|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - younes - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
مرسی آرتای عزیز . آره دروس مهمی هستن و ارزش دارن که آدم روشون سرمایه گذاری کنه . سی ال اس امروز فصل درخت رو هم تموم کردم . ایشاالله تموم شه پورانا رو شروع میکنم هم واسه ساختمان و هم واسه طراحی الگوریتم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: مرسی آرتای عزیز . آره دروس مهمی هستن و ارزش دارن که آدم روشون سرمایه گذاری کنه . سی ال اس امروز فصل درخت رو هم تموم کردم . ایشاالله تموم شه پورانا رو شروع میکنم هم واسه ساختمان و هم واسه طراحی الگوریتم. حتما ساختمان داده طورانی رو هم بخون .واسه پارسه هستش |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - shadiakbari - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
سلام دوستان.خسته نباشید. میشه بم بگین جزوه و ویس معماری استاد اجلالی رو کجا میتونم پیدا کنم؟ ممنون میشم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: سلام دوستان.خسته نباشید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با خوندن این جزوه میتونید دید بهتری نسبت به معماری پیدا کنید .خودمم الان داشتم گوشش میکردم
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - white bird - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: یونس جان اقای ارتا اگه این جوری که شما بگید باید کلی کتاب تست بخونیم
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: اقای ارتا اگه این جوری که شما بگید باید کلی کتاب تست بخونیم خوب شما با توجه به ماهیت هر درس باید بودجه بندی کنین. مثلا یه درسی مث مدار منطقی پوران کافیه یا نظریه همون لینز با تمریناش خوبه ولی خب بعضی درسها مث این دوتا(داده-الگوریتم) باید بیشتر کتاب بخونین . ولی خب شما هر کتاب اضافی رو بخونین در واقع دارین با یه تیر دو نشون میزنین (داده-الگوریتم) . که پیشرفت خوبی واسه قبول شدن حساب میشه |
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
بنظر من ادم باید از هر درس نهایتا ۲تا کتاب از انتشارات مختلف بخونه....چون در زمان دوره کردن آدم گیج میشه که کدوم رو بخونه ولی وقتی تعداد کمتر باشه خیلی بهتر میتونه تصمیم بگیره...به قول یکی از بچه هایی که رتبه اورده بود و اکثر کتاب ها رو فقط کنکوریش رو خونده بود میگفت من یک کتاب رو چن بار خوب میخوندم به جای اینکه چند تا کتاب بخونم و از هر کدوم یچیزی یاد بگیرم البته این نظر کاملا شخصیه و هر کسی یه سلیقه ی خاصی داره دیگه...کنکوره دیگه
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - A V A - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ
بچه ها من اینو توو سایت پارسه خووندم: "انتشارات پارسه همهساله عنوانهای متعددی از جزوههای کمکدرسی را منتشر میکند که صرفاً در اختیار داوطلبان آزمونهای پارسه و شرکتکنندگان در کلاسهای حضوری قرار میگیرند." یعنی من نمیتونم بخرم؟!!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بنظر من ادم باید از هر درس نهایتا ۲تا کتاب از انتشارات مختلف بخونه....چون در زمان دوره کردن آدم گیج میشه که کدوم رو بخونه ولی وقتی تعداد کمتر باشه خیلی بهتر میتونه تصمیم بگیره...به قول یکی از بچه هایی که رتبه اورده بود و اکثر کتاب ها رو فقط کنکوریش رو خونده بود میگفت من یک کتاب رو چن بار خوب میخوندم به جای اینکه چند تا کتاب بخونم و از هر کدوم یچیزی یاد بگیرم البته این نظر کاملا شخصیه و هر کسی یه سلیقه ی خاصی داره دیگه...کنکوره دیگه محسن/مجید جان این حرف آقای زرین کاملا درسته و منم باهاش موافقم . ولی خب این دو درس کُفتی (داده - الگوریتم) اینجوری هستن. منم رویه خوندن منابعم این طوریه که ، یه سری کتاب اصلی دارم (چه کنکوری و مرجع) که همین از مانشت بهشون رسیدم ، باید فقط رو اونها از مهر بیشتر تمرکز کنم. واسه منم اکثر درسها هم به همون یه دونه کتاب ختم میشه راستی بچه ها تا بحث الگوریتم هستش یه نکته مهم بگم. من چون بعد کنکور پارسال کلی تو این مانشت راجب حل سوال ها و نکته هاشون گشتم . دقیقا دیگه سوال ها همیشه جلو چشامه. امروز داشتم تمرین های بخش "میانه و شاخص ها" رو حل میکردم. سوال سال قبل طراحی الگوریتم رو توی تمرینهاش که فوق العاده شبیه این تست بود رو دیدم . این نقش مهم کتاب CLRS و تمریناش رو واسه این درس نشون می ده. صورت سوال و صفحه تمیرنش رو توی جلد اول CLRS نشر نص گذاشتم. |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - younes - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
آرتا جان این فایلی که گذاشتی واسه من پیغام میده : موضوع تعیین شده وجود ندارد !!! مرسی آرتا جان . الان درست شد . کپی کردم. |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mohammad-A - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: "انتشارات پارسه همهساله عنوانهای متعددی از جزوههای کمکدرسی را منتشر میکند که صرفاً در اختیار داوطلبان آزمونهای پارسه و شرکتکنندگان در کلاسهای حضوری قرار میگیرند." احتمالاً منظورش همون کتابها و جزوههای ۹۰% باشه. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - A V A - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: "انتشارات پارسه همهساله عنوانهای متعددی از جزوههای کمکدرسی را منتشر میکند که صرفاً در اختیار داوطلبان آزمونهای پارسه و شرکتکنندگان در کلاسهای حضوری قرار میگیرند." میشه تفاوت کتابا و جزوه هاشو بگی؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - رعنا - ۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)رعنا نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام،خیلی خیلی ممنونم از شما،پس خواهش می کنم تو انتخاب منابع و برنامه ریزی صحیح و مناسب کمکم کنید،اینکه تو چه مدت هر کتاب رو بخونم و از چه منبعی باشه،ساختمان و اگوریتم رو از clrs و سیستم عامل پارسه درسته؟ فرناز جان خیلی خیلی ممنونم از شما،پس خواهش می کنم تو انتخاب منابع و برنامه ریزی صحیح و مناسب کمکم کنید،اینکه تو چه مدت هر کتاب رو بخونم و از چه منبعی باشه،ساختمان و اگوریتم رو از clrs و سیستم عامل پارسه درسته؟ |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - fa_karoon - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
حالا که بحث الگوریتم هست اینو بگم که دقیقا همین طوره که دوستان می گن برای این درس منابع مختلف رو باید خوند، استاد الگوریتم ما حین درس وقتی چند تا از سوال های کنکور رو می گفت معلوم می شد یا از تمرینات کتاب CLRS هست یا تمرینات کتاب نیپولیتان هست که تغییرش دادن، یا تمرینات کتاب طراحی الگوریتم با رویکرد خلاقانه هست (۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: من چون یه جورایی تجربه ی سال گذشته رو دارم تقریبا توی بعضی از دروس تسلط نسبی رو دارم به همین دلیل این یک ماه گذشته دو درس گسسته و معماری رو خوندم.سلام، شما که گسسته رو خوندی و تمریناتش رو حل کردی، آیا خوندن همه ی تمرین ها زمان زیادی صرف نمی کرد؟ یه سوال دیگه آیا فصل اول جلد اول رو هم دقیق و با تمام تمرینات خوندین؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)رعنا نوشته شده توسط: فرناز جان خیلی خیلی ممنونم از شما،پس خواهش می کنم تو انتخاب منابع و برنامه ریزی صحیح و مناسب کمکم کنید،اینکه تو چه مدت هر کتاب رو بخونم و از چه منبعی باشه،ساختمان و اگوریتم رو از clrs و سیستم عامل پارسه درسته؟ منطقی پوران کافیه معماری پوران و جزوه/ voice اجلالی و اگه دیدی باز اشکال داری و نمیتونی تست بزنی نگاهی به پترسون که مرجعه سیستم عامل پارسه که محشره نظریه کتاب لینز با حل تمریناتش (خیلی مهمه تمریناتشو کار کنی)، و بهتره اگه رسیدی جزوه/ voice کارگهی رو هم کار کنی ساختمان داده/ طراحی الگوریتم CLRS به همراه حل تمریناتش که خیلی مهمه و اگه شروع با CLRS کسل کننده بود با پوران هر دو رو شروع کنی یا ساختمان داده با پارسه طورانی که واسه دوران جمع بندی هم خوبه آماراحتمالات پارسه عالیه ریاضیات مهندسی بچه ها میگن پارسه معتقدی من اونو کار نکردم ولی از انتشارات نصیر دکتر کریمی خیلی راضیم محاسبات هم بچه ها میگن راهیان ارشد اینو هم کار نکردم ولی از پوران راضیم گسسته پوران زبان عمومی ۵۰۴ و ؟ زبان تخصصی پارسه مظفری عالیه و ترجمه مقالات کامپیوتری از سایت های معتبر که تو همین کتاب خودش گفته واسه دروس تخصصی نرم افزار و معماری نمیدونم چون نمیخوام شرکت کنم برنامتو بریز شروع کن حین کار اشکالاتت مشخص میشه اونوقت میشه کمک کرد ولی کلا تو برنامت واسه دروس ضریب ۴ و دروسی که واست وقت گیرن زمان بیشتری بذار بهتره واسه شروع بری کتابخونه تا مشکلات عدم تمرکزو ... حل شه و رو دور بیفتی اگه با این منابع شروع کنی تو زمانت صرفه جویی کردی چون مجبور نمیشی برگردی و منبعتو عوض کنی یادت نره که تو کنکور تست زدن مهمه پس سعی کن تو زمان مشخصی کتابا رو تموم کنی که برسی رو تستا کار کنی |