه قهرمان شد دلیلش شایسته بودن تیمش نبود ! دلیلش بی لیاقتی و ضعیف ظاهر شدن بقیه ی تیم ها , حتی ایتالیا بود !
حیف اون پرتغال دوست داشتنی ۲۰۰۴ که قهرمان نشه و این پرتغال بیروح و حیف نون قهرمان بشه !
من خودم تک تک بازیکنای اون پرتغال رو دوست داشتم : فیگو , نونو گومش , رویی کاستا , مانیش , دکو , سیمئونه , کاروالیو و....
من اصلاً نظر تو رو نمی تونم درک کنم !
اگه شایسته بود تو گروهش سوم نمیشد !
نظر عادل واقعیت رو عوض نمیکنه ولی نظر ezra میکنه؟ بر چه اصولی نظر من و عادل واقعیت نیست ولی نظر شما هست؟
خودتون جواب خودتون رو دادید. شایستگی یک چیز نسبی هست، بقیهی تیمها ضعیف بودند، پس پرتغال قهرمان شد. اینکه پرتغال در گروهش سوم شد دلیل نمیشه. مجارستان و کرواسی اول شدند چیکار کردند بعدش؟ قطعاً اگر از هر گروه یک تیم بازی میکرد، سبک بازی پرتغال هم فرق داشت. شاید اول میشد شایدم چهارم میشد، ولی به سوم بودنش نمیتونید استناد کنید. پرتغال جلوی ۴ تیمِ دارای سبک متفاوت بازی کرد و همهشون رو بست. مثل این میمونه که یکی توو کنکور اول بشه ولی بهش گیر بدید که نه تو امتحانای تشریحی رو با ۱۰ پاس میکردی و فلان درسها رو هم ۰ درصد زدی.
من هم نمیتونم درک کنم که شما چطور نمیتونید برد در مقابل کرواسی و فرانسه و ولز رو ببینید. لابد ولز و فرانسه شانسی بلژیک و آلمان رو برده بودند و فقط وقتی آلمان و ایتالیا ببرند شانسی نیست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۹ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: یعنی شما میگی من برم ایدههامو اینجا ثبت کنم؟ اگه ایدههامو دزدیدن چی؟ شما پاسخگو هستی؟ 
به این فکر نکرده بودم آدمای خوبی به نظر میان !! میتونیم ازشون قول بگیریم ایده هامونو ندزدن 
نقل قول: همون روالی که تو مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری هم دنبال میشه یا یک نمونه دیگهاش ولی طرحهایی که فعلا تو ذهنم هست انقدر ساده هستن که نیازی به پشتیبانی مالی ندارن، فقط نیاز به نیروی انسانی فعال و صبور دارند.
ایده این کار هم تو مرکز رشد استارت خورد اتفاقا از نظر مالی هم شرکت توزیع برق، شرکت آب منطقه ای و محیط زیست حاظرا از طرح ها حمایت کنند.
نقل قول: من دو سه سال پیش سخت پیگیر این چیزا بودم، فرمانداری، استانداری، صندوق مهر امام رضا و... ولی دیگه واقعا خسته شدم از انقدر نامهنگاری و کاغذبازی که آخرش هم اون چیزی که میخواستیم رو نمیدادن و همونجا بود که فهمیدم که اینجا جای من نیست! (همون قضیه فرار مغزها و این حرفا! ). من الان تو فکر یه چیزی هستم که مثلا تا یه هفته دیگه ایدهاش آماده شه و دیگه بره واسه اجرا و درآمدزایی! خیلی خیلی سریع! بیشتر تو فکر راهاندازی یک وبسایت هستم که یک جامعه آماری خاص به خدماتش بهش نیاز دارن (حتی در مقیاس محلی) که وقتی کارهای اصلیش رو انجام دادم و راه افتاد، بعد از تابستون بسپارمش به یک فرد دیگه و خودم بشینم درسامو بخونم و فقط درصدمو بگیرم!
من هم خیلی وقته دنبال همچین کارایی هستم. قبول دارم که کاغذ بازی های خیلی زیادی داره و واقعا آدم رو دلسرد میکنن. حالا از این نهادهایی که شما گفتی آدم توقعی نداره، ولی وقتی یه جایی مثل همین مراکز رشد و پارک علم و فناوری هم سنگ اندازی میکنند واقعا ناامید کننده است.
من طرح زود بازده مثل شما به ذهنم نرسید، دیگه علی الحساب این ایده رو فرستادم ببینم چی میشه. استارت آپ ویکند هم کلا خیلی ایده آلیستی طرح میدن !! تو این مسابقه بعد از پذیرش اولیه طرح و تایید برای پیاده سازی، موقع ارائه نهایی اپلیکیشن و داوری، سرمایه گذارهای بخش خصوصی و دولتی حاظرن.
نقل قول: پینوشت: حالا شما ایدتونو به من بگین، قول میدم به کسی نگم!   
من تمام انرژیم رو واسه مرحله ایده پردازی گذاشتم میتونیم قرارداد داخلی منعقد کنیم فاز پیاده سازی باشما
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۳ ب.ظ
دلم میگیره و بدم میاد از هرچی آدم دوروئهههههههههههههه......... :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: دلم میگیره و بدم میاد از هرچی آدم دوروئهههههههههههههه......... :|
و این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمیست
که همچنان که ترا میبوسند
در ذهن خود طناب دار ترا میبافند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: و این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمیست
که همچنان که ترا میبوسند
در ذهن خود طناب دار ترا میبافند
عالی بود...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ
رفتم سر یخچال ببینم میوه چی پیدا میشه بخورم. داشتم پیش خودم میگفتم بابا هم همش میره آلو میخره.خب چرا هلو نمیخره؟؟؟ !!
رفتم دوتا آلو سیاه برداشتم شستم و نشستم سر لپ تاپ .آلو سیاه را برداشتم گاز زدم ، دیدم مثل حالت عادی آلوسیاه سفت نیست و کمی نرم هست. نگاهش کردم دیدم هلو هست !! احتمالا اشتباهی تو آلوها بود و تو پاکت میوه قرار گرفته!!!
الان فقط دارم به این فکر میکنم که خدایا قربونت برم تو که اینقدر زود صدای ما را میشنوی، و هر خواسته ای براورده میکنی ، خدت زودتر شرایط مهیا کن حاجت همه براورده بشه!
بنظرتون این دو تا موضوع خوب بهم ربط داده شدن؟ :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ
آقا من میخوام توی stackoverflow ،
۵۰ تا اعتبار کسب کنم ولی نمیشه :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kazhal@ - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ
.......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: عاغا من پارسال توی همین روزا(اواخر تیر یا اوایل مرداد) ی پست توی همین تاپیک در رابطه با نقاشیم گذاشتم. . .
چرا نیستنش؟ (((((((((((((
.
.
.
متنشو نیاز دارم و تنها جایی که فک میکردم ثبت شده همینجا بود (
+لدفن مدیران سایت پیگیری کنن متن لازمم (((
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط: (22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: عاغا من پارسال توی همین روزا(اواخر تیر یا اوایل مرداد) ی پست توی همین تاپیک در رابطه با نقاشیم گذاشتم. . .
چرا نیستنش؟ (((((((((((((
.
.
.
متنشو نیاز دارم و تنها جایی که فک میکردم ثبت شده همینجا بود (
+لدفن مدیران سایت پیگیری کنن متن لازمم (((
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kazhal@ - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ
........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط:
![[تصویر: 414721_w22.gif]](https://img.manesht.ir/414721_w22.gif)
ممنوووووونم کامپیییلییییت جان  
پیداش کردم 
.
.
آخر مرداد بود من فک میکردم اولشه
یکی دیگه پیدا کرده بودا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: ممنوووووونم کامپیییلییییت جان  
خواهش میکنم  
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط:
![[تصویر: 414721_w22.gif]](https://img.manesht.ir/414721_w22.gif)
ممنوووووونم کامپیییلییییت جان  
پیداش کردم 
.
.
آخر مرداد بود من فک میکردم اولشه
یکی دیگه پیدا کرده بودا. 
حالا یبار یکی داشت از ما تچکر میکرداااا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یکی دیگه پیدا کرده بودا.
فلسفهی دنیا همینه به نظر من
|