|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 16 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنی دیگه صرفم نمیکنه دانلود شبانه بذارم. هر موقع هر چی بخوام همون یه ربع نماز صبح دانلود می کنم و میخوابم. 
شاتلی دیگه؟ سرعت روزانت چنده؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنی دیگه صرفم نمیکنه دانلود شبانه بذارم. هر موقع هر چی بخوام همون یه ربع نماز صبح دانلود می کنم و میخوابم. 
شاتلی دیگه؟ سرعت روزانت چنده؟
نه مخابراتم. سرعت روزانه و شبانه یکیه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 16 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۶ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: مرسییییییییی قول میدم با هات چاکلت به خواب همه ی مانشتیا بیام هات چاکلت مهمونشون کنم خخخخخخخخخخخخ
تو خواب هات چاکلت بدین دیگه تو واقعیت چی میشه؟
یه ضرب المثل چینی قدیمی هست که میگه: یک خسیس خفته همون خسیس بیداره دل خوش مدار!
وای چه قدر خندیددددم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 16 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۳ ب.ظ
چقد مملکت بی در و پیکره که یکی مثل اقای «م.الف» با اعتماد به سقف کامل به خودش جرات میده تو مسجد سخنرانی کنه:| :| تازه از منش حضرت علی هم حرف بزنه! . خدایا خودت شرّش رو از سر ملت کم کن :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 16 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ
سلام
بچه ها کسی حل مسائل کامل، کتاب کروس راس رو داره؟ حل تمریناتی که توی نت دیدم پاسخ های کامل نیس
یکی دو تا لینک هم پیدا کردم ، خریدنی بود
حل تمرینات فصل شش رو میخوام ، خیلی ضروری
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 16 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: سلام
بچه ها کسی حل مسائل کامل، کتاب کروس راس رو داره؟ حل تمریناتی که توی نت دیدم پاسخ های کامل نیس
یکی دو تا لینک هم پیدا کردم ، خریدنی بود
حل تمرینات فصل شش رو میخوام ، خیلی ضروری
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینجا رفتی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 16 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۵ ب.ظ
یه تصمیم یهویی و عجیب و غریبی گرفتم
امیدوارم این بار هم پشیمون نشم از ریسک کردن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۴ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: خیلی بدِ انتخاب دیگه ای نداشته باشی! از بیحوصلگی مجبور شدم فیفا بازی کنم :| :| میدونم خیلی مسخرست ولی مجبور شدم!
من که زیاد سر در نیاوردم ولی فک کنم PS قشنگتر بود! 

خیلی حرف زشتی بود!
یعنی برعکسه؟ فیفا قشنگتره؟ 
فیفا به سمت واقعی شدن رفته. پِس به سمت بازی شدن رفته. اما در هر حال فیفا بهتره.  
پس چرا انقد مسخره بود؟ تمام هیجانش بخاطر فریادهایی بود ک برای راهنماییم میزدن ، دو دو، سه، الان یک، باید چهار میزدی خب اولین بار بود بازی میکردم بلد نبودم 
همشم تکل میزدم درست گفتم؟ تکل؟ 
ولی پرچم دخترا رو بالاترین جای ممکن نگه داشتم،
یعنی یجوری بازی میکردم که خودمم نمیدونستم حرکت بعدیم چیه، چه برسه به حریف ، آخرش گل نزدم ولی گل هم نخوردم
ولی هنوزم معتقدم یجاهایی دسته من کار نمیکرد امیدوارم کارشناسی بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 16 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: پس چرا انقد مسخره بود؟
خواهش میکن در مورد فیفا اینجوری صحبت نکنید ...  خب ناراحت میشه و ممکنه با دلخوری بره  
اصلا ممکنه فیفا شما رو دوست نداشته که نتونستید باهاش ارتباط برقرار کنید 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: پس چرا انقد مسخره بود؟ تمام هیجانش بخاطر فریادهایی بود ک برای راهنماییم میزدن ، دو دو، سه، الان یک، باید چهار میزدی خب اولین بار بود بازی میکردم بلد نبودم 
همشم تکل میزدم درست گفتم؟ تکل؟ 
ولی پرچم دخترا رو بالاترین جای ممکن نگه داشتم،
یعنی یجوری بازی میکردم که خودمم نمیدونستم حرکت بعدیم چیه، چه برسه به حریف ، آخرش گل نزدم ولی گل هم نخوردم
ولی هنوزم معتقدم یجاهایی دسته من کار نمیکرد امیدوارم کارشناسی بشه 
واویلا! قضیه داره ناموسی میشه! فیفا رو بیخیال بشید. راجع کال آف نظر بدید مثلا. 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: خواهش میکن در مورد فیفا اینجوری صحبت نکنید ...  خب ناراحت میشه و ممکنه با دلخوری بره  
اصلا ممکنه فیفا شما رو دوست نداشته که نتونستید باهاش ارتباط برقرار کنید  
یعنی فیفا انقد طرفدار داره؟! :| :|
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: داره ناموسی میشه! فیفا رو بیخیال بشید. راجع کال آف نظر بدید مثلا.  
کال آف؟! کال آف کلنز؟!
اینو بلد نیستم! 
دقت بشه این یعنی فیفا رو بلد هستم الان! 
خب یه چندتا پست فوتبالی بذارید من چارتا اسم یاد بگیرم؛ مثلا بتونم تیم انتخاب کنم و بازیکنا رو بشناسم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ
فیفا اماتوره. ما از زمان دبیرستان به فیفا میگفتیم فوتبال نعشه ها :| چون بازیکنا توی اون ورژن قدیمیاش مخصوصا (پلی استیشن ۱ و حتی ورژن ۲۰۰۰ ش ک با گزارش عادلشم اومد) عین این معتادای کارتون خواب میدویدن :\
PES مال حرفه ای هاس
Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 17 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ
در عوض فوتبال ۹۹ لامصب انگار دوی سرعت بود. توپو میبردی گوشه زمین توی سه شماره کنار دروازه طرف بودی :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: در عوض فوتبال ۹۹ لامصب انگار دوی سرعت بود. توپو میبردی گوشه زمین توی سه شماره کنار دروازه طرف بودی :|
فک کنم توی همین ورژن بود با گرفتن سرعت میشد تک ب تک شد .
+
دلمان واسه خودمان گرفت...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ
چه صحنه های زیبایی بعد بازی بود حلقه تیم ولز عالی بود با اینکه باخته بودن!
|